De joi intr-o saptamana aflu!!!...??
Raspunsuri - Pagina 5
camys_2000 spune:
Diana, sper sa fie bine!
Si eu am facut un Clear Blue...si a aparut mai tarziu rezultatul, ambele linii foarte sterse...
La mine a confirmat si medicul ieri ca sunt insarcinata.Poate ma ajungi din urma....cu 5 teste !
Carmen
http://community.webshots.com/user/camys_2000
anka77 spune:
Diana iti tin pumnii sa fie BB.
Sa ne tii la curent.
Te pupic.
Aime tu ce mai faci dragalaso?Cum stai cu tratamentul?
de la mine pt voi.
Ancutza cu burticutza de 18 saptamini.
DNP 4 aug
Prof.Ancar.Sf Pantelimon
27 de ani.
try spune:
Diana, iti tin si eu pumnii, eu cred ca esti, daca 2 teste ti-au iesit pozitive pana acum. Nu conteaza cat de slaba e liniuta si dupa cat timp apare. Important e ca e acolo, adica bebe incepe sa faca ochi.
Te asteptam la mamici de noiembrie 2004.
Daca iti vine ceas de regula si azi te-au ocolit rusii, eu zic ca bb e acolo.
Nu mai da banii pe inca un test, du-te la un laborator sa-ti ia sange si rezultatul e fara indoieli. Dupa cate stiu eu se dau rapid rezultatele.
5 sapt. si 2 zile DNP 1 nov.
Madachan spune:
Buna Diana,asteptam vestea buna! N-am scris pana acum,dar v-am citit.....mie mi-a venit mentra ,dar mi se parea mie ca am cateva semne de sarcina ,am facut 5 teste...primul pozitiv,al doilea si al 3-lea negativ,al 4-lea iar pozitiv, al 5-lea negativ ...iar intr-un final am fost la doctor,mi-a zis ca poate fi bebe,dar e prea devreme sa-si dea seama tinand cont ca mi-a venit normal.....cu totte spusele doctorului eu tot am indoieli,nu inteleg de ce 2 dintre teste au fost pozitive( e drept ca liniutele de abia se vedeau,dar erau acolo) ...........Iti doresc sa fie bebelus,bafta
Diana1968 spune:
Buna fetele,
Azi, joi , a 29-a zi de ciclu si prima ZI DE INTARZIERE, FARA mari simptomuri de a-mi veni. Am doar u usoara durere de mijloc, sani umflati, dar asta se intampla si cand iti vine. Cel mai important este ca nu am bolboroseli in burta cum aveam inainte de a-mi veni.
A, am uitat , nu ma mai inchid la blui pt. ca ma strane burta si sta mototolita acolo.
diana
aime spune:
Diana, du-te fuguta si fa un test de sange, iubita, e groaznic sa stai in asteptare....si unde mai pui ca o sa iasa BINE .
aime
anka77 spune:
Hihihihi Diana.
Cred ca are ochisori.!!!!!!!!!!!!
Bafta multa.
Ancutza cu burticutza de 18 saptamini.
DNP 4 aug
Prof.Ancar.Sf Pantelimon
27 de ani.