Fete din Austria (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

ce intalnire ? si unde?

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

La Salzburg pe 6 martie, din cate stiam eu...Cum a ramas pana la urma?

Catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Fetelor, o salutare grabita , ca am fost si sīnt foarte ocupata.
Cred ca īntīlnirea de pe 6 martie trebuie amīnata, prea multa lume e pe drum (am īnteles ca unele dintre voi pleaca īn Romānia); poate pe la sfīrsitul lui martie, ce ziceti ? E drept ca am vazut cītiva ghiocei sfrijiti, dar cu o floare nu se face primavara...!

Vienezelor , ati fost si voi aseara la Opernball ? Adica īnauntru, ca nu-mi pot īnchipui ca v-ati fi putut pierde vremea sa va amestecati printre cele 450 de persoane care protestau pe afara...!

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nelke draga..eu am fost la Balul Operei...dar acasa in pijamale si in pat.Mi-am pus cele mai bune pijamale, mi-am luat una bucata sot si am culcat copilul( a se citi l-am lasat cu baby-sitter) si m-am 'destrabalat'(uitat la tv adica).Dupa nici o ora asa frumos valsuiam.....(adica sforaiam...) de nu-ti poti imagina.Acum frumos si fara mistouri..mi-ar fi placut sa merg...dar nu e de nasul nostru, niste musculite insemnificative.Ma uitam ca la povesti aseara..ca deh..pana acum n-am stiut ca se transmite la tv, si cum Vio era de serviciu nici nu-mi zicea:uita-te ca e frumos.Am mai vazut astazi ceva in reluare, pana cand s-a dat alarma si fugi la biberon, schimba bebe, da-i papa...nu mi-a mai ars apoi de Bal.
Bubu meu e un cuminte, ieri am fost la pediatra si a spus ca e totul in regula, ne vedem peste 2 saptamani la controlul lunar..si tinem sa va anuntam ca noi astazi avem nici mai mult nici mai putin decat 2 saptamani.Si mamica si taticul sunt tare mandri de minunea mica.Serios, daca nu ar fi durerile de la colici(dar trec ele..repede), nici n-as spune ca am copil mic in casa.Nici nu plange aiurea..deja stiu cand scanceste ce vrea..si ne e bine-zicem noi.

Pupicoase si sa fim sanatosi si sanatoase.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Ah, Gabitza, atīta de frumos a cīntat rusoaica aia, Ana si nu mai stiu cum... !!! Nu-mi iese din minte, dar as fi īn stare s-o ascult o ora īntreaga. Tot balul de fapt - O CURA DE FRUMUSETE. Chiar daca multi sīnt īmpotriva, e bine ca mai exista rafinament, eleganta si frumusete aproape de perfectiune. Iar Viena e tot pe locul 1 la asa ceva !
Spre consolare: sa stii ca acei care s-au uitat la televizor au vazut mai mult si mai bine !

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

fetelor,unde sunteti?
v o fi zapacit vantul de nisip din Sahara?la voi ,in alte orase,s a vazut ceva?
am mai gasit 2 fete,dar una nu stiu ce a patit,tre s o mai contactezsi cealalta etimida,vine ea pana la urma.
saptamana viitoare sunt in ro-sper sa nu fie prea frig pe acolo,ca mi e groaza,o sa va scriu si de acolo sa va spun cum e

weekend placut,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Eu sint pe aici Carolada si norul de nisip a fost si la noi ieri toata ziua,azi deja e cald afara si ma bucur ca se mai topeste din zapada asta.Cat stai in Ro?Drum bun iti doresc si sa ne mai da-i un semn de viata de pa meleagurile natale.de la noi si te asteptam cu drag.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

pai nu stiu exact cat stau,Toria,in ro,dar va dau eu de veste.

si de la mine,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna fetelor
eu sint in Austria de 11 ani si pe fetita mea o cheama Doris (implineste in vara 6 ani)mas bucura daca ma primiti si pe mine in forumul vostru ,pe curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Viktoria...bine ai venit!!!!Cum sa nu te primim in nostru???Da detalii, sa te treaca Sri-ul la catastif numa

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu

Mergi la inceput