De joi intr-o saptamana aflu!!!...??

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Poate e prea devreme sa iasa si o a doua linie... cine stie?! Oricum,nu arunca testul,mai uita-te peste vreo juma de ora ,o ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

diana, sa dea Dumnezeu sa fie si a doua liniuta...
stii,eu am o prietena (tot aspiranta) care de cate ori ia antibiotice intr-o luna i se deregleaza ciclul (ultima oara i-a venit dupa 2 luni de asteptari)si de fiecare data e pe ace, sperand ca ...poate e mamica... parca si tu ai luat luna aceasta...dar eu ma rog ca BB tau sa fie deja acolo...

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Diana, mie maine sau poimaine trebuie sa imi vina ciclul, ma doare burta, sanii, tot tacamul si cu toate astea am facut doua teste de sarcina, unul a iesit pozitiv unul negativ....

Asa ca suntem "tovarase de suferinta" zilele astea.

Tin pumnii pentru amandoua !!!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Va tin si eu pumnii la amandoua.Sa fie cu noroc!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Diana si Lali si eu va tin pumnii cat pot eu de stransi.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Va multumesc pt. incurajari. Lali si tie iti doresc mult succes. Eu tot sper ca atunci cand ajun acasa sa asesc si a 2-a liniuta, ca data trecuta.
Da, am luat antibiotice exact in perioada fertila (5 zile) pt. ca asa mi-a dat dr. ca sa nu mai fac infectii in acea perioada si sa ucid miscatorii.
Momentan nu ma dor sanii decat dimineata si seara, sunt umflati, burta este umflata si ea dar toata ziua si spre deosebire de ieri nu ma mai doare mijlocul.
Succese pt. cine incearca acum si asteptari cat mai scurte. Incertitudinea asta ma omoara, mi-a cam cazut fata.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Draga Diana si eu sunt in situatia ta.Si eu tot joi trebuia sa aflu.Am avut mari sperante pentru ca stiu ca am avut ovulatie si pe deasupra am facut in ziua ovulatiei si testul post coital care a iesit super.Cand am vazut ca trece si ziua de vineri fara ciclu am crezut ca in sfarsit se produce minunea.Ma si gandeam ce titlu sa dau subiectului....Dar iata ca a venit si ziua de sambata ziua programata pentru test de sarcina si surpriza!!! au venit nemernicii.
Nu prea stiu cum sa interpretez ce s-a intamplat.Oricum luna viitoare nu mai ratez momentul mai ales ca voi face si stimulare.
ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Diana, e pozitiv sau negativ??? Asteptam o veste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana ..Lali..vreo veste??????

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrInTeSs2_ spune:

Cred ca rusii au innebunit luna asta au astenie de primavara ca eu sunt in a 36 a zi si nu au venit insa ma chinuie o durere de burtica asa ca mi-e frica ca va fi o alta dezamagire, insa incerc sa gandesc pozitiv.

Mergi la inceput