Fete din Austria (4)
Raspunsuri - Pagina 6
MonicaGj spune:
Atentie!
Daca primiti un email cu body precum:
Buna ziua,
Va recomandam sa descarcati cel mai mare dictionar gratuit. Acesta cuprinde dictionarele Englez, Francez, German, Italian, Spaniol.
Adresa de unde il puteti descarca este http://www.free-soft.ro. Va asteptam.
Versiunea 1 a programului a fost descarcata de peste 15.000 ori mai putin de 5 luni si este cel ma
Nu-l deschideti!
Stergeti-l imediat (de 2 ori, si din <Deleted items>), contine virusi!
TORIA spune:
Multzumim Monica sper sa nu ajunga si pe aici,eu din ianuarie tot primesc pe email dar nu le deschid,acum mai vine cate unul pe zi dar au fost zile unde primeam si la 150 emailuri.Antonela si-a reparat calculatorul azi maine apare alaturi de noi,doamne ajuta ca a reusit dar acum are si cam mult de recuperat.O zi buna va doresc eu merg la lucru acum ne mai auzim deseara.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
amelia spune:
Multumim foarte mult de urari!
Se pare ca am uitat sa povestesc cum a ajuns Ana Maria la spital (m-a "urecheat" Amelia) si incerc sa repar acum greseala:
S-a imbolnavit sambata seara spre duminica.
Duminica a doftoricit-o Amelia cu impachetari si ce medicamente mai aveam prin casa.
Luni au fost la doctor, pentru reteta, si iar da-i cu impachetari si medicamente. Ii mai crestea temperatura, dar in rest zburda prin casa.
Dar marti dimineata s-a inrautatit situatia: Parea ca nu mai raspunde la medicamente, a facut frisoane indelungate (cam jumatate de ora), i s-au albastrit buzele si manutele, semn ca nu mai respira cum trebuie.
Ne-am speriat si am chemat salvarea. Au fost foarte prompti si au dus-o la spital.
De atunci sta la spital impreuna cu Amelia, si ramane si peste weekend pentru alte analize (pentru anemie, cred).
Oricum Ana Maria e acum mai bine: nu mai are temperatura, e zburdalnica si are pofta de mancare. E cam tristuta totusi si face scandal la aproape toate analizele/tratamentele.
Speram sa o aducem acasa cat mai repede si sa nu-i iasa alte ciudatenii pe la analize.
Cam asta a fost.
Sanatate multa la bebelusi/copii si mamici,
Sandu, (si din partea Ameliei)
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
Claudelu spune:
Draga Toria, multumim mult pentru vesti!
Transmite-i lui Anto ca abia asteptam sa revina printre noi!
Pupici, Claudia!
anto spune:
yupiiiiiii!In sfarsit am ajuns sa fiu iar
langa voi, nu am reusit sacitesc tot ce-ati scris
pana acum dar fiindca am vazut ca au venit fete noi
si din partea mea .
Acum nu am timp sa scriu ,defapt timp as avea da mi-e
un somn de nu va vad...
Nu mai lucrez decat trei zile pe sapt.,intr-un fel e bine
ca sunt mai mult acasa ,cand Deni venea de la scoala eu
mergeam inapoi la lucru ori venea cu mine si-si facea
la mine la lucru de multe ori lectiile .Am vorbit cu cineva
pentru 4 ore la dm ,ar fi super daca as reusi .
I-mi pare f.rau de fetita Amaliei ca a fost bolnavioara
sper acum cand scriu sa fie bine ,i-mi aduc aminte ca si
Deni de cand a inceput cu gradi a luat f.repede tot felul de
gripe & c.o.
Gabi ,ce zici e fain sa fi mamica?Ce face scumpuletu ,cred ca altceva nu faci toata ziua doar il imbraci si-l dezbraci ca pe o papusa ,abia astept sa-l vad ,sper sa se mai incalzeasca vremea .
Va pup pe toate si ne mai vedem maine ca acum sunt taaare obosita si mi-e ca scriu doar prostii.
