De joi intr-o saptamana aflu!!!...??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

diana, ce vesti ne mai dai?

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Cred ca am o veste proasta. Mi-am facut dimineata azi un test Clear Blue si nu se vedea nimic . Dar si prima duna era destul de slaba ca intensitate, plus ca aparut si ea destul de tarziu.
In plus parca ma doare pe acolo pe jos, dar va zic siur ca duminica s-a vazut clar a doua linie subtire dar clara.

diana

Mergi la inceput

Curaj Diana! Iti tin pumnii, trebuie sa fie bine. Poate apare dungulita mai tarziu.In ce zi esti?

aime

Mergi la inceput

Sunt in a 27-a zi, mie imi vine in a 28-a. Tare suparata sunt, ieri nu amfacut nimic ca sa stric ce eventual s-a format. Dar de ce pe test de 43 mii lei s-a vazut a 2-a liinie si pe cel de 180.000 nu?
Plus ca duminica am facut cu urina de pranz.

diana

Mergi la inceput

Diana, ce pot sa-ti spun, stiu prin ce treci,e infernala asteptarea mai ales cand se incheie nedorit ... hai fii curajoasa, fie ce-o fi de acuma, nu te supara prea tare, sa nu-ti faca rau...oricum nu poti schimba nimic, repeta cu un test din ala ieftin, unde s-au dus atatia bani, mai merg inca 50.000. si roaga-te, Domnul te va auzi.

aime

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari. Nasoala situatie.De ruat ma ro eu, dar probabil am facut prea multe pacate la viata mea si sunt pedepsita.

diana

Mergi la inceput

Eu cred ca pacatele marturisite sunt pe jumate iertate. Si atata vreme cat mai avem speranta...sa nu ne-o pierdem.
Astept vesti bune-bune si nu te necaji, fii pozitiva.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Diana, o fi fost testul expirat? Daca tu spui ca si prima liniuta abia a aparut, inseamna ca testul nu e bun.
Mai incearca maine un test.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Diana, eu am folosit early pregnancy test (http://www.early-pregnancy-tests.com/pregnancytests.html- daca e considerata reclama va rog sa stergeti raspunsul), ideea este ca se foloseste cu 4 zile inainte de ziua in care trebuie sa iti vina.
Mai asteapta o zi si apoi mai repeta testul obisnuit, e grea asteptarea, dar incearca testul dupa data la care trebuie sa-ti vina.
Tin pumnii si te rog mult sa gindesti pozitiv.
si astept sa ne anunti

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Buna,
Iar mi-a aparut a doua duna ieri cand am ajuns acasa, mai subtire dar era acolo. Deci mi-a mai venit inima la loc, dar de ce imi apare asa tarziu? Azi trebuie sa nu-mi vina, sa vedem. Nu am nici un simptom de venit, coleele mi-au zis ca mi-au crescut sanii. ZEu vad ca si burta.

diana

Mergi la inceput