Fete din Austria (4)

Fete din Austria (4) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

Continuarea...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Iata ca am ajuns si la capitolul 4,mai un pic si scoatem un roman,Amelia draga trebuie sa fi un pic mai tare,eu imi aduc aminte de Alice ea a fost crescuta in Romania de la 2 ani pina la 4 ani jumate cand am aduso aici la noi si dupa 2 saptimini am dat-o la gradi si trebuia sa stea pina la 15,30 deci si dormea acolo,nu stia sa vorbeasca si plingea saraca si eu plingeam la lucru,statea la ora 12 linga usa si tot zicea mama si ma astepta a fost o perioada foarte grea pentru amindoua.Ea o sa se obisnuiasca dar primele saptimini o sa fie mai greu si pentru ea si pentru tine,sa o ei cu vorbe frumoase sa nu o certi ca o sa-i fie si mai greu,e o schimbare mare pentru ea saracuta.Cand ma gindesc ca mai 2 saptimini merg la lucru si trebuie sa mearga Jan la Tagesmutter ma ia groaza,poate din septembrie o sa mearga si el la gradinita daca au locuri atunci sa ma vezi si pe mine.de la noi pentru voi si pentru cei mici.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

salutare natiune...
Noi(adica eu si Bubu) suntem bine..ne mai supara putin colicii dar trec ...toate...
A papat acum si l-am pus in scaunul de masina sa mai stau si eu pe teava nitel si sa-l supraveghez( a papat si n-a ragait, si stau cu ochii pe el ca pe butelie sa nu i se intample ceva).
Ieri ne-am plimbat cu masina-...sac ca pot conduce..nu ma mai doare nimic..ne-a hatanat mama nitel si noi am dormit....am fost un cuminte.Pe seara l-am lasat cu Vio si am mers la posta si sa mai iau un pampers alea alea..si cand m-am intors mi-au dat lacrimile ce frumos dormeau amandoi.Si cum ii alint eu..:baietii mei..ca am 2 acum, deh.
In rest la noi acelasi lucru, asteptam sa mergem joi la pediatru, sa mai invatam una alta...si ..ne minunam cum trece timpul.
vad ca la voi e activitate intensa, mergeti pe-acasa....noi mai avem pana la mers acasa...
Pupici si numai bine

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

buna la toti si toate!

si noi suntem bine, grasi, pufosi, mancam, de dormit mai in salturi...

am fost azi la Stillrunde si eram cei mai grasi. (5.450 gr la 6 saptamani...)

soricica cealalta sta numai pe sub pian si zice ca e "casa lui" ca inca nu am invatat genurile articolului. si facem pipi la wc cand ne aducem aminte.

si acum se uita la smilies cand scriu si zice "ce-i acolo?" "esene!" adica desene animate.

noapte buna pana nu ma pune sa ii pun desene de-adevaratelea (a vazut si "un mingea" intre ele. "adi mingea tie batze adi tzine batze!!" si ne-am urcat "acolo cioaie esene acolo".) adica s-a urcat in picioare pe scaun ca sa ia mingea in brate dintre smilies si sa se poate uita mai bine la desene. dar rezultatul a fost ca mi-a gasit trusa de machiaj pe masa si a sparlit-o si acum chiar tre sa zbor sa imi salvez chanelu de la apocalipsa!

A.

Adriana + Adriana jr (2 ani si 4 luni) + Andrei (1 luna) + Dragos taticutzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

BUNA!
HOP SI EU!
Sper ca nu va deranjez dar am vrut sa stiu daca mai aveti vesti de la Anto...ultima data ne-a scris Toria ca are calculatriciul stricat (bata-l vina)....nu a reusit inca ssa repare calculatorul? Daca mai vorbiti cumva cu ea transmiteti-i va rog din partea fetelor din Arad ca ne lipseste si ca ne este dor de ea...si ii dorim multa sanatate si mult dragoste!
Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Buna, dragele mele!

