Fete din Austria (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutare salutare....

am venit si eu de la plimbarica...mi-am lasat baietii mancati schimbati, tot si-am plecat la infruntat nametii.Ningeeeeeeeeeeeeeeee, dar ningeeeeeeeeee de nu-mi vine-a crede..si ce ghiocei frumosi am in gradina....Ma uitam la ghiocei si la zapada si mi-am amintit de cum era in Romania la bunicul in curte..cand ghioceii isi scoteau gingas capusorul imediat ce se mai topea zapada si soarele alinta pamantul...hai c-am dat in melancolie..
Asa..si m-am plimbat..si-am luat o gura de aer..ca de joi is izolata la cutie...si mi-a prins bine.Am mai luat si una alta de papa..ca deh..barbatul de-l trimiti iti vine cu o multime de lucruri inutile si prefer eu sa cumpar...Au stat cumintei..Bubu inca doarme....e un super copil.Coliceii trec ei..asa cum vin...
Monica ...nu ai mai aparut pe-aici si ma intrebam daca nu oi fi suparata ceva(am zis sau facut eu ceva?????).Am vazut ca te-ai implicat pe la cazurile umanitare(citesc tot sa fiu la curent, dar nu mai stau atat sa scriu...) dar pe-aici lipseai.Bine ca e bine si te-asteptam la Austrica...(chiar, cand is gata actele??)
Alina....pai asa e frumos dom'le....ce..las ca te vaz eu cand o veni junioara cum va fi...ce indragostita te vad eu..si sa vezi atunci mistouri ce fac si eu pe seama ta...asa...Eu intreb ce-o fi cu tine..si tu faci mistouri..bun..bataita dam..la fundulet...
Alexandra a trecut azi prin Viena...si Hanz al ei n-a vrut sa o aduca pe la mine (barbatii astia, cum se impotmolesc fac urat-nu gasise adresa---offf)Sper ca alta data macar sa ne vedem.daca puteam iesi eu din casa ne vedeam sigur....asta e..alta data
Fug sa pap....miam miam ca mi-e fomica....
Pupici la fete

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Fetelor,

Eu sunt tare suparata, pentru ca fata mea e bolnava rau. A facut acum vreo doua ore 40,5 temperatura!!! Tocmai ma intorsesem cu ea de la doctora , ca de ieri a luat-o boala, si s-a bagat in pat molesita sa se culce. Noroc ca am luat-o din pat sa-i masor temperatura si cand am vazut 40,5, repede am pus mana pe telefon sa-mi chem sotiorul acasa sa ma ajute la impachetari. Era saracul in mijlocul unei discutii cu sefu', dar puiul e mai important, nu?... asa ca s-a prezentat urgent la apel. Dar da-i cu impachetari, da-i cu medicamente, nu-i scadea febra deloc! Si i-am mai facut un rand de impachetari si abia acum i-a scazut febra, cat sa vin sa va anunt si pe voi prin ce situatie trecem.
Cred ca de la gradinita i se trage. De fapt sunt mai mult ca sigura, pentru ca eu n-am facut nimic diferit sau gresit fata de cum ma comportam de obicei cu ea. Si abia se dusese si ea, saraca, vesela la gradinita vineri, de ma si mirasem cum de e asa bucuroasa ca merge acolo si n-a mai plans cand am lasat-o si uite acum ce-am patit! ...
Totul a inceput ieri dupa-amiaza, cand mi-a facut 39,6, a inceput sa tuseasca si sa respire greu. Toata seara si noaptea trecuta am stat de administrat medicamente si i-am facut impachetari, pentru ca ii scadea febra, dar apoi ii crestea la loc la peste 39. Si azi am fost, bineinteles la doctora, ca altfel, fara reteta, cum puteam sa iau medicamentele necesare pentru tratament. Am plecat cu ea cu 39 de-acasa. Era molesita, somnolenta, cum n-a mai fost ea niciodata. Si, ca un facut, de cate ori ma duc la doctorita asta (si mergem o ora pe drum!!), vremea e cat se poate de nasoala! Si tipa mi-a zis exact ce ma asteptam, ca are bronsita obstructiva si fiindca e de etiologie infectioasa, e necesar tratament cu antibiotic. I-a dat Klacid si inca alte cateva medicamente. Sper ca maine sa se vada deja efectul si sa nu mai faca febra asa de mare.
Trebuie sa fug acasa, ca am lasat-o pe Ana Maria singura cu Sanducu.
Adriana, mai zi-mi si mie o data cum ii zicea la medicamentul ala homeopatic, poate incep si eu sa-i dau dupa ce termina boala asta.
Toria, dragut din partea ta ca mi-ai raspuns la toate intrebarile.
Va pup, fetelor, si inchei aici!

Cu mult drag,
Amelia si Ana Maria - 1 an si 5 luni.

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Of doamne saracutza ce greu trebuie sa-i fie,dar si pentru voi e tot la fel.Asta cam e cu gradinitza are si parti bune si parti rele,dar ce mai stiu eu de la nasa mea e ca sint alti copii care poarta virusi de boli si la ei nu se mainfesta dar alti din preajma lor da,si eu am ramas tare mirata cand am auzit asa ceva.Insanatosire grabnica pentru fetitza ta si un de la noi si sa ne mai scri cum e cu ea.Aici la noi ninge iara si e foarte frig si eu care ieri imi cautam ghioceii si brindusele prin gradina,acum e iarasi zapada pe ei ca saraci au inmugurit deja.O seara placuta va doresc alaturi de cei dragi.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Bun venit printre noi, Viktoria !
Echipa noastra se mareste si asta e bine.

Draga Alinah, SRI-ul e īn principiu pe faza... numai ca atunci cīnd ai sunat eram probabil pe pīrtia de ski si telefonul īn masina... Asta a fost ieri - mi-a fost (doar un) picut greu sa-mi īnving inertia, dar ca de obicei, odata ce esti acolo te bucuri de tot si la ultima coborīre pe skiuri īti pare rau ca se termina...! Am descoperit un locsor frumos pe partea germana (līnga Bischofswiesen), o pīrtie unde de doua ori pe saptamīna se poate skia si...nocturn ! Foarte interesant, am fost anul trecut cu colegii de birou īntr-o seara de vineri - luminat ca ziua ! Desi tot ziua e mai frumos, ca vezi toti muntii.

Luna martie e cea mai frumoasa pentru ski: e ziua mai lunga si nici nu mai e asa de frig - mi-am propus sa-mi fac īn martie un weekend prelungit pentru ski, asa se īnvinge cel mai bine astenia de iarna.

Īn rest - onoare muncii !
Astept o primavara (dupa ce voi fi skiat pe saturate)-
cu cer senin
si suflet transparent !

Voie buna
si toate bune, voua toate !

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Haideti ca am reactualizat recensamantul, lume noua, schimbari de statut, ce sa mai, era musai de refacut indexarea.
Vreti sa pun si meseriile avute in Ro, dobandite in Austria sau in devenire?? Eu zic ca-i bine, spre ex. stim ca Amelia e medic, asa ca o bombardam cu probleme medicale, daca avem nevoie, dar speram ca Amelia sa someje , sau pe Babee, care-i profa de engleza sa faca temele in locul nostru samd.

- Viena si imprejurimi: Babee, Ddeisl, Amelia, Klavier
- Salzburg si imprejurimi: Toria, Nelke, Alexagandi, Carolada, Cat (Bayern/DE))
- Graz si imprejurimi: Anto, Cricri
- Linz: Alinah, Loredana
- Baden si imprejurimi (NÖ): Viktoria

Varsta
- Babee: 26
- Toria:
- Alinah: 28
- Ddeisl: 23
- Cricri:
- Anto: 38
- Amelia: 30
- Nelke: (tine secret) Numai prietenii stiu
- Alxagandi: 22
- Klavier: 24
- Carolada: 34
- Loredana:
- Cat: 29
- Viktoria:

Statut civil
- Casatorite: Babee, Toria, Alinah, Ddeisl, Cricri, Anto, Amelia, Alexagandi, Klavier, Carolada, Cat, Loredana, Viktoria (mai, ce fete serioase )
- Fara raspuns: Nelke

