Caravana Desprecopii...te asteapta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

super mesaje ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

v-am admirat pe fb... felicitari!

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cu siguranta, n-am trecut neobservati...
Si eu am fost aproape de refuz. Pentru tensiune mare (explicabila, printre atatea fete una si una-fetele mele) si glicemie mica. Cu glicemia am rezolvat-o, am halit pateuri...cu tensiunea nu stiu, probabil dupa ce am plecat.
Chiar am vazut fete dezamagite ca au fost refuzate.
Felicitari tuturor, stiu ca multi au fost contratimp ca sa ajunga astazi.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Vin si eu la spartul targului... pozele maine ca am lasat aparatul la birou e greu tare.
2 comentarii:
1. Doamne ce gurese eram, am vorbit practic una peste cealalta in continuu. Minunat sa fiu alaturi de voi, desi uneori mi-era rusinica sa tot fim "shashaite"...
2. Ce bocanci frumosi am. In poza aia single ar putea fi chiar pantofi de clovn cum sunt ei in prim plan... un 41 expandat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

v-am admirat si eu pe fb:)
Si nu, nu ati trecut neobservati. Un coleg de-al meu, care trebuia sa mearga cu mine, dar a mers singur pana la urma, stiind de la mine de campanie, mi-a zis de voi:)

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Si nu, nu ati trecut neobservati. Un coleg de-al meu, care trebuia sa mearga cu mine, dar a mers singur pana la urma, stiind de la mine de campanie, mi-a zis de voi:)

de bine ori de rau? spune tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Aaaaa, inca unul ca-s bine dispusa...
Practic in timpul discutiilor una peste alta au mai scapat replici de genul Mi-ar place in loc de Mi-ar placea... vedeam pixul rosu al Miannei , dar tura asta a iertat toate scaparile, ca prea eram infierbantate.
Iarta-ma ca zic din casa Mianna, dar jur ca ma uitam cu coada ochiului la tine, simteam tresarirea si apoi relaxarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da' pana la urma ati fost la teambuilding dupa?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Da' pana la urma ati fost la teambuilding dupa?

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ce zici? .daca unele din noi(cele de mai departe nitelus) am ajuns acasa dupa ora 16.30 ;-)

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

de bine ori de rau? spune tot!

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

:)
era usor amuzat.mi-a zis ca la putin timp dupa ce a ajuns au aparut si "fetele tale, cu o pancarta mare, galagioase si foarte infipte":))
Cu multe pupaturi &co:)

Mergi la inceput