tratamente balneo
Raspunsuri - Pagina 4
Tia spune:
quote:
Originally posted by SilvanaPopovici
In legatura cu instilatiile, cam ce rezultate ati avut, cele care ati facut tratamentul?
Multumesc pentru raspunsuri!
rezultatul la mine a fost prost, chiar mai prost decat inainte, dar asta nu inseamna nimic, depinde de fiecare. sa te feresti de frig in zilele in care faci instilatiile. iti tin pumnii sa fie cu succes
Tia spune:
la primul HSG una din trompe era partial permeabila, in urma instilatiilor am fost diagnosticata cu obstructie tubara bilaterala. explicatia doctorului a fost ca a recidivat o anexita mai veche
steliana04 spune:
Fetelor, și eu vreau să merg la Sovata , cât mai repede posibil. Din păcate sunt 2 probleme : soțul nu poate lua concediu și nu mai sunt bilete pt. pensionari numai pt. semestrul 2.
O colega incerca bb din 1998, cu tot felul de tratamente, și naturiste si medicamente, inclusiv inseminare artificiala. Dupa ce a fost la Sovata, in septembrie 2003, in noiemrie avea bb in burtica. Chiar implinise 36 ani in nov. Ea isi facea test feriga pt. ovulatie si in nici o luna nu iesia feriga. In luna cang a ramas insarcinata, dupa Sovata, a iesit si feriguta și dupa aceea bb. Asa ca, de ce sa nu incercam si noi? Se ridica si moralul, ne si relaxam.
ilenya spune:
quote:
Originally posted by SilvanaPopovici
In legatura cu instilatiile, cam ce rezultate ati avut, cele care ati facut tratamentul?
Eu am facut 2 serii la Pantelimon, iar a 3-a serie si HSG-ul de control nu am mai reusit sa le fac, asa ca nu pot sa-ti dau amanunte despre rezultat, din pacate. Oricum, rezultatul final nu a aparut
Ilenya
Roxana Milea spune:
draga fetelor, eu fac tratament cu Clostilbegyt de 3 luni, si am luat si Duphaston alteb 3 luni de zile; marturisesc ca iau Brocriptin de 6 luni; toate astea mi-au stimulat ovulatia, dar inca nu am ramas insarcinata; trebuie sa precizez ca trompele mele nu sunt infundate; credeti ca e indicat sa merg la Sovata?
asi spune:
Draga Roxana s-au rezolvat multe probleme la Sovata mai ales cele legat de uter infantil ,lipsa ovulatiei , metroanexite si altele .Deci poti sa megi ca e tare frumos si mai ales te poti odihni si sa te refaci dupa atatea tratamente.Un test post coital ai facut?
ASI
Roxana Milea spune:
Ce inseamna test post coital? In ce consta?
Tu ai fost la Sovata? Ce probleme ai? Intrebare pt. Asi
asi spune:
Test post coital inseamna ca la 10-12 ore de la contactul sexual neprotejat se face un examen al glerei cervicale pentru a vedea daca pot trece spermatozoizii spre trompe acolo unde se produce fecundatia.Testul se face numai in perioada ovulatiei pentru ca atunci este asa numitul "albus de ou".Ovulatia se monitorizeaza ecografic.E foarte important acest test mai ales ca restul sunt ok.
Eu am fost la Sovata si a fost tare bine.Eu am ovare micropolichistice si un fibrom micut si nu am ramas niciodata gravida.Am scris pe pagina 1 din acest topic care sunt efectele dupa Sovata.
ASI