Caravana Desprecopii...te asteapta
Raspunsuri - Pagina 8
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eleni Aaaaa, inca unul ca-s bine dispusa... Practic in timpul discutiilor una peste alta au mai scapat replici de genul Mi-ar place in loc de Mi-ar placea... vedeam pixul rosu al Miannei , dar tura asta a iertat toate scaparile, ca prea eram infierbantate. Iarta-ma ca zic din casa Mianna, dar jur ca ma uitam cu coada ochiului la tine, simteam tresarirea si apoi relaxarea... |
da' io n-am scapat nicio perla? ca zau ca n-am habar, eram atat de ... nu stiu daca surescitata e termenul, hai sa zicem doar extrem de bine dispusa ca-s acolo, cu voi
e mortala poza cu ghetele-n prim plan, am admirat-o si pe telefonul Alinukai
dicirstea spune:
citat din mesajul lui Mickyyy Am facut si eu o plimbare pana la centrul de transfuzii din bucuresti, dar cum m-am trezit la spartul targului, si am ajuns pe la 12:30 acolo, n-am mai vazut picior de forumist , sau or fi fost dar nu i-am recunoscut eu. Mi-au completat toate fisele, mi-au facut carnetul de donator, si cand am ajuns la cabinetul 42 la control, m-a intors doctorita din drum. Asa cum spuneam, tensiunea mea e mult prea mica sa pot dona, si a zis ca daca vreau neaparat sa o fac, o fac pe riscul meu. Aveam tensiunea 10 la o mana si 11.6 la cealalta (n-am inteles de ce erau tensiuni diferite, ca oricum mainile amandoua erau ale mele ). Doctorita a zis ca in timpul donarii tensiunea scade foarte mult, si ca ea in locul meu n-ar dona, asa ca n-am facut-o. Felicitari celor care au mers si au donat astazi. |
Nush de ce ti-a zis asa. Si eu am avut 11 (dupa 2 cafele si o alergatura cu 5 kg de pateuri in brate, sa revigoram donatorii ) si mi-a zis ca anunta colegele sa stea cu calciul pregatit, ca sunt tahicardica.
Pana la urma m-au refuzat categoric din cauza hemoglobinei cica sa revin dupa o luna de suplimentat alimentatia cu vit. C, carne, iarba verde, ca nu am hemoglobina nici pentru mine, nicicum sa mai dau la altii.
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
acelasi lucru s-a intamplat si la Bucuresti, se pare ca-i uimeste tare mult chestia asta. |
Cum eu am fost ultima (aproape) din grup ...au avut timp sa se obisnuiasca. La mine nu au mai comentat. In schimb am vazut niste fete "acrisoare" si unele mi s-au parut un pic obosite de prea multa munca.
alinuk spune:
citat din mesajul lui alex_andra :) era usor amuzat.mi-a zis ca la putin timp dupa ce a ajuns au aparut si "fetele tale, cu o pancarta mare, galagioase si foarte infipte":)) Cu multe pupaturi &co:) |
pai nu era normal sa zicem au... cand aveam acul infipt in vene!?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
dicirstea spune:
citat din mesajul lui mianna probabil chiar el a fost - na, dezavantajele pozei cu mainile etichetate, ca daca ramaneam cu etichetele in piept i-o vedeai (eticheta, fireste ) |
Chiar el era...coborase sa o ia pe Tzuc! De ce nu i-ai pus piedica?
mianna spune:
citat din mesajul lui alinuk pai nu era normal sa zicem au... cand aveam acul infipt in vene!? |
sa taci, ca n-ai zis! anormalo!
dicirstea spune:
citat din mesajul lui alinuk
pai nu era normal sa zicem au... cand aveam acul infipt in vene!? |
Eu chiar am zis "au" cand m-a intepat, iar tanti albina asa a dat ochii peste cap de zici ca eu o intepasem pe ea
alinuk spune:
Inainte sa plecam de acolo, am fost sa vorbim cu dna directoare de la Centrul de Transfuzii.
M-a rugat sa multumesc tuturor celor care dau mesajul Doneaza Viata mai departe
Am vorbit de principiu ca urmatoarea runda
editia a 3-a va fi peste aprx 4 luni
14 iunie e ziua mondiala a donatorului de sange
Si ca atunci poate trimite un cabinet mobil in parc.
Sa facem actiunea in aer liber.
Alinuk
Caravana desprecopii...
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
sa stiti ca si eu am zis "au" cand m-a intepat in deget la cabinetul de la etj 2, nu cand mi-a prins vena in cabinetul de donare.
si chiar am avut sentimentul de exces de zel din partea asistentei de la analize.
Alinuk
Caravana desprecopii...
Nimic nu-i intamplator!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui alinuk
pai nu era normal sa zicem au... cand aveam acul infipt in vene!? Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) Caravana desprecopii... ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
corect:))
of, ce rau imi pare ca nu am putut fi cu voi