Mamici de Sept.-Oct. 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Neata fete cu burtici!
Frumoase poze Ioana (Pufymic)! Cam tot asa e si burtica mea! Ma bucur ca te-am vazut!
Bebelushul meu a mai facut muschiuleti si-l simt si la exterior. Il simte si sotul meu (cateodata, cand ne concentram adanc amandoi ) si e tare fericit.Pana acum cateva zile eram incantata ca descoperisem "orarul" lui bebe. Mai sunt insa seri/zile cand bebe ma deruteaza pentru ca nu misca atunci cand as vreau eu sau cand ma astept. Si bineinteles intru la ganduri.La tine Ioana cum e? Si la voi la restul de fete?
Si inca ceva: mai fete voua v-a aparut la toate "linia negra"? (adica linia inchisa la culoare pe mijlocul burticii, cu par sau fara)?Ca la mine nu prea se vede nimic/niente/nada!Oi fi eu mai albisoara da' nici chiar asa!
Va pup pe toate si va zic sanatate voua si comorilor din burtici!
Cristiana si bebe 19 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

'Neata burtici!

La noi sta sa ploua si nu ne place... Sunt asa de ametita, cred ca e de la presiunea atmosferica... Mai sa mi se faca rau in baie mai devreme... Aveti ceva sfaturi contra ametelilor?

Linda, nu doare sa ne smulgem parul de pe burtica? Eu am zis sa-l las asa... e doar de la bb

De par in jurul aureolei am auzit/ vazut si eu la sora mea... era asa haiosa nepoata mea cand sugea, cu firisoare pe la gurita... Cele mari le smulgea si ea.

Contractii nu am mereu, si tot asa in lateral... Am observat ca am ceva dureri de burtica atunci cand imi vine sa fac pipi (noaptea, de ex. cand nu ma pot duce des la baie), poate ca nu are bb loc, eu stiu?

Corina, nici mie nu-mi lipseste Ro, asa cum spuneai si tu; insa e poate doar faptul ca nu sunt plecata de mult de ma face sa fiu asa de incantata ca plec in tara. Si mie imi lipsesc ai mei, prietenii, fostii colegi... Eu ma atasez greu de oameni, dar si cand o fac... Ma duc in tara pentru ei, dar si pentru mine. Asa am zis si eu, mergem acum caci mai tarziu o sa fie greu (burtica, bb)...

Si ca vorbeai si tu de parul de pe burtica, si eu sunt bruneta si e destul de evident acum. Si mie mi-e rusine sa-mi ridic bluza sa ma mandresc cu burtica, dar ce putem face?! De epilat nu vreau sa ma epilez, plus ca mie imi creste destul de repede si apoi, poate derajez bebitzu'

Va pupacim pe toate pe burtici.

L si bb mic (DPN 20 oct.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata burtici!

si mie mi-a aparut linea nigra, am vazut-o in dimineata de dupa nunta in oglinda de la baie... m-am dus la catalin glont si i-am aratat: uite! uite! linea nigra!
burta e maaaaaare si creste in fiecare zi. iar sanii sunt enormi - am facut niste poze in saptamana de miere si cand m-am vazut cum arat de la distanta am cam ramas cu gura cascata. sper ca sanii sa nu se deformeze prea tare dupa ce isi revin la forma initiala.
cristiana - si eu am inceput sa "detectez" un orar al bebelushei, se trezeste tarziu, de obicei in masina in drum spre birou, peste zi mai face cateva tumbe pe la pranz... seara cred ca e obosita, ca ma asteapta pe mine sa ma intind in pat si daca nu adorm imediat mai simt ceva agitatie pe-acolo.
adela - tati tot nu o simte pe alexandra, ca se cuminteste brusc cand pune el mana, dar azi de dimineata am intins bluza de pijama peste burtica si cand a inceput sa dea suturi se ghiceau prin tesatura asa ca deocamdata tati doar a vazut suturile

va pup,

marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna burtici,
nu am mai scris demult ca nu am noutati, dar va citesc in fiecare zi!
ma bucur ca sunteti bine!
Ioana (pufymic), frumoase poze si burtica!!

si mie mi-a aparut linia de care vorbiti, pe burtica! in rest, astept sa-l simt si eu pe bebe!
oare prea multe ecografii dauneaza bebe-ului?? ca nu mai am rabdare pana pe 24 mai, si as vrea sa fac una saptamana viitoare, cand o sa avem 20 saptamani, atunci se poate face eco morfologica, nu??

O zi frumoasa!
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salutare burtici!

Pufymic, frumoasa burtica mai ai! A mea parca nu e asa mare...trebuie sa-mi fac neaparat o poza sa vad cat e !

Si eu am cateva firisoare de par razlete in jurul sfarcurilor si le smulg cu penseta pt ca nu-mi place cum arata. Linia de pe burtica o am si pe asta...e o linie de par mai negru. Sper sa dispara dupa nastere ca frumoasa nu e deloc.
Nici eu nu-l simt pe bebe pe exterior inca. Iar cand pune tati mana, se cuminteste in doi timpi si trei miscari. Cum ia mana, cum incepe sa se agite. Cred ca se joaca cu nervii lui !
Ieri mi-a fost foarte rau, cred ca si de la oboseala ca am colindat prin magazine cam mult. Am vomitat si m-a durut burtica foarte tare. Am luat gynipral si no spa si mi-a mai trecut. Urata a fost seara de ieri!

