Angry Birds in Homeland!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariavi67 spune:

Cartier who? ca n-am inteles. Poate i-a fost frica de crocodili.
pe aia nu poti sa ii muti cu masina aia de curatat zapada.

Ma duc si eu sa visez niste gogosi si trec maine in drum spre servici sa imi iau o half dozen gogosi de plastic si imi inchipui ca-s alea din poza lui Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Neata!
Vreau si eu o gogoasa! Dau la schimb clatite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Noi ne jucam. Are o pisica de plus si eu sunt vocea ei. Tre' sa miaun pe toate tonurile si cat mai veridic, sa para matza reala.
Ca noi matze nu putem avea din cauza Zarei.
Ma duc la bucatarie.
Am pauza de mieunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

miaaauu! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!
Gogosi nu mai am, dau o cafea aburinda . Adolescenta mea fu la party azi noapte si am ciulit urechile pana am stiut-o acasa, am zis ca doarme pana la pranz...da' de unde, deja susotesc cu prietena ei care a dormit la noi.

Azi fac somon in folie cu branza de capra si legume. Am primit cadou de Craciun o carte de bucate imensa, cand n-am inspiratie, trag cu ochiul.

Simona bine ai venit! Lui Cartier probabil nu-i placea caldura si aglomeratia. Nu stiu cine descoperi Scandinavia , ca nici pe-aici nu-i mai placut...

maru si la noi a nins si viscolit ieri si azi noapte, avem iar vreo 10 cm de zapada. Suntem obisnuiti, pana in aprilie si chiar si atunci ninge. Mmmm, macaroane cu branza la cuptor .

Carmen am prins clatita din zbor! Multzam.

Adela .

carmaw la noi nu merge last minute, noi nu mergem la mare la soare numai, suntem plimbareti si vrem si masina, sa vedem locuri...nu se poate cu last minute.

O sambata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

V-am citit pe toate cu placere in paginele precedente ale noului capitol, dar neuronul meu adormit pe motive de inceput de sarcina ma impiedica sa va raspund la fiecare in parte.


Chuny, bine ai revenit de la Paris. Asta e orasul meu preferat. Am fost de vreo 7 ori, de fiecare data intr-o mini vacanta, insa inca nu m-am saturat. E adevarat ca fosta mea profa de franceza, o frantuzoaica get-beget din Epinal,cu care ma vad cel putin o data pe an si acum (la sfarsitul lunii fac si eu 34 de ani,deci a trecut ceva vreme din liceu) organizeaza diverse excursii la Paris, care nu sunt pentru turistii obisnuiti( excursiile astea cuprind diverse activitati, gen iesire la un spectacol de teatru, cabaret, Muzee mai putin cunoscute publicului larg, dar superbe, spectacole la opera Bastille sau la cealalta opera, spectacole de balet la Le Chalet,etc). De fiecare data,eu am fost singura romanca din grup, excursia fiind doar pentru francezi, insa eu am pile la profa mea inca de dupa liceu, pentru ca de atunci si-a pastrat mereu interesul pentru evolutia mea. Imi trimitea carti si in facultate. Anul acesta o voi vizita pe madame de Paste.

A propos de Franta sau cunostintele de limba franceza, pot spune ca ambele fac parte din viata mea, desi locuiesc in Olanda. In Franta locuieste sora mea, care e medic specialist radiolog acolo si membru in colegiul medicilor francezi, desi e romanca. Participa la congrese si scrie in revistele frantuzesti de specialitate...M-am laudat acum putin doar pentru a sublinia ca nu toti romanii sunt vazuti "prost" in Franta. Ea nu cunostea deloc franceza, a invatat-o doar dupa facultate, avand o ambitie extraordinara..Acum cunoaste limba aproape ca un francez, iar accentul aproape i-a disparut.
In alta ordine de idei, eu am fost angajata in no time acum 6 ani jumate la o renumita firma internationala de Logistica si Transport tocmai pentru cunostintele de limba franceza.. Mai mult, cine nu stie de unde sa ma ia si nu ma prea cunoaste, are impresia ca sunt frantuzoaica (uneori spanioloaica)..In fine, tot in natiile latine ma incadreaza.

Va pup si va urez un weekend placut tuturor! Imediat plec la o zi de nastere la un piticot de 1 anisor.

Daniela Veuger 7+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

cand aveti timp uitati-va la programele astea. mi-am amintit sa va spun sa-l urmariti Griff Rhys Jones pen'ca l-am vazut aseara in India unde ne arata si vorbeste despre fascinante tesaturi de bumbac si broderii de matase vechi decand lumea. si despre multitudinea de grupuri etnice, despre imbracaminte care spune cine esti si din ce grup faci parte.




din aceeasi serie

Africa
despre poporu' dogon, popor uitat de timp din satu' Kundu, studiat de arheologi de cand in 1930 francezu' Marcel Griaule a ajuns pe acolo. mari calatori francezii astia :) ... despre dansu' mastilor, statuete ...




Australia
despre aborigeni si locuitorii de pe insulele din golfu' Torres, legenda lui Kuiam ... si iar masti ...



mihaela.se tu le poti vedea cu text suedez pe www.svtplay.se/video/84300/indiens-konstskatter" target="_blank"> svt play

vizionare placuta!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Adela , promit sa ma uit la episoade cand termin cu astea doua saptamani ce le mai am cu examene si alte chestii la scoala.
Aseara m-am uitat la Skavlan, m-am distrat. Ai vazut?

Danyce bine ai venit la noi, am uitat sa spun :).

Io invat. Halal seara de sambata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

neata la pranz din tara zapezilor...
pun poze si ma duc sa citesc ce ati scris...

in cuptor se rumeneste un pui pe un pat de morcovi, pastarnac si cartofi de toate culorile... miroase criminal!

ieri am avut pana la urma snow day, dar l-au declarat tarziu...mama lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Maru, faci gravy din legumele alea? Mie nu prea mi-a placut gravy dar de cind il fac a la jamie nu mai am nimic impotriva lui :))

Simonna, welcome :) si povesteste tot :)

Sper ca fetele afectate de furtuna de zapada sunt ok, aici mereu se pomeneste la stiri de zapezile din America.

Nici la noi nu merge cu last minute, inca suntem legati de vacantele scolare si nu putem lasa nimic in speranta ca va apare vreo oferta de ultim minut

Mergi la inceput