Fete din Austria (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Si la noi mai fulguie asa usor dar eu deja m-am saturat de zapadaaaaaaaa,vreau sa vina primavara.Alina eu am 35 de aninu ascund nimic si la capitolul meserie lucrez intr-o legatorie de carti unde se fac de fapt mai multe cum ar fi meniurii pt restaurante,calendare eu sint mai mult cu calendarele restul e munca prea migaloasa pt mine.Carolada drum bun inca odata si tie Alexandra la fel sa fiti cuminti si va doresc mult soare la Romanica sa aveti.Alina cred ca ai uitato pe Monica sau era si ea acolo?

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Carolada s-a intepenit pe drum din cate imi dau seama....Pupiceeeee la fete.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Haloooooooooooo pe unde sinteti fetele ma lasati singura pe aici,eu am fost azi la munca si de saptamana viitoare o sa incep in fiecare zidupa 3 ani de stat acasa.Babee a ajuns Carolada la tine?Jan nu se simte bine azi am fost la medic cred ca iara e un virus imi face febra dar numai seara,sper ca maine sa se simta mai bine.de la noi pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Din partea Ameliei (scris de Sandu - sotu'):
Pentru cei interesati:
La teatrul Pygmalion (Viena) da reprezentatie 3 zile trupa de la teatrul Notara(Bucuresti,cred), parca incepand de maine, in limba romana.

Ana Maria este mult mai bine, Amelia sta cu ea la spital.
Nu mai are temperatura si are o pofta de mancare de speriat.
Nu stim inca cand va fi externata.

Toate cele bune, sanatate multa,
in primul rand la mamici si copilasi (si mai apoi si la noi, restul),
Sandu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Amelia
Multa sanatate si insanatosire rapida. Poate ca stii(mai ales daca esti medic) ca exista Sanostol care poti sa ii dai lui Ana-Maria pentru intarirea sistemului imunitar.
Toria cum a fost prima zi de munca? Vei lucra 20 de ore sau 40? Eu am mers la inceput doar 20 de ore deoarece Doris era inca mica 1 an jumate si am putut sa fac schimburi de noapte si sfirsituri de saptamina , totusi mi-a fost destul de greu la inceput sa ma despart de ea. Totusi mult succes si important e sa-ti placa ceea ce faci.

Draga Alinah eu am in Iulie 30 de ani si numarul meu de telefon este 0699/11647410 . Pe curind !

Mergi la inceput

Si de la noi Amelia numai bine si ma bucur ca e mai bine la fetita ta,Viktoria poate ai vazut la profil ca asa ma cheama si pe mine dar toti ma striga Tori,numai austreci ma striga Victoria,de luni incep lucru la 20 de ore pe saptimana la 2 copii e cam greu sa fiu toata ziua plecata,azi am fost cu Jan la gradi si l-am inscris din septembrie poate merge si el daca primeste loc.In Baden avem si noi prieteni de familie exact in ce zona stau nu stiu.Salutari la toate si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Amelia-sanatate multa fetitei.Sa va intoarceti repede acasa-s sanatoase.
Noi suntem cumintei...ne plimbam pe-afara chiar daca e frig..dar ne infofolim bine si adormim imediat ce dam cu nasucul de aer rece-a se citi Bubu, nu eu.
Ne plimbam pe la magazine prin jur si toata lumea se minuneaza ce mari suntem ...la cele 3 saptamani ale noastre.Si ce mandra e mama.....he he...
Carolada ne-a vizitat marti..uite c-a reusit si-a ajuns la noi si ne-a parut tare bine...
Alina..tu esti bine???Raspunde dom'le la apel!!!!
Pupici si sa auzim de bine.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Bine v-am regasit fetelor...Nu, n-am fost plecata, dar ieri am avut o migrena cu stari de voma de m-am tavalit prin pat.
Nu cred ca a fost de la sarcina, cand si cand mai fac forme urate de capatana tampa. Ce e drept ultima migrena nasoala am avut-o in octombrie, deci era cazul sa-mi reaminteasca ca mai am creier. Astazi am scapat, ma simt ca un nou nascut. Drept urmare am plecat de pe-acasa Cu sunt bine, avem consult pe 17 martie, iar ne vedem cu broscuta noastra Cam asta despre mine.