Mi-am comandat rochita d mireasa ieri si sunt tare curioasa cum o sa arate in final. Am probat doua rochite....si sunt atat de grasa in ele!!!

Tocmai m-a sunat sotul meu si mi-a zis ca o colega de-a lui a facut varicela. El a facut in copilarie, dar eu nu. Exista riscul sa mai iau eu boala in conditiile in care el a facut-o?

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 19 saptamani si 4 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
Aveti o viteza la scris....
EU ma lupt din nou cu starile de somn, Doamne e ingrozitor mai ales ca stiu ca nu am cum sa inchid ochii sa atipesc un pic.
Cred ca viberi ma duc si la eco morfologica, il sun diseara pt dr abia astept.
Eu am un examen la serviu pe 18 mai asa ca sunt prinsa iarasi o perioada de timp si nu am timp liber prea mult.
Mama mea vine pe 22 mai din SUA de la sora mea si m-am gandit sa ma duc cu ea la mare in iunie doar noi 2 sa ma mai odihnesc si eu, Si cu Dani sa plec in concediu la vara dar la munte pt ca mi-e tare frica de soare si cu sarcina. Cunosc o fata care a nascut la 6 luni fiindca a fost la mare si a stat la soare si in apa. Nu vreau sa risc de aia ma si duc in iunie ca sa nu fie prea puternic soarele si oricum in apa nu intru ca banuiesc ca e sloi.
Asta asa ca nu zic ca n-am vazut marea anul asta si sa nu-mi fie prea dor de ea, ca la anul.... mergem 3.
Ma credeti ca tot ma gandesc ca voi avea un bebe cateodata parca zic ca asta e un vis.
Hai ca m-am ramolit numai prostii vorbesc.
Linea nigra mi-a aparut si mie nu stiu cand dar de duminca am obs, dar in schimb sanii nu s-au inegrit.
De vineri iar nu il mai simtisem pe bebe pana azi care vad de o ora jumate nu se mai culca, deci totul e bine asa ma speriii cand nu il simt de nu pot sa va spun
Si nu in ultimul rand felicitarile pentru mamicile care au aflat ce sex are bebe. Sa va traiasca!
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Fetele de mel mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Pufy dar ce burtica frumoasa si mare ai!
Sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa va bucurati de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna burtici, am fost si eu la control, totul e ok, am vazut cum ii bate inimioara si toata m-am muiat . Cateva fire mai inchise mi-au aparut si mie dar nu rezista la penseta. Pt. dureri de burta mi-a dat ginecologul magneziu, hmmm. Oare de ce? Ma mai duc numai peste 5 sapt.
Am citit undeva ca mierea nu e prea recomandata in perioada asta, mai stiti voi ceva? Numai bine!
BB 16. sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici!!!
Cristia, Adela, Cali, Roandre, Mada, va multumesc la toate de urari si "incurajari". Sa stiti ca eu sunt extrem de mandra de burtica mea!.....chiar daca am si eu par mai negru acum pe burtica , tot nu rezista la ceara,si mai nou si pe sani mi-au parut pe langa areolele mamare cateva fire nashpa de tot, negre si groase, dar cad in fata pensetei.....Ma gandesc ca nu am cum sa-i fac rau la bb ca ma epilez pe burtica , atata timp cat ceara e ok(nu fierbinte)! Si-apoi cum sa-mi ridic tricoul cand toate colegutele mele extrem de curioase imi tot cer sa-mi vada burtica, si eu sa am padure neagra pe ea?Adevarul e ca nici mie nu-mi place, si ma simt eu mai confortabil daca il epilez si pensez....
Si la urma urmei, daca suntem burtici, trebuie sa ne lasam invadate de par??
Mada, sa stii ca si eu sunt extrem de somnolenta....toata ziua as dormi!
Chiar asa fetelor, de Mel ce mai stiti?
Vrabiuta, Roandre, si eu patesc la fel cu bb.....se agita intr-una, iar cand pune si tati mana sa-l simta se cuminteste brusc! Saracul tati.....la mine inca nu se vad miscarile lui bb in exterior:(
Roandre, nu exista pericol ca tu sa iei varicela de la colega sotului tau, atata timp cat tu nu intri in contact direct cu ea. Daca sotul tau e imun la boala(daca a facut-o) nu are cum sa ti-o transmita tie.
Putea sa ti-o aduca si tie daca el nu o facuse, iar acum ar fi luat de la colega lui, dar cum el a facut varicela nu o sa-ti aduca tie ca nu are cum.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa....
Cali, nu-ti fa probleme, ca ecografiile nu ii fac nici un rau la bb....eu cred ca am facut vreo 6-7 pana acum....
Pupici, Ioana si bb mic(19 sapt.)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput