Fete din Austria (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Nelke spune:
Fetelor, o salutare grabita , ca am fost si sīnt foarte ocupata.
Cred ca īntīlnirea de pe 6 martie trebuie amīnata, prea multa lume e pe drum (am īnteles ca unele dintre voi pleaca īn Romānia); poate pe la sfīrsitul lui martie, ce ziceti ? E drept ca am vazut cītiva ghiocei sfrijiti, dar cu o floare nu se face primavara...!
Vienezelor , ati fost si voi aseara la Opernball ? Adica īnauntru, ca nu-mi pot īnchipui ca v-ati fi putut pierde vremea sa va amestecati printre cele 450 de persoane care protestau pe afara...!
Nelke
Babee spune:
Nelke draga..eu am fost la Balul Operei...dar acasa in pijamale si in pat.Mi-am pus cele mai bune pijamale, mi-am luat una bucata sot si am culcat copilul( a se citi l-am lasat cu baby-sitter) si m-am 'destrabalat'(uitat la tv adica).Dupa nici o ora asa frumos valsuiam.....(adica sforaiam...) de nu-ti poti imagina.Acum frumos si fara mistouri..mi-ar fi placut sa merg...dar nu e de nasul nostru, niste musculite insemnificative.Ma uitam ca la povesti aseara..ca deh..pana acum n-am stiut ca se transmite la tv, si cum Vio era de serviciu nici nu-mi zicea:uita-te ca e frumos.Am mai vazut astazi ceva in reluare, pana cand s-a dat alarma si fugi la biberon, schimba bebe, da-i papa...nu mi-a mai ars apoi de Bal.
Bubu meu e un cuminte, ieri am fost la pediatra si a spus ca e totul in regula, ne vedem peste 2 saptamani la controlul lunar..si tinem sa va anuntam ca noi astazi avem nici mai mult nici mai putin decat 2 saptamani.Si mamica si taticul sunt tare mandri de minunea mica.Serios, daca nu ar fi durerile de la colici(dar trec ele..repede), nici n-as spune ca am copil mic in casa.Nici nu plange aiurea..deja stiu cand scanceste ce vrea..si ne e bine-zicem noi.
Pupicoase si sa fim sanatosi si sanatoase.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
Nelke spune:
Ah, Gabitza, atīta de frumos a cīntat rusoaica aia, Ana si nu mai stiu cum... !!! Nu-mi iese din minte, dar as fi īn stare s-o ascult o ora īntreaga. Tot balul de fapt - O CURA DE FRUMUSETE. Chiar daca multi sīnt īmpotriva, e bine ca mai exista rafinament, eleganta si frumusete aproape de perfectiune. Iar Viena e tot pe locul 1 la asa ceva !
Spre consolare: sa stii ca acei care s-au uitat la televizor au vazut mai mult si mai bine !
Nelke
carolada spune:
fetelor,unde sunteti?
v o fi zapacit vantul de nisip din Sahara?la voi ,in alte orase,s a vazut ceva?
am mai gasit 2 fete,dar una nu stiu ce a patit,tre s o mai contactezsi cealalta etimida,vine ea pana la urma.
saptamana viitoare sunt in ro-sper sa nu fie prea frig pe acolo,ca mi e groaza,o sa va scriu si de acolo sa va spun cum e
weekend placut,
carolada
TORIA spune:
Eu sint pe aici Carolada si norul de nisip a fost si la noi ieri toata ziua,azi deja e cald afara si ma bucur ca se mai topeste din zapada asta.Cat stai in Ro?Drum bun iti doresc si sa ne mai da-i un semn de viata de pa meleagurile natale.de la noi si te asteptam cu drag.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
carolada spune:
pai nu stiu exact cat stau,Toria,in ro,dar va dau eu de veste.
si de la mine,
carolada
Viktoria spune:
Buna fetelor
eu sint in Austria de 11 ani si pe fetita mea o cheama Doris (implineste in vara 6 ani)mas bucura daca ma primiti si pe mine in forumul vostru ,pe curind
Babee spune:
Viktoria...bine ai venit!!!!Cum sa nu te primim in nostru???Da detalii, sa te treaca Sri-ul la catastif numa
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu