Oymyacon - sau cum sa traiesti la -50°C

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Pentru ca e romanesc si exista posibilitatea sa ajung acolo.

Adica nu vise...cum ar fi daca?...ci ceva ce poate fi vazut si simtit in mod real, concret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Asa ceva ati incercat? (poza jos in dreapta)

Eu nu, dar cea mica a mea merge de trei ani la rand, la sfarsit de decembrie la o colega de clasa si fac asta in curte. Se tavalesc in zapada, in costume de baie si apoi in apa fierbinte . Sau invers.

edit: puteti vedea asta si in film :).

Eu da...si nu este ata de ciudat cum pare din poza. Nici nu se simte frigul cand esti in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Marius: Ia-ti un siberian

Ba imi iau un barbadoian (din Barbados ha, ha, ha)daca tot e sa-mi iau ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Ba imi iau un barbadoian (din Barbados ha, ha, ha)daca tot e sa-mi iau ceva!

suna criminal

Mergi la inceput

Citat:
Adi2003: Mie mi-ar fi de ajuns sa ajung o data-n viata la Hotelul de gheata de la Bālea Lac.

De ce sa plec asa departe de casa?

Pozele alea sint de la hotelul din Balea Lac? Wow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Nu inteleg de unde atata pasiune pentru frig, Doamne... eu pe vreme rea nu ies din casa cu saptamanile, decat strict pentru ce e nevoie si inapoi in barlog. Plus ca m-as umple de bube pe fata, sunt alergica la frig, no way. Frigul nu ma place, nici eu pe el. Astept primavara cu nerabdare si pe voi cu povesti geroase din expeditie. Promit sa citesc cu interes cu o cana de cafea fierbinte in fata.

_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Am vazut si eu un film despre localitatea asta. Fascinant! M-a impresionat printre altele o babuta care avea o vaca si impletise asa, un fel de sal (shal) pentru ugerul vacii sa nu inghete laptele. Masinile nu se opresc niciodata, pentru ca ingheata benzina/motorina. Trei localnici au facut o distanta de cativa km cu bicicleta. Pe o asa vreme cu BICICLETA! Imi ingheta sufletul numai prinvind la ei de sub plapuma .

Ce-am experimentat: bineinteles, sauna iarna, cand corpul ti-e atat de fierbinte incat o rostogolire prin zapada e fantastica. Iese aburul din fiecare por si simti ca renasti. Am mai experimentat baia in Alpa-mare, un centru de distractii din apropiere de Zürich unde faci baie afara. Apa are - daca imi amintesc bine, cam 34-35 grade. Un vis. Esti in piscina incalzita si pe margine e zapada.
Pe 14 februarie avem o noapte rezervata intr-un iglu pe muntele Engelberg. Asta i-am facut-o eu cadou jumatatii mele. In descriere spunea ca nu e frig in iglu, ca si copiii sunt bineveniti. Eu sunt enorm de friguroasa si-am avut nevoie de multa autoconvingere sa cumpar un asemenea cadou, dar stiam ca i-ar face placere. Va spun pe 15 februarie, daca supravietuiesc .

In rest, cu bilet oneway intr-acolo as trimite doar niste politicieni, carora le-as spune ca-i vorba de-o vacanta la mare, ca sa fie echipati "corespunzator"

Mergi la inceput

Citat:
Adi2003: Da...

Si de ce Doamne iarta-ma nu se face mai multa reclama, sint convinsa ca mult oameni atit din tara cit si strainatate ar vrea sa vada asa ceva. Foarte fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Mie mi-ar fi de ajuns sa ajung o data-n viata la Hotelul de gheata de la Bālea Lac.

De ce sa plec asa departe de casa?

Si de ce nu mergi?

Mergi la inceput