Noi am avut o zi obisnuita, adica: dus la gradinita - plansul de rigoare - fugutza acasa sa fac o mancare - luatul fetei de la gradinita (care era ca de obicei motz in brate la ajutatoare, care pare-se ca o adora pe fata mea ) - miorlaitul de rigoare la vederea mea, dar mai ales plansul serios cand a vazut ca se apropie iar educatoarea "cea rea" de ea (lucru care imi da iar de gandit, hm...).
Bineinteles ca o iau cu frumosul , biata de ea, ca si-asa mi se rupe sufletul cand o vad cum plange dimineata si cu cata disperare vrea din nou in brate la mine ! Dar totodata ma mentin ferm pe pozitie, adica ii dau pupicul de "La revedere", ii spun cateva vorbe de incurajare si plec fara sa mai stau la alte discutii.
Dar, v-am zis eu, deocamdata sunt destul de dezamagita ... Fetei mele, daca ii placea de o persoana, nu plangea, deci probabil ii displace educatoarea. Insa mai asteptam o perioada pana la a lua vreo decizie, poate se indreapta lucrurile. In fond noi o ducem acolo sa se simta bine, sa aiba compania altor copii (lucru care ne lipseste fiind singuri aici...), asa ca daca nu se acomodeaza acolo, schimbam gradinita sau chiar renuntam pana mai creste, pentru ca fericirea ei e cea mai importanta pentru noi .
Iti multumesc si tie, draga Toria, pentru mesaj!
Si ca sa va povestesc si lucruri pozitive: fata mea a facut saptamana asta o multime de progrese in dezvoltare, de care sunt foarte mandra . Adica a devenit interesata sa repete orice cuvant dupa noi, deja spune cate 2-3 cuvinte noi in fiecare zi, incat daca vi le-as scrie aici pe toate, sigur v-as plictisi.
Ce ne-a surprins ieri, a stiut unde e gatul , desi noi n-o invatasem. In rest stie cam toate partile anatomice principale si le zice in felul ei pocit, dar dragalas .
Si ce m-a distrat, vorbeam eu ieri cu Sandu, Pisi in sus, Pisi in jos (ca asa imi alint eu sotiorul ), cand deodata ii zice si ea "Pisi"!
Se catzara peste tot, nu mai are texte. Iar daca ne vede ca stam pe jos, ne zice "calu", adica s-o luam in spate si s-o plimbam prin casa. Stie sa aprinda si sa stinga lumina, ne zice chiar "apesi".
Cred ca de acum inainte vom avea tot astfel de surprize, pentru ca pe zi ce trece vad ca are noi cucerici in dezvoltare. Iar de cand o duc la gradinita cred ca a devenit mai mamoasa. De exemplu, cand au venit Dragos cu Adriana mica in vizita pe la noi, s-o fi vazut-o pe Ana Maria cum se lipea de mine, de ziceai ca vrea sa-si marcheze teritoriul .
Draga Adriana, mersi plentru plimbarica oferita de sotiorul tau! Ne-a prins bine o iesire in natura. Dar credeam ca puiul o sa cada frant seara la culcare, ca a mers si ea destul de mult pe jos, dar de unde, tot ea ne-a facut-o , am adormit noi primii...
Draga Alina, cum iti mai merge cu sarcina?
Vad ca si fetele din Arad se tot sesizeaza de Anto ca nu mai apare pe Forum si le e dor de ea. Voi mai stiti care e situatia? A reparat cumva calculatorul? Ca poate o ajutam noi in vreun fel. Cu sfaturi, bineinteles, ca Sanducu e in domeniu. Iar daca imi reamintiti si mie in ce localitate sta exact Anto (ca sunt o uituca!! ), poate ii facem o vizita (daca nu e prea departe de Viena) sa vedem la fata locului ce se poate face cu calculatorul ala buclucas .
Cu "intalneala" cum a ramas? Daca e pentru aprilie, noi o sa fim plecati doua saptamani in Romania, o saptamana inainte si una dupa Pasti. Dar ne-ar face mare placere sa ne vedem. Asa ca spuneti din timp, sa ne facem "calculelele".
Va pupicim dulce!

Amelia si Ana Maria - 1 an si 5 luni.

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Amelia draga pai puiul tau e mai mic ca al meu,Jan face deja 3 in mai si e tare greu pentru el cand trebuie sa-l duc la Tagesmutter imi dau seama ce greu e pentru Ana Maria.Anto nu a facut inca nimic cu calculatorul luni a fost la posta si asteapta in fiecare zi sa vina sa-i faca legatura pentru internet dupa care trebuie sa-i dau eu adresele ca ea nu le mai are sau stres toate,o sa-i transmit ce ati scris si voi si fetele de la Arad.Dar restul pe unde sint Carolada,Nelke cei cu voi si Alexandra si tu Alinah e totul ok cu burtica la voi?Cu intilneala nu stiu cum a ramas poate pe mai tirziu cand o sa fie mai cald afara si cand sintem toate aici.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna mamici si burtici.Eu sunt in fiecare zi prezenta pe forum,doar ca nu stiu ce sa scriu;daca v-as spune ce gatesc sau ce soare e,v-as plictisi.Noi suntem bine,bebe creste,eu m-am ingrasat si abia asteptam sa ne pozam la nea` doctorul in mar.Numai la noi ,la romani poate dura sa-ti faci un pasaport 4 luni si astept si eu bucatica aia de carton sa pot merge acasa ca asa un dor m-a luat!!!!Cu intalnirea ar fi minunat daca ne-am vedea pe 6 asa cum Nelke a spus, asta daca nu merg acasa si celelalte fete pot sa vina la intalnire.La bebei pupici dulci,la burtici aveti grija de voi si pe restul va pup dulce,dulce,dulce.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

alexa , partea cu plictisu' si ce soare e , lasa-mi-o mie. Tu spune-le fetelor lucruri interesante!

Si , ca sa nu ma dezmint , azi in Tg Jiu e super soare da' e frig.
Zapada nu e ( ca a topit-o soarele).

Va doresc o zi frumoasa , linistita si fara mare agitatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetele,

si eu pe aici,vorba alexei, sunt in fiecare zi pe forum dar nu stiu ce sa scriu.
alexa,zi si mie ca n am inteles de ce astepti de 4 luni pasaportul?il faci la ambasada romana sau ca si eu vreau sa mi l fac si daca e sa astept atat ,mai bine l fac in ro.
eu dac ar depinde de mine m as intalni cu voi toate si maine,dar eu una nu stiu exact nici cand plec nici cand vin din ro.

la cei micisi la toate,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetele,

sapt.viitoare plec in ro,sa ca sa nu ma dati nemotivat la apel.va mai scriu eu de pe acolo dac oi avea timp.
ma ia groaza cand ma gandesc la drum si la frigul din ro dar asta e.
aveti grija de voi,

carolada

Mergi la inceput