Caravana Desprecopii...te asteapta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Eu si Adi2003 ne prezentam maine la 10,30 aici la noi in localitate. Speram sa fie totul ok :-)

Am fost prezente amandoua, asa cum am promis.
Pe mine m-au refuzat pe motiv de 4 luni si jumatate scurse de la interventia chirurgicala/deviatie de sept.
Trebuia sa am minim 6 luni de la operatie, ca sa pot dona. Asta e.
Am vrut din tot sufletul sa pot, dar nu s-a aratat acum.

In schimb, au fost multi donatori din alta parte. Ceea ce m-a bucurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Laura, da ce bine va sade acolo :))
Aveti si halate, daca ar fi si asistentele asa de faine si inimoase ca voi ....altfel ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Laura, da ce bine va sade acolo :))
Aveti si halate, daca ar fi si asistentele asa de faine si inimoase ca voi ....altfel ar fi...

da, ne-au dat halate si papuci cica sterili. Dar sa stii ca si asistentele au fost mega-dragutze (e drept ca una din ele imi e amica, dar nu conteaza, tot au fost draguzte toate ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

:( Sunt dezamagita ca desi am baut o cafea de dimineata aveam tensiune 9 cu 6 si n-au vrut sa-mi ia sange. Le-am spus ca e tensiunea mea normala, dar au spus ca lesin daca mi se ia sange cu tensiunea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asa cum a scris Adi2003 , am mers si noi doua.
Vestea nasoala - am o singura vena principala buna din doo maini si nu au vrut s-o abuzeze... - aici vine vestea buna: in orasul nostru nu e criza asa ca, pot spune ca m-am plimbat si eu pana acolo. Noi la ora 10 am fi fost donatoarele 59+60 si mai erau in spatele nostru. A fost plin de tineri, o veste extrem de imbucuratoare Frumos gestul lor !
Speram ca nu au fost speriati (veneau pt prima data) de fetzele neprietenoase ale personalului, nu mai zic de ace :D

Eu stiam ca in dosarul de donator apare faza cu venele, dar la vremea aia era mare cautare pt AB+ si ma luau.
Imi pare foarte rau ca nu am putut face si eu un bine azi, o sa trebuiasca sa ma reprofilez.
Deja ma gandeam la actiunea de Martisoare

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Acum m-am intors si eu de la centrul de Hematologie din Constanta. M-am prezentat si dimineata, dupa ce am lasat copilul la gradi, dar era o mare de oameni . Domnul de la paza m-a sfatuit sa revin pe la 12, ceea ce am si facut.

Personalul la receptie dragut si amabil, iar la ora aia (12.30) inca mai erau 30-40 de omuleti ne-vampirizati. La mine e a doua incercare de donare, am mai fost si in 2009 si am fost trimisa acasa pe motiv de hemoglobina 11. Am sperat sa ma mai fi pus pe picioare de atunci.

M-au luat insa in primire doamnele de la analize, una batrana si una tinerica, s-au uitat la mine pe sub sprancene cand le-am zis ca nu donez pt cineva anume, mi-au intors fisa pe toate partile, mi-au luat tensiunea de 2 ori, si s-au minunat de mine ca ce galbena sunt la fatza , ce-mi trebuie mie donat?

Mi-au facut analizele, am hemoglobina 12, ar fi trebuit sa fie 12.5, deci am fost trimisa acasa cu un "nu stiu de ce va deranjati doamna, lasat-i pe altii care pot sa doneze" in urma .

Sunt usor dezamagita, odata pt ca nu am reusit sa donez si a doua oara pt ca gestul meu nu a parut prea apreciat la locul faptei, se uitau la mine de parca ma prezentasem acolo sa-mi fac hemoglobina pe gratis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am dat like Boti ca sunt in asentimentul tau Imi pare rau pt dezamagirea ta, dar sa ne bucuram ca sunt atatia oameni care merg la donat Asta e semn bun, chiar daca nu s au bucurat sa ne vada :D

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Boti, inseamna ca ne-am intalnit pe acolo, chiar daca nu ne cunoastem.
Si mie mi-au luat tensunea de 2 ori si stateam si eu cu frica, pt ca in mai anul trecut m-au refuzat tot din cauza hemoglobinei, ca era 11.7.
Acum am avut 13.5, deci a fost ok.
Nu ma asteptam sa fie atata lume la donat, am stat cam 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Am facut si eu o plimbare pana la centrul de transfuzii din bucuresti, dar cum m-am trezit la spartul targului, si am ajuns pe la 12:30 acolo, n-am mai vazut picior de forumist , sau or fi fost dar nu i-am recunoscut eu.

forumistii au fost in centru de donare pana pe la 13:30, dar pe la diverse etaje. probabil la ora aia eram deja la camerele in care se recolteaza sangele, dar daca ai fi donat - deci ai fi urcat pana la acel etaj - ai fi vazut banner-ul cu ratuste

las fetele sa povesteasca, fiindca se pricep mai bine, si sa vina cu poz(n)ele aferente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina
s-au uitat la mine pe sub sprancene cand le-am zis ca nu donez pt cineva anume

acelasi lucru s-a intamplat si la Bucuresti, se pare ca-i uimeste tare mult chestia asta.

Mergi la inceput