Statut maternal
- Mamici: Toria, Cricri, Anto, Amelia, Klavier, Babee, Cat, Loredana, Viktoria
- Mamici in devenire: Alinah, Alexagandi
- Mamici aspirante: Carolada, Ddeisl
- Libera si fara batai de cap : Nelke

Vechime in Alpi
- cca 1 an: Carolada
- 2-3 ani: Babee, Alinah, Cricri, Amelia
- 4 ani: Klavier
- 11 ani: Viktoria
- 13 ani: Toria, Anto, Nelke
- Fara raspuns : Ddeisl, Alexagandi, Loredana, Viktoria

Fetelor, sper ca n-am gresit nimic, cele care va lasati invaluite in mister varsta etc, dati o fuga la SRI si desconspirati-va, numai daca vreti, bineinteles. Sssst, nu spun la nimeni

Mergi la inceput

Eu sīnt de profesie economist si ma ocup īn Austria de transporturi internationale. Asa ca ma pricep la toate prefixele telefonice ale Europei, ale Romāniei cu toate judetele si granitele ei, cunosc o multime de parteneri romāni etc. ! Daca aveti nevoie de vreo informatie de acest gen - cu placere !
De regula am si umor , cīnd nu nimeresc o zi proasta ...
Asta, spre stiinta SRI-ului ...

Nelke

Mergi la inceput

Iar Klavier este pianista, a cīstigat nu demult un concurs !!!
Trebuie sa stiti ce fete valoroase avem !

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Offf Amelia, puiutul tau o sa fie bine...cam asa-i in comunitate, mai ia o raceala, o urticarie, o sa vezi cand o sa iti vina cu pojar si alte d-astea. Nu te impacienta, ca doar esti pe meserie si stii ce sa faci cu bebicul tau. Sper sa ii treaca raceala cat mai repede si sa fie zambareata, asa cum o stim noi de la restaurant . Ei bine, iti spun eu sa fii tare, dar ce stiu eu .... ca doar n-am trecut prin asta! Dar ma gandesc ca ai tras o spaima...mama, mama! Fii optimista, o sa fie iar cu zambetul pe buze :) Insanatosire grabnica la si un pentru ingeras

Si aici ninge de m-a zapacit, ce imi plac pomii, cum sunt asa frumos pudrati, dar frrriiiig. Si am avut de umblat pe la Gemeindeamt si pe la vecini dupa semnaturi pt planul casei noastre....off cand ne-om vedea la casuta noastra.
Ptiu, am fost acasa la un vecin, cam are legatura cu lumea artistica, se vedea, are o casa super amenajata. Mi-a placut la nebunie. Cat se uita el pe planuri si alte hartoage eu stateam cu gura cascata pe pereti, mobila, ce sa mai, tot aranjamentul interior....de afara n-aveai idee ce te-asteapta in casa....mmmmm...dar cred ca a fost si o groaza de bani.

Nelke, ma faci tare invidioasa, am stat cu ispita langa mine, a se citi echipamentul de schi, si nu m-am incumetat sa-l folosesc, m-am gandit ca daca iau vreo busitura sa nu-l ametesc pe in burta . Dar nici cu saniuta n-a fost rau, ma compatimesc eu singura acum

Babee, rad si eu de tine, cat mai pot, cat e mingea la mine in teren, d-apai nici nu vreau sa stiu ce furtuna de mistouri ma asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna dimineata,fetelor.Aici ninge,ninge si eu care ma bucuram ca vine primavara.Am fost ieri in Wien si am rezolvat cu actele si acum merg pentru viza in Zell,apoi cat de repede in Romania.
Babee data viitoare vin singura si am sa gasesc eu adresa ta.
Carolada ai plecat sau astepti si mergi cu noi?
Va pup dulce si sper sa vina caldura sa ne vedem odata ca nu mai am rabdare.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetele,
hai ca va scriu in goana calului ca acus plec la viena sa nu se razgandeasca al meu,ca vreau s o vad pe babee si bb.ninge intr o veselie aici,ca de obicei cand plec eu
maine seara directia ro.alexa imi pare rau ca nu pot sa merg cu voi,da ne gasim noi in ro.te sun eu!
va pupacesc si aveti grija de voi,

carolada

Mergi la inceput