Oymyacon - sau cum sa traiesti la -50°C
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_s spune:
Asa ceva ati incercat? (poza jos in dreapta)
Eu nu, dar cea mica a mea merge de trei ani la rand, la sfarsit de decembrie la o colega de clasa si fac asta in curte. Se tavalesc in zapada, in costume de baie si apoi in apa fierbinte . Sau invers.
edit: puteti vedea asta si in film :).
marius spune:
As incerca si eu... defapt nu vad ce m-ar putea opri pt ca avem apa termala fierbinte mai avem si zapada (cand este...) deci...
Victoria_mami spune:
In Nordul Provinciei Ontario, azi au fost -40C! In Montreal, din cauza vantului venit din Arctic au fost -35C. La noi (langa Toronto) abia un mizer -12 (cu vantul pe la -20)...
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Asa ceva ati incercat? (poza jos in dreapta) Eu nu, dar cea mica a mea merge de trei ani la rand, la sfarsit de decembrie la o colega de clasa si fac asta in curte. Se tavalesc in zapada, in costume de baie si apoi in apa fierbinte . Sau invers. edit: puteti vedea asta si in film :). pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Eu am incercat; avem hot-tub in curte si e absolut minunat sa stai in apa aia fierbinte si sa te ninga pe fata DAR, sotul a construit acoperis, acum ma mai ninge numai daca bate vantul. Si, oricum, de cand o avem pe Victoria cred ca am intrat de 2 ori in hot-tub.
ni-na spune:
Mi s-a zburlit pielea numai cat am citit.Pentru cei nascuti acolo,inteleg,e in zestrea genetica,insa pentru mine care functionez pe alti parametri sa nu contati.La Caravana asta zic Pas.Sa ne trimiteti poze si de nu ingheata cerneala pe pana sa ne scrieti.........
Aaaa......ma mai bag la o jurizare,de aici de la caldurica..a cui siberianca a fost mai frumoasa si a cui siberian mai falos !
Edip spune:
si prin vestul Canadei sunt temperaturi de -40 sau chiar aproape de -50 cu factor de vant, si se traieste bine fara nici o problema:)
exemplu de anul trecut:
http://www.youtube.com/watch?v=dI6HZ6Y2Re4
Letitia1 spune:
Citat: |
Citat: citat din mesajul lui capcaunul Citat: citat din mesajul lui marius Si eu as merge la o adica dar deh, dus intors. Numai daca nu ma ia vreo mandra siberianca p'acolo si ma inchide sa nu mai pot sa plec. Te inchide in frigider. La plus 2-5 grade inauntru poti spune ca esti tinut chiar in puf! Frigider Fram, ala bondoc de pe vremea copilariei noastre, caruia nu-i poti deschide usa din interior. Citat din mesajul lui Marius Cu siberianca cu tot nu? |
Pasarea Mihai Viteazu Marius!!!
Mie mi s-a facut pielea de gaina numai citind ce scrieti voi aici. Iarna, frigul si zapada nu sint punctele mele forte. Eu hibernez in perioada de iarna
adi2003 spune:
Mie mi-ar fi de ajuns sa ajung o data-n viata la Hotelul de gheata de la Bālea Lac.
De ce sa plec asa departe de casa?