Fete din Austria (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Salutare mare, tuturor !!!
Nu va faceti griji, ca iarba rea nu piere asa usor...

Ati primit multe martisoare, fetelor ?
... Ca acasa trebuia sa te simti un pic jenata daca nu aratai de 1 Martie cam ca un general care a repurtat o suta de victorii ...

Da“, ma rog, 1 Martie pe calendar...
Si eu m-am cam plictisit de curatat masina; dar totusi iarna e frumoasa, nu-i asa ? Albul imaculat, fulgii care atīrna pe crengi, mirosul zapezii - hai, fiti sincere, nu-i asa ca va place si voua ?

Iar primavara vine oricum... si cu ea se vor īntoarce si "pasarile noastre calatoare" (ma refer la cele plecate īn Romānia...
Si-o sa punem de-o īntīlneala si de-o petrecere , fetelor, cum īnca nu s-a vazut īn Club Austria !

Aveti grija de mostenitori si de voi īnsiva.
Duminica viitoare VOTEZ !!! (Land Salzburg)
Aveti īncredere īn mine , voi alege bine !

Ah, īnca ceva... Cine a vazut duminica seara filmul "Solaris", īn regia lui Tarhovski, Studiourile Moscova ?
ACESTA e un film adevarat ! Doamne, nu-mi iese din minte !
Dar deja m-am informat, exista DVD si īn curīnd īl voi avea. Si va pot face si voua copie dupa ce-l am, e un film care te curata de tot gunoiul care ni se serveste zilnic, credeti-ma !

Nelke

Mergi la inceput

Anto , bine ai revenit !
Am auzit ce ti s-a īntīmplat cu computerul...
(Voi toate, aveti grija: eu/noi primim īn continuare la serviciu tot felul de mesaje ciudate de la necunoscuti; STERGETI FARA SA CITITI !!! - e cel mai bine !)

Stii, Anto, si eu mi-am cumparat acum cīteva luni un computer nou, ca rīsnita aia veche (de 6 ani) ma enerva. Primul lucru de care am avut parte de īndata ce am pus computerul īn priza a fost un... VIRUS urīt ! Īmi numara secundele de la 60 īn jos pīna cobora din sistem, pur si simplu asa, de la el īnsusi.
Nu-ti pot spune cīt ne-am enervat , eu si alti doi prieteni, pīna am aflat ca e un virus. Pur si simplu te dadea afara din propriul computer, fara sa-ti ceara parerea.
Din fericire am 2-3 prieteni care se pricep destul de bine la computer. A trebuit sa reinstalam tot. Si asa am aflat ca vechea mea "rīsnita" nu era asa expusa la virusi fiindca.. virusii sīnt nascociti pentru... computerele moderne ! Cu cīt mai nou, cu atīt mai expus ! Si īn fiecare saptamīna (daca nu cumva īn fiecare zi) apar virusi noi, produsi de rauvoitori. Cei cu programele de auto-aparare sīnt pe urmele lor, dar mereu cu un pas īn urma...

Anto, ar fi tare bine daca ai avea (ca mine) pe cineva īn preajma ta sa te sfatuiasca si sa te īndrume. Īn orice caz, sa ai un program antivirus si sa poti īncarca din internet ULTIMILE noutati īn materie de autoaparare - - īntreab-o pe Alinah (SRI-ul), ca de-aia avem īn gasca si astfel de experti !

Sper ca nu te-am plictisit nici pe tine, nici pe celelalte fete.
Īncercam sa īnvatam unii de la altii.
(Da“chiar, ce ne-am face unii fara altii ???)

Traiasca pritenia !!!

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Fetelor, eu sunt bleaga rau de tot astazi....nici nu stiu ce sa scriu, ce sa zic. Simt ca n-am pic de rabdare, pentru nimic.

