Mamici de Sept.-Oct. 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
Sa stiti ca problema cu transportul cu masina, autobusul, troleibusul sau ce-o fi o am si eu.....de fapt am avut rau de miscare de cand ma stiu, dar acum e si mai groaznic!!!
Cristia, chiar asa: puneti-va si voi burticile la vedere, ca acum avem cu ce sa ne mandrim!
Ma duc sa ma culc ca pic de somn(si numai ce m-am trezit)....
Pupici, Ioana si bb mic(19 sapt.)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Vai, Pufimic, d-abia acum am vazut si eu ce burtica ai!!!! Sint geloasa! A mea e doar grasa, nu e asa bombata si aratoasa ca a ta!!!

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata burtici!
Corina, ce m-ai distrat cu remarca ta, referitoare la burtica!
Esti o figura...lasa ca si eu m-am ingrasat, numai ca nu se vede ....dar eu simt asta!
Nu putem avea toate la fel burtica...mie mi-au tot zis pe la lucru(ca am fost si eu 3 zile) ca o sa am baiat, ca de aceea e asa ascutita burtica. Sunt curioasa daca va fi asa sau nu, mai ales ca si eu simt de cand am ramas insarcinata ca am un baietel in burtica.....
Danyce, ma bucur ca ti-a trecut raceala! Sa ai grija de tine !
Lorena, de unde stii ca ti-a crescut tensiunea si ca de aia ti s-a facut rau?Poate ti-a scazut! Sau poate era glicemia de vina, daca nu ai mancat pana atunci....Eu zic ca atunci cand ti se mai face rau sa te intinzi si eventual sa papi ceva(daca nu ai facut asta inainte), in rest nu stiu ce sa-ti zic....eu stau si astept sa-mi treaca!
Mel, Mada, restul burticilor, ce mai faceti?Ce va fac sufletelele din burtica?
Pupic, Ioana si bb mic(19 sapt. si 1 zi)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

'Neata la mamici in devenire.

Azi ne-am trezit mai devreme, asta dupa ce azi-noapte nu am dormit mai deloc... M-am foit in tot patul. Parca aveam bolovani legati de picioare. L-am trezit si pe tati (si l-am pus sa ne maseze) Am adormit greu de tot... Voi patiti asa ceva? Ce remedii or fi?

Aseara insa am "patit" alta. Stateam intinsa in pat si ma uitam la TV si am simtit ca niste basicute in burtica. Ba sus, ba mai jos, ba in stanga... pe rand, asa si la intervale inegale. Erau gaze sau bebicul mic?

Pufymic, nu mi-a scazut niciodata tensiunea (in Ro aveam un tensiometru si cand pateam asa- cica lipsa de Fe- si imi luam tensiunea era mai mare ca de obicei). Nu stiu daca asta a fost ieri, insa simptomele erau tot acelea (cum am mai patit si in tramvai acum ceva timp). M-am intins eu si mi-a trecut. Nu cred ca era glicemia caci papasem (oricum dimineata e lege cu papatul- ma trezeste bb, ca ii e foame, la 7.30 daca nu ma trezesc pana atunci ). Stii, am citit ieri tot felul de articole ref. la sarcina si ziceau ca in perioada asta ne creste fluxul sangelui si e posibil sa ni se faca rau; deci nu ma mai stresez. Noroc insa ca eram acasa

Blue, bine ai revenit. Ce bine de tine ca ai facut eco... asa des ti le face dr. tau? Nu mi-l recomanzi si mie? Eu le fac la spital si numai cele 3 obligatorii... Dr. meu nu are ecograf; cred ca trebuia sa ma orientez mai bine... Vacanta placuta

Azi cred ca e ultima noastra zi pe forum... Plecam in Ro si maine nu cred ca mai am timp sa intru. Sper sa apuc sa va scriu si de acolo cu vesti, cu toate ca vad ca o sa fim prinsi cu toate si cu toti.

Pupici la toate.

L si bb mic (DPN 20 oct.)

Mergi la inceput