Forma unei lacrimi
Raspunsuri - Pagina 2
alinuk spune:
off
cu adevarat tragic
Angela ai tot dreptul sa plangi.
o imbratisare din partea noastra
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Rufus spune:
Angela, imi pare tare rau. Nu stiu absolut nimic sa-ti spun ca sa te aline. Ma enerveaza ca sunt atat de neputincios.
Asta imi spune ca forma unei lacrimi difera, in functie de stare. Lacrimile grele de suparare sau durere sunt mari, grasute, cad rar, cu zgomot in linistea propriilor ganduri; cele de bucurie sunt suple, zvelte, gurg repede si lasa ochii luminosi.
Eu asociez picatura de sange cu o lacrima a bucuriei. Sangele este cea mai pretioasa lacrima, reprezinta viata, bucurie, speranta. Chiar si atunci cand paraseste corpul, sangele se rostogoleste vesel...chiar daca provoaca o tragedie.
El nu stie insa asta...
Rufus, Tora si iadele
miriama spune:
Doamne, ce ce poti sa spui in fata unei asemenea tragedii!
Iti doresc sa gasesti Putere!
Angela2005 spune:
Va multumesc pt gandurile bune si pt faptul ca-mi sunteti alaturi ... probabil ca primul an este mai greu, la mine tragedia s-a intamplat in aug. 2012 - rana nu s-a cicatrizat, trebuie timp ...
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Angela, imi pare tare rau. Nu stiu absolut nimic sa-ti spun ca sa te aline. Ma enerveaza ca sunt atat de neputincios. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, in fata unei asemenea dureri, a unui parinte care si-a pierdut copilul, cu totii suntem neputinciosi. Nu exista cuvinte magice care sa le aline durerea... poate doar timpul sa mai estompeze un piiiiiic din durere.