tratamente balneo

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Milea spune:

Pt Asi:
Cum se face testul asta? Cine il face?
Eu sau medicul? In ce consta?
Am fost monitorizata ecografic pe perioada ovulatiei si functionau ambele ovare. Deci eu, dupa 6 luni de tratament, ovulez. A scazut si nivelul prolactinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Fetelor, cred ca suntem cateva care dorim sa mergem la Sovata. eu am sperat sa obțin bilet pt. aprilie, dar nu sunt sanse ( doar pt. luna Mai) Cat ar costa oare daca platim la centrul din Sovata. Cred ca in final tot mai ieftin este cu bilet de pensionar, dar este așa greu de obținut, chiar si cu "pile". Sa anuntați neaparat când mergeți, să ne putem intâlni acolo.
Va pup, Steliana.

Mergi la inceput

Fetelor, cred ca suntem cateva care dorim sa mergem la Sovata. eu am sperat sa obțin bilet pt. aprilie, dar nu sunt sanse ( doar pt. luna Mai) Cat ar costa oare daca platim la centrul din Sovata. Cred ca in final tot mai ieftin este cu bilet de pensionar, dar este așa greu de obținut, chiar si cu "pile". Sa anuntați neaparat când mergeți, să ne putem intâlni acolo.
Va pup, Steliana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Eu abea saptamana viitoare incep 'demersurile' pt. procurarea unui bilet, va anunt cum merge.

PS: Sper ca subiectul sa nu fie sters pt. ca va fi de actualitate mult timp de aici inainte. Please Tia !

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LICUTA1 spune:

Buna
Am fost si eu la Sovata in octombrie 2003 si in ian.2004 eram insarcinata, numai ca sarcina sa oprit in evolutie la 9sapt.
Si eu am urmat mai multe tratamente incepand din 2000 cu HSG,laparoscopie, tratamente hormonale..., si in final am spus sa incercam si cu tratamente baleno ca nu ar avea ce sa strice.
Noi am mers pe cont propriu, am stat la o pensiune (era mei ieftin) si tratamentul a costat cam 2mil.- 4proceduri 10 zile >irigatie, tampoane cu naomol, baie, ioni, primele trei fiind cele mai importante in acesta ordine, si tot important este si respectarea timpului pentru fiecare procedura, nu repede repede cum se face uneori.
Tratamentul se plateste la policlinica din Sovata si trebuie sa luati in calcul si ca o zi se pierde pe la cozi pentru fisa,programare ..., si ca tratamentul se face numai 5zile/sapt. luni-vineri.
In vara poate o sa mergem din nou.
Succes!

Licuta

Mergi la inceput

Salutaretuturor aspirantelor,
Fetelor cum mai stați cu biletele pentru Sovata ?
Eu maine voi primi bilet de pensionar ( pentru perioada 06.04.2004 - 24.04.2004 - pe numele soacrei). Am am auzit ca s-ar putea să fie dificil să-mi rezolv acolo la Sovata ( hotel Aluniș) să merg eu pe biletul soacrei , insă risc. M-aș bucura, dacă mai merge careva dintre voi, să ne intâlnim acolo. Astept cu nerăbdare acest concediu, cu multă speranta în suflet.
Deocamdata, din cauza chisturilor, iau anticonceptionale și fac ceva tratament homeopat, precum și ceai de napraznic, supozitoare carpicon și intravaginal argilă și cremă de galbenele.
Stie cineva dacă din cauza anticonceptionalelor am frecvente sangerari ( in perioada 11-a - 19-a a ciclului) sau poate fi un efect de spargere a chisturilor ca urmare a tratamentului. Am și dureri de ovar drept.
Singurul lucru de care imi pare rau este că în această perioada nu pot intra pe site.
Va pup pe toate si sa-mi scrieți dacă sunt șanse ca vreuna dintre voi să vină la Sovata in mai.

Mergi la inceput

Steli, nu stiu ce sa spun legat de singerari/ dureri. Stiu ca mai apar (singerari)atunci cind iei anticonceptionale, dar mi-e greu de stabilit cauza.
Ti-am trimis un PM!
Te pup,

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

Ce sunt de fapt instilatiile? Cu ce se fac? Doare?(ma iertati de intrebare, dar sunt dupa niste experiente... mai neplacute)Va rog un raspuns pe scurt,
merci
ardit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ce stiti de tratamentul din Eforie?Am inteles ca se fac instilatii,bai cu namol...dupa tratament mai pot merge la plaja?

Gabi.

Mergi la inceput

Gabita, nu e similar cu Techirghiol? Daca da, atunci eu stiu ca te poti duce la plaja, DAR mare atentie sa nu intri in apa daca nu e destul de calda si in general sa te feresti de frig/curent. Poate te mai ajuta vechile sub. legate de Techirghiol (daca le gasesti, eu nu mai stiu unde sunt.)

Ilenya

Mergi la inceput