Dieta hiperproteica & alte ghivece de diete*2
Raspunsuri - Pagina 11
BellaDonna spune:
eu una nu pot numara cloriile si pace pe mine aici gata mati pierdut, numar carbohidrati si cam atat pe urma e prea mult
dulcetica spune:
Hai ca am preluat ,mai jos in dreapta cum sa-ti accelerezi metabolismul,ca daca maninci hipocaloric am impresia ca-l incetinesti.
Metabolismul este accelerat atunci când:
• M#259;nânci pu#539;in #537;i des (de 5 ori pe zi);
• Ai un program strict pentru mese;
• Respec#539;i aportul zilnic de glucide, lipide, proteine, fibre, ap#259;;
• Reduci nr. de calorii cu maxim 500 kcal/zi
• Consumi alimente precum: grapefruit, ceai verde, cafea, iaurt, migdale, carne de curcan, mere, spanac, fasole, brocoli, fulgi de ov#259;z, lapte de soia, curry, scor#539;i#537;oar#259;;e?
• Faci efort fizic aerob (accelereaz#259; pe durata antrenamentului) sau anaerob, cu greut#259;#539;i (r#259;mâne accelerat pân#259; la 48 ore de la terminarea antrenamentului).
Sper ca v-ati lamurit.
Dar la grupa 01 ,ce sa mai fac?
Tu vorbesti de testare pe animale?
szivarvany spune:
Aia cu calorii / greutate / inaltime e si la WW 1 kg / saptamana e garantat 100%.
Io raman la carnea mea si varza mea, mai mult varza cred :D
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena Olivia
Urgent: Pentru ochisorii IONELEI
bebe03 spune:
am inteles ce-i cu grupa de singe,
eu am zis de la inceput ca nu pot tine asta cu mincai mumai carne, nu as putea cred ca mai mult de 2 zile, nu sunt o mare consumatoare de carne dar nici fara nu se poate, nu as putea fi vegetariana
deci cel mai sigur putin din toate
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmencat eu am grupa zero, cica sunt carnivora Cand viata iti ofera un vis care iti intrece de departe orice asteptari, nu e de bun-simt sa jelesti atunci cand se sfarseste. |
Eu tot 01 dar nu inseamna ca esti carnivora,ci ca genetic ti s-ar potrivi.Eu de ex sint brinzivora,natural.
caress spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Sau un ceai nasol la gust, sa vezi cum te trimite la somn :-))) Nimeni de aici nu e ab4 ? :D sa ne lipim ? ! |
Tu ar trebui sa mananci o combinatie din dietele de la grupele A si B.Si din ce vad eu,foarte mult peste...
http://blog-feminin.blogspot.ro/2009/05/diete-pe-grupe-sanguine-dieta-grupa-ab4.html
...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...
szivarvany spune:
Apoi daca as manca peste cred ca as fi slaba rrrau , ca nu mi place :(
Acum am in minte merele cu scortisoara copate la mw :-)))
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena Olivia
Urgent: Pentru ochisorii IONELEI