Fete din Austria (4)
Raspunsuri - Pagina 8
alexa22gandi81 spune:
Buna fetelor.Am fost ieri la Tori si cred ca am un prieten Ian ,si sper ca data viitoare sa am mai mult timp pentru el
De la noi , multe martisoare si o primavara frumoasa si infloritoare pentru fiecare dintre noi.I-mi aduc aminte ca la scoala era o concurenta pe 1mar.,cine primea mai multe si mai frumoase martisoare-a fost frumos,acum se pare ca trimit doar virtual prin net.Va pup dulce,dulce
alexandra
alinah spune:
Fetelor, azi suntem la cinema, n-am mai fost de multicel :)
Sper sa trag o portie buna de ras la Scary Movie 3 (parodie)
Un buchet minunat de flori pentru toate membrele, de martisor!
Babee spune:
pupici si floricele si de la noi de martisor..
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
loredanaiascu spune:
mai Alinah mai... pai nu esti tu SRI? Am vazut ca nu ai scris cati ani am... hai ca faceam o gluma ... scrie si la mine acolo 22 de ani ... si sunt mandra ... sunt cea mai tanara dintre voi ..:)) aaa... si in Austria sunt ... pai nici nu stiu cum sa zic... de pe la 9 ani vin aici in fiecare vacanta, cam 3 luni pe an ... si de 2 ani m-am mutat cu totul aici, cu purcelul, cu catelul... lool
Va pup
lore
anto spune:
Pe aici e un friiig de crapa pietrele ,sa vina primavara ca m-am saturat de curatat masina de zapada si gheata
Nu am reusit nici aseara sa vad Oscarul ,doar un pic ,care l-ati vazut? Alina ,cum a fost filmul?
Lore ,la tine la profil scrie...13 ani ,da ,poti fi mandra ca esti mai tanara ca noi ,esti Praslea .
Care a-ti primit martisoare(de la sot)? Al meu a uitat ,da`am eu grija de el
Babee spune:
Salutare salutare....
Bubu si cu mine va salutam(suntem impreuna, ne distram cum suna tastele)si ascultam Black eyed peas-where is the love?.
Bai ce frig e..dar eu l-am scos pe Bubu ieri la plimbare.Cum dadeam si eu sa intru intr-un magazin si simtea aer mai cald..orac orac..cum ieseam afara ok, imi place..
Se vinde Flic Flac-ul...Aflasem eu ceva dar de-abia ieri mi s-a confirmat si is daramata ca asa mult imi placeau hainutele de la ei..si ce-o sa fie nu stiuma oftica, oricum.
Amelia, cum ii e fetitei???Te-am visat azi noapte ca eram la circ si tu faceai pe mos craciun dar imbracata intr-o mantie alba..auzi ce vise am si eu la cateva luni dupa ce-a trecut Craciunul
Mi-am amintit ca anul trecut de 1 martie eram cu Vio afara si sapam gradina in tricou ca era cald de numa...si puneam flori.Anul asta e zapada..ce sa mai sapam???Vreau calduraaaaaaaaaaaaa ca m-am saturat de frig......
Pupici scumpi
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
anto spune:
Mai eu visez des ca-mi cade un dinte din fata ,azi noapte iar am visat si ma chinuiam sa-l pun la loc.Oare ce sa fie?
Gabi ,cu vremea asta nu te mira ca visezi cu Mos Craciun
Claudelu spune:
Babee, mersi fain ca m-ai anuntat ca au aparut pozicile cu burtile noastre!!!!!!!
Esti o dulce ca m-ai anuntat si pe mine!
Te pup si-ti doresc o primavara cat mai frumoasa de care sa poti sa te bucuri de ea alaturi de bebe al tau!