Fete din Austria (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Acum am avut timp sa mai citesc din ce a-ti scris cat timp am lipsit si am dat peste pozele cu Bubu ,Gabi, ai un baietel nemaipomenit ,e f.frumos si mare pt. varsta lui ,ce gurita frumoasa are ,din poza nu-mi dau seama bine pe cine seamana dar cred ca are din amandoi ,doamne ce scump e ,abia astept sa-l vad ,o sa i-l arat si lui Deni cand vine acasa .Acum nu te mai poti plictisi sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutareeeeeee
ne-am trezit si noi(parintii ca Bubu inca doarme) .Ninge..iarasi ninge..dar ninge ca-n povesti.e asa frumos la noi..stiti ca avem prin curte copacei si braduti si tot.Ma gandeam sa-l scot pe Bubu sa-i fac pozici in zapada..cu prima zapada din viata lui(la mamica in burtica amai vazut el..dar nu si live).Anto, sa stii ca l-am tot scos afara, vad ca ii place si doarme imediat cum da cu nasul de aer curat.Cum mai vreau sa intru prin magazine..orac orac..ok fiule, iesim afara.Afara liniste, somn de voie.Aseara i-am facut baita pe la 8, a papat si somn..si e prima noapte cand Bubu a dormit pana la 4(de obicei se trezea pt papa pe la 1..2..dar nu tocmai la 4!!).Apoi la 8 iarasi la papa si acum somnoase pana la 1(cam asa obisnuieste).vad ca singur si-a facut un program...noi ne adaptam la el.
Anto, stiu ca pare marisor, toata lumea se mira cand ma intreaba cat are si eu zic:3 saptamani.Si faza haioasa.Merg la posta joi sa iau niste timbre si sa pun niste scrisori, si ma intreaba o tanti:'ganz frisch, ha'?.Imi venea sa-i zic:pe drum l-am facut.Apoi stai si tradu-i maica-mii si saraca facea..dar ce e mama, ou???
Si cam asa Alina cu baietii mei.Vio mai are concediu inca o saptamana..apoi munca..O sa-mi para rau ca nu mai e si el acasa sa ne bucuram de minune.Il schimba si el, noaptea cand se trezeste ne uitam unul la altul si decidem:care il schimba, care fuge la biberon.Asa incantat e Vio..doamne...de l-ati vedea...Asa ca Alina..pune-l pe Heli la antrenament de pus pampers, explica faza cu servetele, pudra, etc ca sa stie baiatul.
Pupici, merg sa trag ceva la cratita ca trebuie sa mai si papam.Nu va speriati, ca va citesc mereu mesajele, dar scriem mai rarut acum.
Pupiceeeeeeee

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Vad ca voi aproape toate a-ti fost astazi cu treburi ,eu ce m-am mai plictisit pe-acasa singura ,defapt nu chiar m-am plictisit noroc ca-mi merge internetul,azi am reusit sa mai citesc cate ceva de pe-aici ,acum ar fi timpul sa ma duc la culcare ca dimineata ma trezesc la 6 .
Gabi chiar te rog sa faci poze lui bubu acum cat mai e zapada si pune-le sa-l vedem cat a mai crescut ,la varsta asta cresc f. repede ,i-mi aduc aminte cand am nascut-o pe Deni si eu ii tot cumparam pe hainute plus ce mai tot primeam ,au ramas f. multe mici de ea fara sa ajunga sa le imbrace nici macar o data .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

va doresc tuturor o primavara superba.

http://www.felicitari.net/vizualizare_felicitare.php?id_felicitare=415&id_cat=21&id_subcat=98&j=1&k=1

Mergi la inceput

Anto..lasa ca fac eu poze dar sa nu mai ninga numai.Si astazi ninge..iar nu ies din casa..offfff
Lui Bubu unele hainute nu-i mai vin din cele 56 ca deja are 57 cm.In ritmul asta trecem la 62..ca avem..deh..Sanatos sa fie..ca papacios vad ca e.Acum al 9 mi-a papat nici mai mult nici mai putind e 150 ml lapte .Cam incepuse sa manance la o masa 100, acum vad ca ori i-a fost foame rau, ori are nevoie de si mai mult.
Astea-s stirile la noi deocamdata..si ca am vazut Oscarul azi noapte c-avea Bubu colici.Acum vedem si emisiuni nocturne..noi care dadeam drumul la tv din an in paste.Eu finalul nu l-am apucat ca sforaiam deja..dar l-a vazut Vio.
Pupiceeeee

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Gabi,e atit de frumooooooos bubu al tau!!!!
E o scumpete de baietel, sa va traiasca si sa fie sanatos.Mai ales ca e si cumintel!
La multi ani de martisor si sa aveti o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Alina..multumesc mult.Sa nasti usor si sa ai parte si tu de un copil frumos, sanatos si papacios...
Noi am papat acum la 1..iarasi 130 ml..mai putin dar vad ca vrea mult ..e bine..cresteeeeeee

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Chiar Alina ,am uitat de martisor....I-mi aduc aminte ce de martisoare mai primeam cand eram la scoala ,eram toate decorate-n piept cu martisoare .Mie-mi placeau mult .

Mergi la inceput

...pentru fiecare dintre voi un martisor si o primavara frumoasa si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Si de la mine un martisor virtual pentru toate fetele.Anto vad ca recuperezi timpul pierdut asa imi place da-i bataie.Eu sint racita cobza nu mai pot de simbata ma luat rau de tot,ieri a fost Alexandra la mine dar scurt de tot,poate data viitoare sta mai mult sper.Si aici e frig si mai da cate un fulg dar tot mai rar doamne ajuta ca deja imi sta in gat zapada asta.Azi am inceput munca la 4 ore si doamne ajuta ca trec repede sa mai am timp dupa masa si pentru calculator.Nelke e in concediu?

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput