De joi intr-o saptamana aflu!!!...??
Buna dimineata,
Am intrat in saptamana asteptarilor si este roaznic . DEla a 2-a zi de la conceptie m-a apucat o foame pur si simplu isterica, eu care incerc sa mananc cat mai putin posibil. Eu imi pun felul 2 in cescuta de cafea.
Incerc sa manac cat mai putin, dar cu toate astea de joia trecuta pana sambata m-am inrasat 1,5 k. Poate este o simpla coincidenta. Ca doctorii am luat clostybelit cate 1/zi timp de 5 zile. Am mai luat acum 1 an si nu m-am inrasat, chiar daca am luat 2/zi.
Este prea devreme [pentru simptoame?? Celor care au ramas le pun intrebraea daca este posibil daca de pot avea de la a 8 zi simptoame sau nu este neaparat. De fapt ce vorbesc eu, depinde de femeie, unele au unele nu au. Dar foamea mea poate fi?? Va mai zic ca nu ma mai cuprind fustele mele mini si drepte.
Va multumesc. Are sens sa fac vreun test de sarcina?
diana
Raspunsuri
mitub spune:
Vezi ca exista teste de sarcina care iti dau raspunsul din a treia zi de la conceptie.
Asa ca, daca esti nerabdatoare, e posibil sa afli ceva mai devreme.
Bafta!
Boga
Diana1968 spune:
Pai spune-mi te ro care sunt acelea, cum le cheama? Ca mor de nerabdare, nu de alta.
Mai am si o senzatie de mucus, ros, chiar daca acum sunt in a 19-a zi de ciclu. Acel mucus , albus fuse si se duse prin a 11 -a zi.
diana
aime spune:
cred ca cel mai bun e clear blue, desi cel mai bun test e testul de sange...nu vreau sa te dezamagesc, diana, dar si eu luna trecuta am patit la fel, o foame cumplita m-a macinat vreo saptamana, timp in care cautam cu disperare vreun alt semn si ...nimic...dar depinde de organism (si eu m-am ingrasat de la clomifen, nu mult dar suficient)
...dar sa fie cam vrei tu, asteptam vesti
aime
Ela2001 spune:
eu stiu ca testul clear blue se face numai dupa intirzierea ciclului.eu am cumparat unele mai ieftine (in jur de 50.000lei).le fel am patit si eu cu foamea si dupa ce mi-am facut testul a iesit pozitiv(desi a doaua linie a iesit slaba).incearca cu un test ieftin.clear blue costa cam 200.000.
camys_2000 spune:
diana, si eu am facut stimulare cu clostilbegyt luna asta, am pus aproape 3 kg pe mine, desi nu am mancat mai mult....si azi testele mele au iesit pozitive
Carmen
http://community.webshots.com/user/camys_2000
anis spune:
Carmen FELICITARI si o sarcina usoara!
Diana, eu nu m-am ingrasat deloc de cand i-au medicamente de stimulare (asta din iunie 2003)...pe partea cealalata iti tin pumnii sa fie cu ochisori!
AniS
Victoria spune:
Diana, eu iti tin pumnii sa fie bebe...Poti sa faci testul de sange la Medsana, dimineatza, si afli rezultatul pana seara...Si daca e bebe, eu zic sa mananci mai mult decat o cescutza....
V.
veni, vidi, Victorie!
Diana1968 spune:
CARMEN, multe , multe felicitari!!!
Ma bucur enorm pt. tine, sarcina usoara, bebe sanatos si sa se ia si la altele!!!
Sincere bucurii, deci sinurele simptoame ale tale au fost k-ele in plus.
Te pup.
diana
Irinel spune:
Diana, am o prietena care nici nu se astepta sa raman gravida in luna respectiva si a pus 5 kg, avea si o pofta de mancare.......Ea de felul ei e tare slabuta. Si...a fost cu ochisori! Iti tin pumnii!
Carmen, felicitari, bebe sanatos si nastere usoara!
Cu drag,
Irina, burtica cu baietel
24+ saptamani (DPN 9 iunie)
florypop spune:
Carmen felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Diana, eu am avut simptome din prima saptamana de la cinceptie. Mai exact am avut greturi zilnic si dureri de cap. Sa de-a Domnul sa fie cu ochisori...
Flory-7 sapt.