Fara cuvinte!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca un judecator considera intemeiat motivul din cererea de amanare, atunci poate dispune asta. Are baza legala, pentru ca exista si o cerere de stabilirea paternitatii. Ori este foarte clar ca daca-l incinereaza, nu mai exista posibilitatea stabilirii paternitatii.
Oricum, scandalurile nu se vor opri aici.
Deja se cere din ce in ce mai sonor diagnosticul mortii, ca sa fie comparat cu cel stabilit pentru tratament.
Au aparut vecinii care spun ca viata cuplului nu era tocmai un rai, iar dl. Nicolaescu si-ar fi grabit moartea...
Eu zic ca viata unui om important, de calibrul lui, naste polemici si comentarii firesti.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Probabil in baza cererii de stabilirea a paternitatii, depusa tot de el. Motivarea este fix distrugerea probelor ADN. Oricum, faptul ca SN a spus public ca ar exista un fiu, poate fi favorabil presupusului fiu. Ordonanta doar poate amâna incinerarearea, respectiv decizia data de c#259;tre judec#259;tor, dc respinge cererea înaintata, sau sa o amane pana se iau mostre de ADN. Cum spuneam, este in mâinile judecatorului, vom vedea dc este adevarat, ce decizie va lua si cum o va motiva. Paternitatea poate fi demonstratain multe feluri, dar indubitabil este ADN- ul. Pana la urma ar fi intemeiata o astfel de cerere, urgenta fiind evidenta, c#259;ci mâine ar trebui sa aibe loc incinerarearea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu va intreb pe voi ca nu cunosc dedesupturile problemei.

Cererea de stabilirea paternitatzii nu s-a facut cind presupul tata era in viatza?
A existat un refuz al acestuia de s-a ajuns in situatzia de a se amina incinerarea?

Rufus,pai poate si eu consider ca-s fiica lui,pot depune o cerere la judecatorie pentru aminarea incinerarii?Asta in conditziile in care eu am deja virsta...pesnionarii aproape?

Eu stiu ca judecatorii/procurorii(nu stiu exact acre dintre ei) pot decide aminarea incinerarii in cazul in care decedatul poate constitui cazul unui proces(crima,violentza...ma rog ceva din gama asta).

Insa pot eu judecator sa amin incinerarea doar pentru ca s-a gasit cineva care vrea sa arate ca este ruda de gradul I cu decedatul?

ADN-ul se poate preleva si din firele d epar(care cu sigurantza exista in casa decedatului)resturi d epile...deci eu nu vad necesar oprirea incinerarii,pentru un caz d epaternitate.

Dana

Mergi la inceput

Andacos, esti balerina? Nu ca ti-as stii varsta, da' haide deh!pensionara Pai poate veni oricine in princpiu, dc vine cu niste argumente cata de luat in seama. Acum, nu discutam de moralitate/coseritate...tocmai , am dubii si pt asta asupra veridicitatii "docomentului". Si fiica lui AP(fac o legatura absolut nevoita intre cei doi, cu riscul sa supar, mi se pare ca SN a fost mult deasupra lui AP, macar ca impact peste hotare)a cerut dupa decesul tatalui sa ii fie recunoscuta legatura de sange cu AP si a si obtinut-o.

Mergi la inceput

M-ai pierdut...nu stiu cine e AP!

Ei..era asa o metafora asta cu pensionarea,in articolul pus de tine,am intzeles ca legatura lui Sergiu Nicolaescu cu doamna respectiva,a fost in 1956,deci fiul nu mai e ...minor,de asta nu intzeleg eu cum de se poate amina incinerarea in acest caz.

Ca e clar ca nu e vorba de custodia copilului sau pensie alimentara.

Eu intzeleg si respect dreptul fiecaruia de a-si cunoaste radacinile,insa in acest caz...nu are cu nimic de-a face cu subiectul...radacini.

Presupusul fiu(necontestat de altfel de Sergiu Nicolaescu)consider ca ar fi trebuit sa faca demersurile necesare recunoasterii in timpul vietzii actorului.(mai ales ca a primit indirect incurajarile actorului in interviul respectiv)

Dana

Mergi la inceput

Pilula asta imi mananca ficatii!

AP=Adrian Paunescu nici fiica dansului nu era minora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Pilula asta imi mananca ficatii!

AP=Adrian Paunescu nici fiica dansului nu era minora

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Adica si Adrian Paunscu a avut o fiica nelegitima?

Ca i s-a recunoscut legatura de singe ,mi s epare ok,insa sa opresti o incinerare -dorintza expresa a decedatului,ca sa recunosti ceva ce poate fi demonstrat si dupa ...mie mi se pare circ!

Dana

Mergi la inceput

Odata recunoscuta filiatia, respectivul/respectiva intra in categoria mostenitorilor.
Da, si el. Si puteau fi mai multi copii, daca e sa ne luam dupa propriile declaratii.

Mergi la inceput

Citat:

Odata recunoscuta filiatia, respectivul/respectiva intra in categoria mostenitorilor.
Da, si el. Si puteau fi mai multi copii, daca e sa ne luam dupa propriile declaratii.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

aa...pai e clar ca asta e scopul!Ca nu cred ca doar un nume pe certificatul d enastere(la virsta asta!!!!)te poate face mai fericit!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Mihai este pe locul 3 la filmele istorice din lume, pe IMDB

www.imdb.com/search/title?genres=history&title_type=feature&num_votes=1000,&sort=user_rating,desc" target="_blank">locul 3 la filmele istorice din lume, pe IMDB???

Mergi la inceput