TORIA spune:
Doamne ce linisteeeeeeeeeeeee,pe unde sinteti fetele de nu mai aveti timp sa mai si scrieti,Anto vezi ca ai lipsit o luna de zile ia sa treci la recuperat acum si mai da si tu raportul.O duminica placuta va doresc alaturi de cei dragi.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
alinah spune:
Vine primvara Toria, cred ca d-aia e asa liniste
Toria, , sunt beata , tb sa iau mesajele la rand sa vad, caci n-am mai gasit varsta ta
Madutzu
Bine ai venit in si bine ai revenit pe forum. Ne amenintase cineva cu venirea "bettinei" N-a glumit
Anto, in sfarsiiiiiit! Ti-ai pus antivirus la calculator?? Sa-i faci update la cateva zile neaparat si cum iti expira iei altul!! Nu mai sta asa descoperita, ca te mananca baietii
Eu sunt cu teasta din nou in pioneze, dar tot e bine ca nu-i migrena, ma pot misca de colo colo, sa mai citesc ceva.
Gabita cam trage chiulul, e numai cu bebe acum, toata ziua in tandreturi
Amelia, abia te asteptam cu buburuza ta acasa, voioasa si sanatoasa!
Ce se mai aude cu intalnirea?? A ramas pe aprilie??
PS: Am reactualizat recensamantul! De fapt l-am reeditat, il gasiti mai sus pe pagina
anto spune:
Alina poate la tine vine primavara ca pe-aici ninge de cateva zile de parca se pregateste sa vina iarna...
Mi-am pus si antivirus si in doua trei saptamani o sa-mi iau alt PC ca m-am saturat de cat e de melc .Alina ,de mult ai migrene sau numai de cand esti gravida?I-mi pare rau de tine ,am o cunostinta care e la fel ,o doare rau capul si vomita trebuie sa fie groaznic .Trebuie sa o intreb ce face cand are, ca a fost de multe ori la doctor si i-a dat sigur ceva.
Mai Tori ,tu ce vrei acum sa scriu din ora-n ora sa recuperez timpul pierdut ,pe urma te prea plictisesti de mine si cand ma vezi pe forum inchizi comp.Mergi de paste in Romania?Vezi ca de data asta nu scapi!Poate vii si tu la Arad ca vad ca-ti place, sa ne intalnim si cu fetele de-acolo .Ce zici?
Gabi ce mai face puiutu micutu ,l-ai mai scos la plimbarica sau si pe la voi tot asa foarte frig e ?Azi am fost dupa masa la cumparaturi si a trebuit sa fug de la un magazin la altul ca am murit de frig .Deja nu mai suport frigul ,sa vinaaaaa primavaraaa!
alinah spune:
Anto, si aici a nins doua zile incontinuu, se asternuse asa frumos zapada, imi place la nebunie zapada asezata pe copaci, pe crengi, imi creeza o imagine de poveste....mmmmm , dar pacat ca se scutura asa de repede. Asa a ramas numai pe strazi, adica pe langa, ca pe sosele e curatat luna, putem merge cu masina la socreli fara probleme Si inca e asa de frrriiig :(
Dar ma gandeam ca maine, poimaine e 1 martie....primavara ne da tarcoale in mintile noastre, deja avem nasurile pregatite de miresme de flori, zambilute .....mmmm
Migrene am de cativa ani buni...cu varsaturi, cateodata imi pierd si cunostinta... Sa vezi saracutzu' Heli ce speriat a fost la primele reprize. Partea buna e ca nu ma prea prinde pe drumuri, caci ma ia din somn, ma trezesc din cauza capului patrat si atunci stiu ca nu e de plecat de-acasa. Fac asa cam la cateva luni, sau chiar lunar. Sa nu iti spun ca in Mauritius era s-o fac lata chiar in restaurant, la micul dejun...dar am simtit ca ma ia cu stare generala de rau si am ajuns pana in camera si acolo show in voie
Cred ca la doctor nu ajung decat daca oi cadea undeva pe strada...si ma aduna cineva. Ce-a facut prietena ta? Pe unde a mers? Ce analize a facut?
Sa vina primavara odata!!
anto spune:
Alina ,e mai frig ca ca in seara aceea la Wienna?
Cand o intalnesc o s-o intreb ce face cand are migrene ,stiu doar ca acum e mai bine.Si ea povestea la fel ca tine si stiu ca a umblat mult pe la doctori.