Amelia draga, ai ajuns la spital cu piticuta ta, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa scape de febra si de raceala cat mai repede! Dragutza de ea! Sanatate multa!

Gabi, iata-ma la raport, dupa o zi de , tot amorezata de baietii tai esti?? Ce face dolofanul??

Fetelor, m-ati bombardat cu informatii de pus la catastif...imbunatatim lista. Sa traiti!

Loredana, eu am lucrat in Traun, la Pizzamann, acum doi ani de zile....mmmm ce tiramisu bun fac Tu faci vreun curs de germana la Universitate? Daca tot incepe trimestrul, poate dam nas in nas pe acolo, stam la o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Dragelor, am ajuns la numarul 16, atatea membre numara ul nostru!! La mai mare!
Si daca am numara si sotii si ....suntem de-a dreptul

- Viena si imprejurimi: Babee, Ddeisl, Amelia, Klavier, Madutzu
- Salzburg si imprejurimi: Toria, Nelke, Alexagandi, Carolada, Cat (Bayern/DE))
- Graz si imprejurimi: Anto, Cricri
- Linz: Alinah, Loredana
- Baden si imprejurimi (NÖ): Viktoria
- Inca in Romania: MonicaGj

VARSTA
- Babee: 26
- Toria:
- Alinah: 28
- Ddeisl: 23
- Cricri:
- Anto: 38
- Amelia: 30
- Nelke: (tine secret) Numai prietenii stiu
- Alxagandi: 23
- Klavier: 24
- Carolada: 34
- Loredana: 22
- Cat: 29
- Viktoria: 29
- MonikaGj: 32
- Madutzu: 23

STATUT CIVIL

- Casatorite: Babee, Toria, Alinah, Ddeisl, Cricri, Anto, Amelia, Alexagandi, Klavier, Carolada, Cat, Loredana, Viktoria, MonicaGj, Madutzu (mai, ce fete serioase )
- Fara raspuns: Nelke

STATUT MATERNAL

- Mamici: Toria, Cricri, Anto, Amelia, Klavier, Babee, Cat, Loredana, Viktoria, MonicaGj, Madutzu
- Mamici in devenire: Alinah, Alexagandi
- Mamici aspirante: Carolada, Ddeisl
- Libera si fara batai de cap : Nelke

VECHIME IN ALPI

- doar vizite: MonicaGj
- cca 1 an: Carolada
- 2-3 ani: Babee, Alinah, Cricri, Amelia, Alexagandi, Loredana
- 4-5 ani: Klavier, Madutzu
- 11 ani: Viktoria
- 13 ani: Toria, Anto, Nelke
- Fara raspuns : Ddeisl, Viktoria

Toria, n-am uitat-o pe Monicuta, dar ziceam pe la inceputuri sa o asteptam sa vina in Austria. Dar, ce sa mai, chiar si de la Romanica merita din plin sa fie cu noi, macar cu sufletul...Ea ne-a adunat, a tras chiulul un pic, pana am urechiat-o un pic, caci ne speriase tare. O asteptam sa fie si fizic in Austria (din vara) si se ne vedem la .
Mea culpa

Mergi la inceput

Bine ai venit printre noi Madalina,adevarat ca nu ai mai dat demult pe aici.Ce face bebe mic e bine?Poze unde putem sa vedem cu el ca nu am vazut inca numai cu fetita.Alinah draga eu ti-am scris si virsta dar vad ca nu ai trecuto la mine,data viitoare cand mai faci lista sa nu ma uiti.Salutari la toate si de la noi.

Mergi la inceput