Angry Birds in Homeland!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Chuny, bravo pentru baiatul cuminte .

Pe mine vesnic ma intreaba lumea daca sunt scotianca , dar nu am calcat niciodata acolo. Nu stiu de ce li se pare lor ca asa suna accentul meu. Eu sunt fericita ca ma confunda cu cineva vorbitor nativ de engleza . La inceputurile mele aici ma intrebau daca sunt rusoaica. M-am straduit asa tare sa scap de accentul ala si sa invat cat mai corect limba.

Azi mi-am spalat javra, daca se usuca pana dupa-masa il tund ca e tare blanos. Daca nu se usuca, il tund maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Bird, poate de la "r"-uri ti se trage, scotienii il pronunta pe r aproape ca romanii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

E posibil sa fie de la 'r'. Cum am spus eu sunt mandra ca ma confunda cu un vorbitor nativ de engleza .

Mie imi plac accentele la nebunie , dar trebuie sa fie usor de inteles si vorbitorul sa stie engleza foarte bine. Am un coleg german care vorbeste perfect engleza dar are o intonatie usor diferita si tot la 'r' suna german. Asa tare imi place accentul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ajuns acasa, pus la facut gnocki cu sosul de la pasta bolognese. Si o supa de beans...

speed, la noi anunta zapada in noaptea asta... asa am o placere cand ma gandesc!!!

bird, tu tunzi namila ori o duci la frizeru specialist?

Dark, sarcina usoara, sa cresteti mari si sanatosi!

eu sunt intrebata mereu de unde vin, iar prietena mea canadianca mi-a zis ca mi s-a diminuat accentul, e abia sesizabil. Eu nu prea cred, dar la spital aveam o romanca in functie ffff mare care, dupa ani buni de Canada are un accent infiorator, zici ca acu a coborat din avionu de Moscova.

scotienii au cel mai cool accent, si un accent supermisto avea Grant care era britanic crescut in South Africa!

chuny felicitari lui Vladi, baiat cuminte, dragul de el!

eu am infulecat prunc in seara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu il tund, am aparat profesionist. Nu e genul de baiat cuminte care sa stea la tuns la altcineva. Imi place sa-l spal si sa-l tund eu.

Aaaa...am uitat de accentul sud-african si mie imi place foarte tare. Avem atat de multi sud-africani aici (aproape la fel de multi ca si britanici ). In zona in care stau eu sunt foarte multi sud-africani, la scoala fetelor sunt multi profesori si elevi albi fugiti veniti din Africa de Sud. Avem si un magazin cu produse de la ei, e singurul loc unde gasesc pufuleti aproape identici cu cei din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariavi67 spune:

Citat:
eu am infulecat prunc in seara asta!


L-ai mancat in loc de desert? E un dulce el, stiam eu

Ma 'nervezi cu alea doua feluri de mancare ale tare. Eu am mancat la McD in drum spre casa si acum rontai niste bomboane Bine ca au mancat astia ramasi acasa. Cred ca m-as spanzura de bec daca ar trebui sa ma apuc de gatit acum Mi-e capul mare de oboseala si mai am si teme.

Eu am accent "heavy' si nu cred ca am vreo sansa sa scap de el la venerabila mea varsta. Mie imi zic ca sunt hispanica fiindca ma cheama Maria. Cand raspund la telefon imi povesteste cate unul 10 minute in spaniola pana apuc si eu sa zic ca habar n-am ce-a zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

bird, si south africanii pe care ii cunosc eu sunt fugiti de acasa... din pacate apartheidul s-a intors pe dos

maria, sosul a iesit criminal, ma rog, n-am respectat io reteta clasica traditionala, dar am calit niste ciuperci, o ceapa si apoi carne tocata, am pus un pic de sos de tomyum, asa de kick, si suc de rosii de ala italian... divin miroase!
am uitat sa zic ca asa, pentru bucatar am pus niste costita la facut, mai mult fiarta si la urma calita doar pentru culoare si aruncat niste usturoi!
ma crezi ca nu am mancat niciodata la McD aici? dar imi place la nebunie hero burger, iar acum la universitate vin truckurile alea cu bunatati! ah ce poutine am mancat vineri, sa bati copii si sa le iei de la gura! Am pus ochii pe un truck mexican



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:




'na seara!

Dark, auzi, traducator :)

la bucate sofisticate nu ma bag, tot pastrez cele 2 kg cistigate in vacanta de Craciun, nu vor sa plece singure si pace...

mai, sa nu va plingeti de accente pina nu treceti prin quebec. e ireproductibil. iar pe romanii de aici vorbind franceza, ii recunosc din orice multime, cu ochii inchisi....si localnicii ne recunosc mereu, scap doar cind vorbesc engleza sa nu fiu intrebata daca sunt romanca, si sa-mi povesteasca de colega/vecina/amica lor tot romanca...suntem bine, bine vazuti de oamenii astia;
iar in engleza ci-ca n-am accent est-european, zi-se o amica draga de la sezatoare. imi place accentul anglofonilor de aici, intre cel britanic si american, undeva la mijloc, si-mi place de ei cum imi pronunta numele :)


http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Pe mine ma distreaza americanii, sunt mult mai formali decat australienii. In Australia toata lumea e mate, love, sweetheart, darling, chiar daca e prima data cand se vad, indiferent de relatia profesionala si toata lumea isi zice pe numele mic. Anul trecut am avut un student venit din America si cand ii ceream sa faca ceva zicea: yes, Ma'am! Initial am crezut ca isi bate joc de mine , dar el era pe bune.

Maru,
ai observat ce frumosi sunt sud-africanii si femeile si barbatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariavi67 spune:

bird, cred ca era dintr-o "army family" studentul tau

Eu cand m-am angajat prima data aici eram socata ce se trageau de sireturi studentii interni cu seful. Mie mi-au trebuit cativa ani sa ii zic pe nume si i-am cerut permisiunea intai.

Mergi la inceput