Caravana Desprecopii...te asteapta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Daca atunci cand s-a ivit ocazia am ratat acum nu vreau sa mai ratez.Teoretic ma incadrez in conditiile impuse...am usor tensiunea mica in jur de 10-11 ...dar sper sa iasa in limite rezon.Sper ca analizele sa fie ok. Eu nu am mai donat si nu stiu cam cat dureaza tot ca timp.Daca vin la 11 cat dureaza tot...examinare, completare de hartii,recoltare etc?Dureaza mai mult de o ora /o ora si un pic? Din pacate nu pot ramane dupa.Numai o astfel de mobilizare generala ma scoate din barlog altfel desi zic ca merg nu reusesc de una singura. Felicitari pt. initiativa si faceti hei-rupuri mai dese ca uite asa mobilizati lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

important!!!

Nu uitati sa va luati cartile de identitate sau legitimatiile de serviciu/carnete de student cei care nu aveti domiciliul in locatia unde se afla Centrul de Transfuzii la care mergeti!!

Cei din Bucuresti ne veti gasi in Centru dupa un banner cu ratuste
multe ratuste!

Si sa veniti cu imagini sa va admiram

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Piatra Neamt calling! We did it!!

Am fost 3 doamne: ellinia, cosminiq si je. Pune ellinia poze cand ajunge la un calculator.

Studentii la Iasi sunt in curs de donare acum.

Predam legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Gata, am ajuns acasa, cu sangele "mai subtire" si cu constiinta impacata ca am facut un gest care poate salva viata cuiva la un moment dat ! Am fost impreuna cu Laura si Cosminiq, am schimbat impresii si ne-am sustinut una pe cealalta.
Nu am foarte multe poze, am rugat pe cineva sa ne faca dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

Buna, buna!

Studentii de la Iasi s-au trezit mai greu, si-au amintit ca aseara au baut (unii)...dar totusi ne-am adunat 7 omuleti cu venele pregatite.
4 din noi au donat(poze mai pe seara ca nu gasesc cablul de date de la camera momentan).
Pe mine m-au certat doamnele ca aveam cearcane (deh sesiunea bat-o vina), dar si calciu era cam pe la talpi, asadar si prin urmare vineri (dupa o cura de calciu si somn de 8 ore/noapte) trebuie sa ma sparga si pe mine. Sper ca cei care azi si-au uitat buletinul sau nu s-au putut trezi sa ne onoreze cu prezenta macar atunci.

Baietii le-au dat pe spate pe doamnele asistente cu glumitele si starea lor de spirit, ca doar avem baieti faini si sarmanti la Politehnica.

tuturor celor implicati!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexDG

Buna, buna!

Studentii de la Iasi s-au trezit mai greu, si-au amintit ca aseara au baut (unii)...dar totusi ne-am adunat 7 omuleti cu venele pregatite.
4 din noi au donat(poze mai pe seara ca nu gasesc cablul de date de la camera momentan).
Pe mine m-au certat doamnele ca aveam cearcane (deh sesiunea bat-o vina), dar si calciu era cam pe la talpi, asadar si prin urmare vineri (dupa o cura de calciu si somn de 8 ore/noapte) trebuie sa ma sparga si pe mine. Sper ca cei care azi si-au uitat buletinul sau nu s-au putut trezi sa ne onoreze cu prezenta macar atunci.

Baietii le-au dat pe spate pe doamnele asistente cu glumitele si starea lor de spirit, ca doar avem baieti faini si sarmanti la Politehnica.

tuturor celor implicati!!!

zuza...tusha de shtrumphi...

Bravo, mai copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am facut si eu o plimbare pana la centrul de transfuzii din bucuresti, dar cum m-am trezit la spartul targului, si am ajuns pe la 12:30 acolo, n-am mai vazut picior de forumist , sau or fi fost dar nu i-am recunoscut eu.

Mi-au completat toate fisele, mi-au facut carnetul de donator, si cand am ajuns la cabinetul 42 la control, m-a intors doctorita din drum. Asa cum spuneam, tensiunea mea e mult prea mica sa pot dona, si a zis ca daca vreau neaparat sa o fac, o fac pe riscul meu. Aveam tensiunea 10 la o mana si 11.6 la cealalta (n-am inteles de ce erau tensiuni diferite, ca oricum mainile amandoua erau ale mele ). Doctorita a zis ca in timpul donarii tensiunea scade foarte mult, si ca ea in locul meu n-ar dona, asa ca n-am facut-o.

Felicitari celor care au mers si au donat astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Fantastic de frumoasa actiune.
Felicitari tuturor.
Ce impresionant ca au venit si niste studenti !!!!

Mergi la inceput

Avem si poze cu stundentii!! Cata tinerete si ce elan! Inca odata, bravo mai copii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

Multumim frumos!!! Pentru noi a fost o experienta tare placuta si am decis sa devina o traditie!

Mergi la inceput