Gabita, ti-am vazut burtoiul, te-au pus cap de lista....eheee, ce-ti face burtica acum?? Cum te simti fara?? Ti-am citit povestea pe unde face al tau pisulica
Eu m-am uitat la toate pozele din albumul cu gravidute si m-a apucat disperarea, cum de nu pocnesc???? Si ca eu o sa ajung la fel!! Cu varsta...si la anto era la fel, 13 ani, de-am intrebat-o cum de e casatorita si cu puiut. Cred ca formularul ia aproape automat varsta asta, am vazut o gramada de "minore" pe aici

Nelke, intamplarea face ca ma pricep putin la calculatoare (ce vrei, te invata la SRI de toate ) si am zis ca pana la urma ma sui in tren si repar, de fapt, curat, pc-ul Antoniei, caci ma saturasem eu de cand era in pana! Prin familionul lui sufletel ma iau toti de depanator.
Nelke, despre ce e vorba in film?? Poate il trag de pe net, numai sa nu fie in rusa

Eu n-am primit martisor, nici nu eram inebunita, doar pana in clasa a 8-a, cand de fapt era o intrecere, care fata primeste de pe la flacaii clasei . In rest, n-am mai purtat in piept martisor. Stiati ca la bulgari si barbatii poarta martisoare in piept??

Anto, a fost haios filmul, am ras, mie imi plac comediile si mai ales cele cu Leslie Nielsen. Noi mergem pana in weekend la film, e si mai ieftin si nici nu te calci pe picioare cu toata lumea . O data am fost 3 persoane in sala, eu, Heli si inca un tip , la Cats and Dogs. Sunt lesinata dupa filme cu animalute.
Anto, eu cu visele sunt pe dinafara...dar nu cred ca inseamna ceva ceea ce ai visat tu. Poate ti-e frica sa nu-ti cada dintii :) Da' cui nu-i e frica de asta
Eu acum cateva zile am visat ca o prietena de-a mea a faut gemeni, iar un fost coleg si-a dezcropat copilul, bebe, dupa un an si n-avea o parte din picioare si misca...il tinea acum intr-un beci si il mai scotea din cand in cand la lumina si saracutu se intindea....asa murdar si nemancat cum era....brrrrr

Facem in aprilie intalnirea?? Trebuie sa ne organizam nitelus, sa fixam data...cand pica Pastile catolic, cel ortodox este pe 11 aprilie. Dupa ce anuntam locul faptei, se face prezenta, cine ridica 2 degetele.

Loredana, sunt eu SRi, dar toti agentii mei sunt prin Viena, Salzburg etc, dar cum in Linz n-aveam pe cine sa spionez....trebuie acu' sa recrutez unu' si pentru Linz si atunci sa te tii

Alexagandi, ce-ti face burtica?? Nu ne spui si noua ce o sa ai?? , fetita sau baietel??

Amelia, vino cu vesti, vrem sa stim ca este bine ghiocelul tau!!!
Sanatate, intre timp!

Acum merg la patut si stau cu nasu' in TV, oi gasi ceva sa ma bine-dispuna.

Numai bine si cate o la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetelor.Pentru ca toata lumea viseaza ,aseara au fost in visul meu rate multe,multe si mai multe mici si nu stiam cum sa fac sa nu le calc in picioare,ce sa fie!Cand i-ti cad dintii poate sa fie vremea,boala sau si mai rau(asa stiam eu).
Programare am pe 19mar. la doc,dar trebuie sa merg mai devreme pentru ca pe 12 mergem in Ro;daca e fata sau baietel las pe 7iulie sa-mi spuna(asta daca nu vine mai devreme sau mai tarziu da data programata).Noi suntem bine,burtica creste,avem doar o pereche de pantaloni ce-i mai putem imbraca si sport facem la mami in burtica si zi si noapte;face bebe si pentru mama si de la 57kg am ajuns la 61kg si ne mai ingrasam.
Tori te simti mai bine?
Nelke intr-un sfarsit ai aparut,tu care erai ceasul desteptator ai disparut,pe unde ai mai colindat?
Cati tu unde esti?
Alina cate saptamani ai?
Va pup dulce pe toate.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Alina tu n-ai somn ca vad ca dupa 11 noaptea tu te mai plangi ca esti fara chef si mai vrei sa te si binedispui ,de obicei eu la ora asta fac .Eu nu pot decat la sfarsit de sapt. sa merg la filme ,nu am stiut ca in cursul sapt. e mai ieftin .O sa merg sa-l vad vineri seara cand probabil va fi sala arhi-plina de copii ,n-am ce sa fac.
Cum te mai simti ,a mai crescut burtica ,se vede ceva ?
Am vazut albumul gravidutelor ,super !Gabi ,ai o amintire cu burtica frumoasa .Mie nu mi-a venit ideea sa-mi fac poza la burtica si de multe ori mi-a zis Deni ca ea nu-si poate inchipui cum am aratat eu , sigur ca am facut si eu poze dar prin haine nu se vede bine .
Nelke ,m-am speriat ca te-ai suparat pe noi ca nu ai mai zis nimic de ceva vreme ,tu care erai destul de vorbareata .
Pai si al meu PC e de 5 ani ,ma sperii ca nu mai stiu ce sa fac .Eu nu am noroc sa am prieteni priceputi in comp.Si Alina ..e departe
Chiar Alina cand dai o fuga pana la mine?
Gabi ce mai face bubu ,mai zi-ne stirile de ultima ora ,e smecher de pe-acuma .
Amelia ai venit din spital ,cum e micuta?

