Despre integrarea in scoli si societate(3)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela77O spune:
speed,vreau si eu un link,de la acest subiect,daca ai!
Multumesc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...
speed spune:
mihaela, nu-l gasesc acum poate a fost sters , scriu de pe telefon si merge greu cautarea. Oricum a fost un subiect oribil, la fel ca si veronica bereanda partea 2.
mihaela77O spune:
speed,multumesc!am inteles ca ar fi fost sters!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...
Letitia1 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171112
Aici ar trebui sa fie spicuiri din acel subiect. Scriu de pe tableta si nu ma prea pricep sa copy si paste.
mianna spune:
Mihaela voia topicul in sine (probabil sa se uite si sa se minuneze cat de mare e gradina )
Aqai spune:
nu mianna, nu sa puna coada la pruna :)))) (n-am mai auzit expresia asta pana acum :) ci sa inteleaga ce inseamna asta pt dc si ce au de facut practic odata ce fac o astfel de luare de pozitie publica.
acu' va rog, nu e nevoie sa polemizati cu mine, ca nu-s inamicul :) nici agent de discriminare si nici n-am vreun interes sensibil, altul decat un observarea unui exercitiu de management al schimbarii.
constrangerea nu are cum sa duca la un rezultat bun aici. si cu asta, o sa-mi reiau rolul de observator de pe margine
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aqai nu mianna, nu sa puna coada la pruna :)))) (n-am mai auzit expresia asta pana acum :) ) |
varianta urbana probabil e "a reinventa apa calda"
pai asta zic, ca de facut nu era mare lucru, nu trebuie reinventate definitii, le-au slefuit altii deja.
cu intelesul ai dreptate, e un proces pur personal si fiecare-si are ritmul lui, nu-ti poate da nimeni intelegerea (nu, nu tie, asa, in general).
gmmm spune:
Indraznesc sa vin in virful picioarelor sa nu deranjez pe nimeni, fiindca nu vreau sa tulbur consensul de pe ultimele pagini.
Nelia, ai spus ceva ce ma tulbura.
Spui ca opinia formata de forum trebuie sa fie "cea corecta".
Ahh..."opinia cea corecta"...
Dar cine detine "metrul" corectitudinii?
Mi se face frig in spate...
mianna spune:
citat din mesajul lui gmmm Spui ca opinia formata de forum trebuie sa fie "cea corecta". Ahh..."opinia cea corecta"... Dar cine detine "metrul" corectitudinii? |
nu raspund in locul Neliei, ci in numele meu, si nici nu caut postul in care Nelia a spus asta, ma gandesc ca reusesc sa-l integrez in contextul general:
intre "toti suntem egali" si "eu voi egalitate, dar nu pentru catei!" e chiar atat de dificil de-a gasi acest metru? necesita chiar atata efort??
nelia spune:
citat din mesajul lui Aqai din postura de privitor de pe margine, pot sa spun ceva? Nelia, tu (da-mi voie sa te nominalizez ca reprezentanta a unui grup aici) vrei ceva foarte concret. Si anume o atitudine asumata si practicata a acestui site fata de o anume discriminare. Scopul e nobil, cred ca nimeni nu ar contrazice acest lucru. dar din respect o sa te rog sa te dai un pas in spate sa vezi exact si cum se poate implementa ceea ce ceri. O atitudine activa si o luare de pozitie constienta si fara ragaz cer antrenament in a recunoaste situatiile de discriminare si a lua masurile necesare la timp si in mod consistent (in orice domeniusi in orice mediu/ organizatie/ institutie/ site etc) si e nevoie de resurse, procese si definitii clare. Suntem siguri ca aceste resurse exista aici acum? Mie mi se pare un progres ca am ajuns aici. Si nu mi se pare esential ori cu rezultate pozitive imediate a categorisi si defini. Mi se pare mult mai folositor un schimb de opinii in scopul educarii si sensibilizarii, decat o incordare de forte pentru a avea o definitie scrisa. (din pozitia privitorului de pe margine eu, asa arata) iti respect opiniile si implicarea, insa poate e momentul sa ne dam voie sa intelegem cat e de important acest pas mic pentru comunitate si cum se raporteaza comunitatea la el, sa dam timp de asimilare inainte sa mergem mai departe. cu mare drag, sper ca stii |
Eu sint de acord cu tine si chiar m-am dat la o parte, nu am mai insistat pe ce cer, am spus la zmeura ca am rabdare si speranta si incredere. De atunci nu am mai revenit pe subiect si nu am trimis nici macar un singur PM vreunui moderator sau vreunui administrator sa faca ceva in acest sens. Ceea ce pentru mine inseamna ca ei trebuie sa faca ceea ce au de facut, am si aprobat mesajul Mirelei cind a spus ca se consulta cu moderatorii si vor gasi solutii. Chiar am avut incredere in ceea ce vor face.
Am revenit la subiect datorita subiectului masa verde Allinta-Ana, unde nu mi-a placut ce s-a intimplat (adica ii accepti neconditionat scuzele Allintei dupa tot ce s-a intimplat si crezi in ele automat, insa o pui sub moderare pe Sybille pentru ca si-a permis sa riposteze la folosirea numelui ei in mod negativ si ea nu fusese implicata in discutie, Allinta nu trebuia sa dea nume, stia ca nimeni nu putea sa intre in discutie in afara de ei trei - daca Allinta imi pomenea numele de doua ori spunind ca fac si dreg, interveneam si eu, cu riscul de a mi se inchide contul, ca sa fim clari aici, si nici nu exista un alt subiect in csa poata scrie on-topic) si datorita ultimelor mesaje ale lui Rufus si Marius, cu aprobarile de rigoare. Eu nu le-am gasit democratice si sint citeva fete care le-au gasit la fel ca mine.
Am aplaudat gestul de a schimba regulamentul 5, asta am dorit din decembrie, pentru ca daca in regulament statea scris ceea ce scrie, nu s-ar fi ajuns la discutia de aici, deci e musai sa scrie, formula o vor gasi ei sau o gasim impreuna.
Insa dupa ce a fost schimbat regulamentul, au continuat sa scrie lucruri care nu mi-au placut, ca user. Ba la un moment dat, am simtit cauza asta atit de evidenta, dar pe care nu o vede prea multa lume... cu discriminarea in general si a copiilor cu dizabilitati in special, luata chiar asa, in bascalie... Asta a fost senzatia mea.