De joi intr-o saptamana aflu!!!...??
Raspunsuri - Pagina 6
camys_2000 spune:
Hai mai Diana fa-ti un test mai repede, ca sunt teste pe care le poti face in orice moment al zilei, nu ne mai tin ewin suspans.....Te rugam MMMUUUUUUULLLTT!!!
Hai ca te astept la mamici de noiembrie -decembrie !
Carmen
http://community.webshots.com/user/camys_2000
valentinag spune:
Diana ma omori cu zile!
Eu una pina acum deja consumam vreo 4 teste.Hai mai fa-ti unul,te rog,clear blue daca se poate si spune-ne si noua.Plizzz
Valentina
Diana1968 spune:
Sunt speriata, a inceput sa ma doara mujlocul. Mi-am luat un test pt. maine dimineata.
Voi, cele care ati ramas ati avut dureri de mijloc??
diana
corail spune:
eu cand am ramas gravida aveam dureri de mijloc si ma dureau sanii(imi erau destul de mari). Asa ca nu te speria si tinem pumnii ca testul sa fie pozitiv!
Ela2001 spune:
Diana,eu am luat un test de sarcina pt dimineatza si l-am facut seara ca n-am mai avut rabdare sa astept-si era un test ieftin(n-am luat clear blu ca nu mi se pare asa de grozav;pe testele ieftine pe care le-am luat eu scria ca se pot face si inainte de intirzierea ciclului pe cind clear blue se face numai dupa,asa ca nu inteleg de ce e asa de scump).Mie mi-au iesit pozitive inca din a 25-a zi, chiar daca la inceput a doua liniuta era mai slaba.Eu zic sa nu mai astepti.Cred ca esti insarcinata ca aceleasi simptome le aveam si eu.Succes.
Diana1968 spune:
Buna,
Din pacate testul a iesit neaiv, dar tot nu mi-a venit. Sunt in a 30-a zi. Dar celelalte care mi-au iesit pozitive a iesit a 2-a mai tarziu de 1/2 ora. Nu cred ca am ramas. Simptom nu am de nici un fel, decat umflata in burta.
NASOALA SITUATIE.
diana
valentinag spune:
Hai Diana fii optimista,poate pina la urma iese ceva,daca nu o iei de la capat!Trebuie sa credem!
Valentina