Mergi la inceput

Na, vedeti, e foarte bine ca o avem pe Alinah printre noi ca expert (cea mai buna dintre noi ) īn calculatoare.
Carevasazica sa ne traiasca SRI-ul !!!

Alinah, filmul de care vorbeam e dupa cartea "Solaris" (SF) a lui Stanislav Lem, un scriitor rus. Filmul īn regia lui Andrei Tarkowski a fost facut īn 1971 si pe atunci nu se puteau face simulari si efecte pe computer- mai exista o versiune, dar nu cred ca o egaleaza pe asta. Daca vrei, poti sa citesti mai mult pe www.amazon.de.

Fetelor, anul acesta Pastele ortodox este īmpreuna cu cel catolic, adica pe 11 aprilie. Parca vad ca pīna la urma tot de Pasti ramīne īntīlnirea,oricum si ziua de luni, 12.04 e libera.
Voi ce propuneti Ca eu sīnt maleabila (nu si ductila...)

Pīna atunci... am sa chem primavara !!!

Nelke

Mergi la inceput

Alexa ,eu am o carticica despre vise in care scrie ca ,gastele inseamna...minciuni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetele,

salutari din ro,desi nu meritati ca m ati uitatvremea e sucita rau pe aici,ba ninge ,ba e primavara.eu mi am facut o gramada de nervi pe aici cu actele,n am rezolvat mare lucru,asa ca saptamana viitoare ma intorc acasa in austriabineinteles nu inainte de a sarabatori 8 martie cu fetele de aici,abia astept,poate chemam si un mascul feroce sa ne inveseleasca
dar a fost frumos c am primit si flori(ghiocei si zambile) si martisoaresac sac
am fost si la gabita (babee)inainte de a veni in ro,bubu e un dulce dar pacat ca nu i am vazut ochisorii verzi,lasa ca i vedem noi altadata
va pupacesc ,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Buna fetelor... carolada... te invidiez... ce bine de tine ca esti in ro ... mai avem si noi putin ... vai si ce ne-om mai destabala prin ro .... . Am si eu o problema , poate ma ajutati ... Lisa mea mica are diaree... si nu mai stiu ce sa ma fac cu ea ... La dr nu imi prea vine sa ma duc ... iarasi ... ca mai putin si o sa zic ca sunt o mama nebuna ... Cum are Lisa ceva ... tup si eu la medic, din orice rahat, cred ca sa satura si dr de mine. Poate stiti voi ce iar face bine ...
Lore si Lisa-Marie

lore

Mergi la inceput

Pai Lore draga de ce sa nu te duci la doctor ca doar de aia e doctor si platesti asigurare ,cu diareea nu e de joaca daca face mai mult de 3-4 scaune pe zi .Mucilagiu de orez e bun sa-i faci sau un cartof razuit si strans intr-un tifon ,sa-i dai cam o lingurita din zeama aia .

Mergi la inceput