Caravana Desprecopii...te asteapta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui boticelina
s-au uitat la mine pe sub sprancene cand le-am zis ca nu donez pt cineva anume

acelasi lucru s-a intamplat si la Bucuresti, se pare ca-i uimeste tare mult chestia asta.

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Da, aici ai dreptate, si pe mine m-au intrebat de vreo 2-3 ori daca donez pentru cineva anume, si erau destul de nedumeriti de ce vreau sa o fac in conditiile in care stiam ca am probleme cu tensiunea.

Cat despre ratustele noastre, am intrebat pe baiatul care mi-a completat fisa la receptie daca sunt cumva pe-acolo si mi-a spus ca au fost dar au plecat, asa ca nu m-am mai gandit sa ma plimb prin centru sa vad daca sunt pe undeva. M-am intersectat pe scari cu un tip care mi se parea ca seamana cu Rufus, dar pentru ca nu-l stiu decat din poze, am zis ca mai bine ma abtin. Chit ca m-am holbat la el pana si-a lasat privirea in jos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

probabil chiar el a fost - na, dezavantajele pozei cu mainile etichetate, ca daca ramaneam cu etichetele in piept i-o vedeai (eticheta, fireste )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

trista, pentru ca nu am putut dona sange astazi, deoarece nu au trecut 6 luni de la o interventie nedorita (in septembrie 2012)
Dna Dr mi-a spus, cand a vazut dezamagirea mea, ca vin multi sa doneze, dar din pacate procentul este 1-2% care efectiv doneaza.

Am ajuns la gasca de fete+Rufus vampirizate tocmai cand incheiau sesiunea foto cu bannerul DC.

Bravo fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuc

trista, pentru ca nu am putut dona sange astazi, deoarece nu au trecut 6 luni de la o interventie. (in septembrie 2012)

Putem da mana. Tot in septembrie m-am operat si eu, deci azi m-au refuzat din acelasi motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Am fost..n-am donat..pentru ca hemoglobina e prea mica. A fost mai buna ca data trecuta, dar tot prea mica.

Senzatia mea a fost ca parca le deranjam pe doamnele de la testare...data trecuta am vazut mai putini ochi dati peste cap.

Citind ce spuneti, eu nu prea inteleg atitudinea asta "lasati-i pe altii sa doneze". Adica se poate intampla sa prisoseasca singele??..si oricum, asistenta care te chestioneaza e oare cea mai in masura sa sugereze asta? Eu chiar am intrebat daca are rost sa mai insist cu hemoglobina asta a mea, iar raspunsul a fost "Sigur, veniti, avem nevoie de oameni ca dvs."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Hi,hii...eu aproape ca era sa nu pot dona si de data asta .
Tensiunea cam mica 10/6 dar nu mi-a zis nimic tanti de la cab 37 unde am nimerit eu.Dar in schimb hemoglobina la limita inferioara,adica 12,6.Mi-au zis ca acum ma vampirizeaza,dar daca avem de gand sa repetam peste 3 luni,eu sa fac bine si sa stau pe dosuletul meu.Si sa mananc sfecla,spanac si ficat ;-)Asa ca berbatul meu nu stie ce il asteapta....ce ii mancam eu ficatii pana acum....dar sa vezi de acum .Sa nu imi ziceti mie cutzu daca peste 3 luni nu voi avea hemoglobina peste 13 ;-)
Miky,posibil sa te fi intersectat cu Rufus ca el a roit-o putin mai devreme decat noi,restul "ratustelor "

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Ne-am adunat si acum.

Nu stiu daca aceasta campanie a mobilizat mai multi oameni decat anul trecut, dar cu siguranta ... numarul celor prezenti astazi în Centrul de Transfuzii din Bucuresti a fost clar mai mare!!

Si mass media a preluat mesajul campaniei noastre, in afara de media online, azi la radio din ora in ora anuntau despre caravana desprecopii din toata tara si despre campania Doneaza Viata.

A mers mai rapid parca procedura, multi dintre noi deja posesori de carnete de donator.

Ma bucur ca grupul de studenti din Iasi ni s-a alaturat, e poate cel mai important aspect al acestei editii. Faptul ca vine din urma o generatie proaspata de inimosi.

Personal, in afara de cei 430ml donati, am mai donat si doua eprubete de sange pentru a intra in baza de date pentru Celule Stem.

Felicitari tuturor!

Pun acum si cateva imagini.
Eleni o sa vina si ea in completare.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe mine personal, aici la noi m a socat ceva: era un grup de pustani, vreo 10-15 care au implinit 18 ani, bine dispusi si curajosi. Cel putin de 10 ori au fost intrebati pe un ton aiurea de ce au venit, cine i a trimis, cati mai sunt, mai sunt multi ?!
Indiferent de motivele si motivatiile lor, ar fi trebuit apreciat gestul lor, in loc sa fie priviti din varf de copac.
E bine ca mai sunt tineri care fac asemenea gesturi, tot respectul pentru ei

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si felicitari fetelor (si Rufus) care azi ati donat, sunteti toate, fenomenale

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

picanterii:

Pentru a ajunge in sala de donare efectiv, treci prin mai multe furci caudine, asa cum spun si fetele mai sus. Completarea fisei, interviul cu doctorita, cantar, tensiunea, analizele de sange, din nou discutie cu doctorita... si in final primesti verdict ... esti sau nu eligibil sa treci in camera de vampireala

M-am amuzat teribil ca la "interviul" de la intrare... in care practic erai doar inregistrat, m-au intrebat: "tot inginer sunteti?"..:) data viitoare o sa le spun ca in rastimp de 4 luni am devenit si doctor... dr inginer

Noi aveam dulciurele, pateuri, apica etc... Veneau oamenii se serveau, ne intrebau daca e ziua cuiva... le-am zis..
Desigur ca e! "ziua donatorilor de sange desprecopii"
sampania din pacate nu aveam din motive de descalificare ...

Pentru a face poze in sala in care se dona efectiv, era nevoie de o aprobare de la dna directoare. Ok, am obtinut-o.. Rufus intra din cand in cand si spunea:
"Pot sa le mai fac o poza fetelor mele!?"

am spus ca e "deformatie familiala"

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput