Forma unei lacrimi
Stiam. Stiam ca uneori oamenii plang. Plang de fericire, plang de durere, plang de dor, plang de neputinta, plang in liniste. Toti oamenii plang.
Azi, la fel ca altadata am revazut imagini. Ma rascolesc. In acelasi timp trezesc sperante. Nu pentru mine. Poate pentru cei ce plang. Sau poate pentru cei plansi. Oricum sigur pentru cineva ce are nevoie de mine, de tine, de oricine care chiar daca nu plange acum, poate daca vrea, sa explice cum arata forma unei lacrimi?
Dar forma unei picaturi de sange?
Dar forma unei sperante?
Cine stie?
Tu stii cum arata forma unei lacrimi?
23.01.2013 sa fie ziua donatorilor de sange pentru comunitatea desprecopii.com!
Membri si prieteni DC vor dona sange in cadrul campaniei:
Doneaza Viata!
interval orar: 11h30 - 13h30 AM
locatia: Centrul de Transfuzii Bucuresti
Str. Dr. C-tin Caracas 2-8, sect1
http://www.facebook.com/DoneazaViata
Raspunsuri
miriama spune:
pentru mine, ultima data cand am plans greu, lacrimile mele au luat forma unei stampile care ne lipsea si nu puteam inscrie copiii la scoala. Dar Dumnezeu (sau Alah?) a creat si oameni intelegatori...
Apoi am plans de fericire si lacrimile au luaat forma inchipuita a unei persoane necunoscute care de peste mari si tari ne-a ajutat sa obtinem stampila buclucasa si sa invingem birocratia...
Ma rog acum pentru toti ce ce au nevoie de ajutor in orice, de sange, de viata, de sanatate, de liniste, ma rog pentru ei sa gaseaasaca ajutorul nesperat!
alinuk spune:
Speranta mea se contureaza gandindu-ma la "forma mai multor lacrimi."
Marius
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
szivarvany spune:
Marius, ne organizam si pt Oradea ???
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Iulia Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
adi2003 spune:
Eu mai intreb o data...4 luni de la o interventie chirurgicala e suficient?
Exact maine am 4 luni de la operatia la nas. Si daca ne-am mobiliza si loco si as putea in aceste conditii, m-as duce.
alinuk spune:
Pentru a dona sange perioada care e recomandat sa treaca de la interventiile majore, gen nastere, cezariana, etc este de 1 an.
De asemenea, e necesar sa se fi incheiat perioada de alaptare.
Pentru interventiile mai mici (la care cred se incadreaza si a ta, Adi) perioada este de aprx 4 luni.
Atunci cand mergi sa donezi, in afara de analizele specifice, se poarta o discutie cu un medic. Toate aceste aspecte se lamuresc pt fiecare caz in parte.
Pentru informatii concrete va recomand sa sunati voi direct cu pb voastra la contactele de la Centrele de Transfuzii la care mergeti:
http://www.transfuzia.ro/index.php
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Angela2005 spune:
Eu nu stiu cum arata o lacrima, pt ca la mine curg siroaie ... am avut un an tragic 2012 (am pierdut copil de 7 ani, cancer)... acum am iesit din starea de soc si sunt in starea de acceptare, de consumarea a suferintei ... e cumplit, zilnic cunosc gustul lacrimilor ... plang de dorul lui, plang pt ca-mi dau seama ca nu o sa-l mai vad niciodata :((
Pt mine, lacrima = crucea pe care o duc toata viata.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Angela2005 Eu nu stiu cum arata o lacrima, pt ca la mine curg siroaie ... am avut un an tragic 2012 (am pierdut copil de 7 ani, cancer)... acum am iesit din starea de soc si sunt in starea de acceptare, de consumarea a suferintei ... e cumplit, zilnic cunosc gustul lacrimilor ... plang de dorul lui, plang pt ca-mi dau seama ca nu o sa-l mai vad niciodata :(( Pt mine, lacrima = crucea pe care o duc toata viata. |
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Angela2005 Eu nu stiu cum arata o lacrima, pt ca la mine curg siroaie ... am avut un an tragic 2012 (am pierdut copil de 7 ani, cancer)... acum am iesit din starea de soc si sunt in starea de acceptare, de consumarea a suferintei ... e cumplit, zilnic cunosc gustul lacrimilor ... plang de dorul lui, plang pt ca-mi dau seama ca nu o sa-l mai vad niciodata :(( Pt mine, lacrima = crucea pe care o duc toata viata. |
Draga mea, imi pare tare, tare rau
Cristina_C spune:
Doamne, Angela! Toate celelalte forme de lacrimi sunt nimic pe langa ale tale. Imi pare sincer rau!