tratamente balneo
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
rachel owen spune:
Vreau si eu sa merg al Sovata. Dar, desi am citit postarile voastre, sunt totusi lucruri pe care nu le-am inteles. Oricum, o sa sun maine la numarul pe care mi l-ati da. Deci, prin bilet de pensionar, ce facilitati am? Ce platesc si ce nu platesc? Si daca merg fara bilet de pensionar, care e diferenta? De ce acte am nevoie? Imi trebuie programare? Trimitere de la medicul de familie? Medicul ginecolog?
Va rooooooooog, ajuati-ma!!!
Si nu vreau sa merg singura. Haideti sa ne intelegem si sa mergem mai multe in aceeasi perioada.
„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
heleny spune:
Rachel cand vrei sa mergi la Sovata?
Ma bate si pe mine gandul sa merg si am cautat pe Net si am gasit informatii despre < O saptamana de refacere la Sovata > . Este un program turistic pe perioada aprilie mai si iunie format din 6 zile de cazare cu mic dejun inclus si doua puncte de tratament la pretul de 1.300.000 lei de persoana.
Pupici
heleny
asi spune:
Tratamentul la Sovata cupinde 40 de proceduri (4 proceduri pe zi tim p de 10 zile).Ai nevoie de trimitere de la medicul de familie sau de la ginecolog nu are importanta ca acolo te consulua un medic balneoterapeut si iti da tratamentul in functie de cum ii prezinti tu afectiunile de care suferi.
Mare atentie ca sambata si duminica nu se fac tratmente.
Mult succes.
ASI
rachel owen spune:
Fetele, in primul rand va multumesc!
Heleny, unde ai gasit pe net? Da-mi si mie adresa, te rog!
Eu vreau sa merg cat mai curand se poate, si m aine daca ar fi posibil.
Asi, multumesc de informatii.
Aici sunt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tia/Tia.jpg)
Tia spune:
postat de rachel
Trimise - 14/05/2004 : 09:41:47
--------------------------------------------------------------------------------
Uitati niste tarife la Sovata
Tratament ginecologie: 4 euro/zi - incluse 2 proceduri majore.
Cazare si masa:
01.01-04.07: camera single 8 euro; dubla 10 euro; mic dejun 2 euro; pranz 2,5 euro; cina 2,5 euro.
05,07-29.08: camera single 16 euro; dubla 20 euro; mic dejun 2 euro; pranz 3 euro; cina 3 euro.
30.08-05.09: camera single 12 euro; dubla 15 euro; mic dejun 2 euro; pranz 3 euro; cina 3 euro.
06.09-20.12: camera single 9 euro; dubla 12 euro; mic dejun 2 euro; pranz 2,5 euro; cina 2,5 euro.
Problema mea este ca nu prea am fost nicaieri singura de cand m-am maritat (ca doar de aia sunt femeie maritata, sa nu mai fiu singura) si 10 zile singura ar fi un micut dezastru pentru mine. Sotul meu nu are timp sa vina cu mine alea 10 zile, si eu nu mai am timp sa il astept pe el. As vrea sa sun la Sovata pentru rezervare, dar trebuie sa le spun clar pe ce perioada vreau. Dar nu vreau sa merg singura. Cine vine cu mine? Va roooog! Haideti sa ne intelegem si sa mergem mai multe in aceeasi perioada. Cu voi ma simt ca in familie, parca ne-am cunoaste de mult timp. Daca puteti, spuneti-mi, va rog!
Pupicei fierbinti
heleny spune:
Pt. Rachel
Am cautat dupa cuvantul Sovata dar nu mai stiu exact pe ce pagina am ajuns .Dar am notat numele agentiei
DODO TRAVEL
CALEA VACARESTI 274, BL 62, AP. 2, SECTOR 4 ,
STR. AVRIG, NR 78 , SECTOR 2,
TEL 330 85 36
250 00 31
F 330 85 82
250 04 01
0723 024 321
Eu nu am dat inca telefon la ei dar ma gandesc la perioada 1-11 iunie ca si sejur acolo. Daca afli ceva mai mult ca mine si i-ti convine perioada te rog scrie-mi si mie un mail.
pupici
heleny
rachel owen spune:
Eu as vrea sa merg, dar nu mai stiu daca are vreun rost pt mine
heleny spune:
Draga rachel
Am citit putin ce-ai scris la <aspirante> si n-am inteles exact dar dupa cum spui tu este o problema mare. Eu spun sa nu dezarmezi dar nu mai fi asa concentrata asupra problemei. Sau intamplat o gramada de minuni in cazul sarcinilor neasteptate si nu vad de ce nu am reusi si noi. Cat priveste adoptia acelasi lucru se intampla si in familia mea dar probabil ca daca o sa ajungem la o varsta si minunea nu se va intampla parerile se vor schimba si vom adopta. Nici nu vreau sa ma gandesc ca ne vom petrece toata viata singuri!
Sunt totusi optimista asa ca fii si tu .
Daca totusi vrei sa mergi la Sovata scrie-mi pe forum ca PM nu stiu de ce nu merge.
pupici
heleny
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tia/Tia.jpg)
Tia spune:
postat de cornelia1172
Trimis la - 28/05/2004 : 11:21:31
--------------------------------------------------------------------------------
buna fetelor
nu am mai intrat de mult(probleme cu serviciul) dar am incercat sa citesc mesajele voastre cand am putut
acum vin cu o mare rugaminte
as vrea informatii despre Techirghiol (cat mai repede) daca se poate
eu am fost de trei ori la Sovata si am fost foarte multumita,dar anul asta sotul nu mai poate sa mearga si ma gandeam sa merg la Techirghiol ca este mai aproape si poate veni si el cateva zile
vreau multe informatii ,cine cunoaste:tratament, baie in lac????//
si altele