De joi intr-o saptamana aflu!!!...??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia spune:

eu sunt Cecilia
Am intrat si eu aici si vreau sa va felicit pe toate care aveti.
Cat despre semne..e foarte adevarat ca fiecare mamica se manifesta intr-un mod specific. Eu ma simtea din primele zile foarte balonata, grasa, si pofta de mancare...
Multa bafta!
Ma bucur ca am gasit aici ocu aceeasi vechime; eu sunt in saptamana a 8-a(si de o saptamana a inceput starea de rau;ieri am inceput la 4 am si am sfarsit la 9 pm;asta e!Indur orice numai sa fie bine...)
Va pupicic si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

fetelor, va multumesc, sper sa fie totul ok, ca inca nu e confirmat la ecograf , ptr ca e prea devreme.

Diana, am uitat sa-ti spun: luna asta am inceput io stimularea cu clotilbegyt, dar dr meu mi-a dat din start 2 tablete pe zi...poate de aia m-am ingrasat

Carmen

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Diana1968, a trecut joi, e deja vineri.... vreo veste...buna evident, ceva? Ce ne spui? sau e joia viitoare si am incurcat eu?

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Diana, iti tin pumnii.

Daca tu astepti o zi de joi eu astept o zi de vineri. Eu m-am hotarat sa fac testul de sarcina la 2 saptamani de la conceptie, adica de azi intr-o saptamana... sper ca voi rezista pana atunci.

Oricum sper din tot sufletul fie cu noroc si sa avemamandoua.

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Draa Aime, da ai resit joia. Era vorba de joia viitoare, dar de fapt dupa calcule este miercuri. Eu am facut un test la 9 zile dupa prima zi presupusa de conceptie si bineinteles a iesit neativ.
Lali, eu zic sa-l faci, testul, la 14 zile cel putin de la ultima zi de conceptie.
Eu cred ca voi face unul duminica sau luni, nu??? Ce ziceti.
INTREBARE: Voi ce stiti despre duna maronie care apare pe burta la ravide, cand apare si de ce? Poate apare si f. devreme, respecti in prima luna de sarcina?
Pupici.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana in a cata zi de asteptare esti??

Eu stiu ca dunga maronie e trecuta ca semn de sarcina, pe langa altele in primele saptamani...e o dunga pe abdomen...nu mai stiu site-ul ala...cu semnele...stai sa caut..

AniS

Mergi la inceput

Uite site-ul cu semnele de sarcina : http://www.iubire.md/ro/pregnancy/semnele_sarcininii.shtml

Si un alt site cu primele 12 saptamani de la conceptie..e interesant :http://www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Da Anis, mi-a aparut in a 10-a zi de la conceptie o duna maronie intre ombilic si pubis, dar eu stiam ca apare ia a 4-a luna de sarcina. Cine stie o fi altceva.

diana

Mergi la inceput

Nu ai citit ce ti-am dat??....link-urile alea...

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Duna respectiva nu apare atat de devreme. Am inteles ca nu apare la toate femeile, ci depinde de la caz la caz.

Crinuta

Mergi la inceput