De joi intr-o saptamana aflu!!!...??
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Hai sa scriu , sa conspectez si aici ce citesc pe site-ul ala...
" Posibile semne de sarcina sunt:
-Aparitia senzatiei de greata, voma, dimineata in primele 2-8 saptamani dupa concepere. Aceste probleme pot fi cauzate de schimbarile hormonale in timpul sarcinii sau de prezenta tensiunii arteriale ridicate, intoxicatiei alimentare sau altei boli.
-Pierderea poftei de mincare sau dimpotriva pofta excesiva de diferite alimente care apare mai des in primul trimestru. (Ele se pot datora, totusi, unei diete necorespunzatoare, stresului sau menstruatiei).
-Modificari de gust, intoleranta (nesuportarea) fata de anumite mirosuri. Deasemenea ele pot aparea si in cazul unor maladii a sistemului digestiv.
-Depresie, irascibilatate, somnolenta sau insomnie.
Toate aceste sarcina si ca urmare alimentele partial digerate ce contin acid, trec in sus prin esofag spre gura. Aceste senzatii pot aparea si la femeile ce sufera de boli ale stomacului (gastrite, ulcere senzatii se datoreaza schimbarilor fiziologice, hormonale, ce au loc in organismul d/voastra in aceasta perioada.Insa ele pot fi confundate cu acealeasi senzatii aparute ca rezultat a maladiilor sistemului nervos central, stresuri.
-Urinarea frecventa incepe de obicei dupa 6 - 8 saptamani dupa concepere. Ele se datoreaza presiunii crescute a uterului marit asupra vezicii urinare. Dar aceasta poate fi cauzata si de afectarea tractului urinar (boli ale rinichilor), diabet sau alte maladii.
-In primul trimestru apar si niste dungi de culoare albastra si roz sub pielea sanilor si a abdomenului.
-Inchiderea la culoare a liniei dintre ombilic si pubis apare in cea de-a patra sau a cincea luna, dar poate avea drept cauza si dezechilibrul hormonal sau o sarcina anterioara.
Semne de sarcina cu probabilitate ridicata
-Unul din aceste semne este lipsa menstruatiei. Dar nu trebuie de uitat ca uneori ea poate fi cauzata de oboseala, stres, temerii fata de sarcina, dezechilibrului hormonal, renuntarea la anticonceptionale sau la alaptare.
-Sensibilitatea crescuta a sanilor, cresterea lor in volum, ca si mancarimile pot sa apara la numai cateva zile dupa concepere. Dezvoltarea sinilor este cea mai evidenta modificare a sarcinii si se datoreaza pregatirilor pentru alaptarea copilului dupa nastere. In timpul trimestrului al II de sarcina, sinii cresc mult in dimensiuni, ca urmare a dezvoltarii glandelor care secreta lapte.Insa toate acestea se pot datora si administrarii anticonceptionalelor."
AniS
Lauraa spune:
Mie mi-a aparut linea negra in luna a 7-a!
Iti tin pumnii !
Laura si papusica din burtik ( 29+ saptamani)
Diana1968 spune:
Buna fetele,
Ca sa va zic asa, de nerabdare facui ieri, pe la pranz , desi mie trebuie sa-mi vina joi sau miercuri, un test de sarcina din ala ieftin. Imediat nu mi-a iesit nimic, m-am suparat si l-am lasat pe noptiera si am plecat la martisoare. Dupa 2 ore cand ma intorc,, am vazut a 2-a liniuta, subtire ca de pix, fata de prima care este ca de carioca. Deci mai palida si mai subtire, dar era. A vazut si sotul meu dar el nu s-a bucurat asa mult pt. ca nu era la fel de roasa. Ce-i drept nici mie nu-mi vine sa cred pana nu trec cele 28 de zile, adica miercuri si pana nu fac testul acela scump cu urina de dimineata.
diana
crinuta spune:
Diana, bravo, nici nu imi vine saa cred. Mai fa un test maine sau poimaine si vei vedea clar a doua liniuta.
pupici
Crinuta
camys_2000 spune:
Diana, iti doresc din tot sufletul sa fie bebe...eu nici acum nu pot crede pana nu se confirma la ecograf...maine merg la ginecolog sa-mi dea prenatale etc...
Diana te pup dulce si sa fie cu norok !
Carmen
http://community.webshots.com/user/camys_2000
anis spune:
hhehehhe Dupa cum pare ai pus-o de bebe....BRAVO...mai stai cateva zile si repeta testul..ia unul mai bun...
Bafta!
AniS