tratamente balneo
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
gabid spune:
Instilatiile se fac pentru desfundare si permeabilizare trompelor.Se introduce o solutie in uter care trebuie sa urce pe trompe cand esti bine.Dr simt daca e bine sau nu si iti vor spune.Sunt putin dureroase dar dupa 2 sedinte deja te obisnuiesti.Mie imi introduceau ceva pe baza de antibiotic.
Gabi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
romaniaau spune:
Buna dimineata dragi aspirante,
Noi incercam de aproape 2 ani sa avem un bebe, iar doctorii de aici spun ca sintem in regula si trebuie doar sa mai incercam. Eu am ovulatie in ziua 15 si ciclu regulat de 29 de zile. Nu am facut nici o investigatie care sa evidentieze ca am trompele permeabile, dar doctorii afirma ca sint in buna stare, ceea ce pe mine nu ma convinge. Dar sper ca tratamentul de la Techirghiol ma va putea ajuta in vre un mod.
Noi vom putea veni in tara in ultimele doua saptamini ale lunii iulie si as vrea sa va intreb cum e mai bine ca sa fac si eu cele patru proceduri la Techirghiol. Eu voi locui la Constanta si voi face naveta in fiecare zi la Techirghiol.
Spuneti-mi, va rog, unde trebuie sa ma programez pentru proceduri, daca trebuie sa ma inscriu la vre-un doctor, acolo, la sanatoriu, sau cine imi va prescrie procedurile. Cum se face de fapt ca sa incep acest tratament? Cu cit timp inainte trebuie sa imi fac programare? Trebuie sa am la mine rezultatele analizelor?
Va multumesc frumos daca ma puteti ajuta cu lamuriri.
Florina
ardit spune:
Merci gabid,
Este un inceput pentru toate, o sa incerc si metoda asta, poate incep sa cint din singura trompita care o mai am. Si poate si sovata dar la anu' ca, momentan, am o mama acasa care a dat in mintea copiilor si trebuie sa fiu cit mai prezenta... Eu am incercat si FIV dar... ghinion de nesansa...
Va urez la toate spor la treaba cu sovata!
ardit
annaa spune:
Buna
Pentru cine merge la Sovata va rog , cat mai costa tratametul? si cat mai costa cazarea? -la particulari ca cu bilete de pensionari am inteles ca nu se mai poate(risti sa ajungi pe prima pagina in ziare)
Multumesc!
Ana
steliana04 spune:
Eu am gasit cazare cu 200.000 lei/zi la particulari. Tratamentul costa 85.000 lei/zi/procedura ( pr. afectiuni gine se fac 4 proceduri). Eu merg din 10 mai.
ilenya spune:
Steliana, nu ai reolvat cu bilet de pensionari sau nu risti, de ce spui ca stai la particular? Ti-am trimis un mesaj la Mesaje Private. Te pup,
Ilenya
steliana04 spune:
Ilenya și eu ti-am trimis mesaj ( 2 - vineri și azi) dar se pare ca nu stiu sa utilizez corect. Poate ma ajuti tu, sa-mi spui pașii pt. a trimite mesaj privat
ilenya spune:
OK Steliana, mi-ai trimis pe adresa de hotmail si am primit mesajele.Multumesc. Ca sa trimiti mesaj privat pe PM apesi pe PM (scris chiar cu rosu) care apare in dreptul mesajului trimis de mine (de exemplu). Ti se va deschide o fereastra, vei scrie si apoi dai trimite .
Te pup,
PS: Acum ma apuc sa-ti raspund,dand reply la mesajul tau de vineri.
Ilenya
speranta spune:
Gabid, ai intrebat de tratamentul de la Eforie Nord, sa stii ca eu am mers,acum vreo doi ani , la baza de tratament si nu se fac instilatii se fac spalaturi vaginale cu apa din Techirghiol,iti aplica niste tampoane interne cu namol,tot din Techirghiol- cel putin asa spun ei, impachetari ale corpului cu namol si bai in cada cu apa de 10-15 min. Astea sunt singurele proceduri care se aplica pt. orice problema genitala.(ca am mai stat de vorba si cu alte doamne care erau acolo) Probabil tampoanele cu namol are rolul de a desfunda trompele. La mine nu a dat nici un rezultat si am fost 10 zile.
La plaja poti sa mergi, dar nu ai voie sa intri in mare. Sotul meu a facut in paralel cu mine alte proceduri , ca am avut biletul de tratament pt. amandoi si nici el nu a avut voie sa intre in apa.
claudia123 spune:
Salut Speranta,
Ti-am scris dar nu am mai primit nici un raspuns. Totul este OK?
Claudia