De joi intr-o saptamana aflu!!!...??
Raspunsuri - Pagina 5
camys_2000 spune:
Diana, sper sa fie bine!
Si eu am facut un Clear Blue...si a aparut mai tarziu rezultatul, ambele linii foarte sterse...
La mine a confirmat si medicul ieri ca sunt insarcinata.Poate ma ajungi din urma....cu 5 teste !![]()
Carmen
http://community.webshots.com/user/camys_2000
anka77 spune:
Diana iti tin pumnii sa fie BB.

Sa ne tii la curent.![]()
Te pupic.
Aime tu ce mai faci dragalaso?
Cum stai cu tratamentul?
de la mine pt voi.
Ancutza cu burticutza de 18 saptamini.
DNP 4 aug
Prof.Ancar.Sf Pantelimon
27 de ani.
try spune:
Diana, iti tin si eu pumnii, eu cred ca esti, daca 2 teste ti-au iesit pozitive pana acum. Nu conteaza cat de slaba e liniuta si dupa cat timp apare. Important e ca e acolo, adica bebe incepe sa faca ochi.
Te asteptam la mamici de noiembrie 2004.
Daca iti vine ceas de regula si azi te-au ocolit rusii, eu zic ca bb e acolo.
Nu mai da banii pe inca un test, du-te la un laborator sa-ti ia sange si rezultatul e fara indoieli. Dupa cate stiu eu se dau rapid rezultatele.
5 sapt. si 2 zile DNP 1 nov.
Madachan spune:
Buna Diana,asteptam vestea buna! N-am scris pana acum,dar v-am citit.....mie mi-a venit mentra ,dar mi se parea mie ca am cateva semne de sarcina ,am facut 5 teste...primul pozitiv,al doilea si al 3-lea negativ,al 4-lea iar pozitiv, al 5-lea negativ ...iar intr-un final am fost la doctor,mi-a zis ca poate fi bebe,dar e prea devreme sa-si dea seama tinand cont ca mi-a venit normal.....cu totte spusele doctorului eu tot am indoieli,nu inteleg de ce 2 dintre teste au fost pozitive( e drept ca liniutele de abia se vedeau,dar erau acolo) ...........Iti doresc sa fie bebelus
,bafta
Diana1968 spune:
Buna fetele,
Azi, joi , a 29-a zi de ciclu si prima ZI DE INTARZIERE, FARA mari simptomuri de a-mi veni. Am doar u usoara durere de mijloc, sani umflati, dar asta se intampla si cand iti vine. Cel mai important este ca nu am bolboroseli in burta cum aveam inainte de a-mi veni.
A, am uitat , nu ma mai inchid la blui pt. ca ma strane burta si sta mototolita acolo.
diana
aime spune:
Diana, du-te fuguta si fa un test de sange, iubita, e groaznic sa stai in asteptare....si unde mai pui ca o sa iasa BINE
.

aime
anka77 spune:
Hihihihi Diana.![]()
Cred ca are ochisori.!!!!!!!!!!!!
Bafta multa.
Ancutza cu burticutza de 18 saptamini.
DNP 4 aug
Prof.Ancar.Sf Pantelimon
27 de ani.