Fara cuvinte!
Raspunsuri - Pagina 3
lucialu spune:
PS: daca nu ma mira gestul lui CTP, nu inseamna ca ma asteptam la el ori ca il scuza.
nelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Nu stiu, Alinuk. Intrebam serios, mai e pe undeva asa? Pe unde am ajuns eu n-am pomenit atata circ la moartea unui om. N-am vazut niciun ziar strain care sa faca publice fotografii cu mortul si familia acestuia, cu fata deformata de durere. Dar e drept ca nu am fost in toata lumea asta. |
Nu cred ca numai la romani e asa, cred ca la toate popoarele cu singe mai fierbinte asa - ma refer la inmormintari transformate in circ. Eu de cite ori aud de o inmormintare la romani, ma gindesc la Cuibul cu viespi, cam asta vad eu caracteristic poporului roman. Eu am crescut primii 11 ani la tara si inmormintarile semanau tare mult cu cea de acolo, si cu tristete si amar, si cu voie buna, ne-am intilnit, mincam si bem.
In rest, pentru oamenii publici, cunoscuti, cum sa fie numai la noi? Ia uitati-va voi la toti actorii, regizorii, cintaretii care au murit in lume, cum li se scormoneste viata, cum li se hartuieste familia, li se fotografiaza copiii, incercind sa fii primul care aduce o poza, o stire-bomba, ceva... care sa-ti vinda fituica de scandal mai repede si mai bine. Fac asta si in viata, dar dupa moarte se simt si mai liberi sa o faca. Numai ca prin alte parti mai sint si legi, care se si respecta, si tot merg foarte, foarte departe cei care scormonesc.
Dar la nivel de persoane care nu sint publice, cunoscute, aici inmormintarile sint foarte discrete, iar presa destul de decenta. Insa aici vin aia cu drepturile omului, viu sau mort, si te pun repede cu botul pe labe, nu prea poti sa te lasi liber si fara stapin prin presa, ca suporti consecintele imediat.
Iar despre Adrian Paunescu si Sergiu Nicolaescu, eu cred ca sint multe exagerari in privinta lor, si intr-un sens si in altul, insa timpul ii va pune la locul lor, cel real, cu bune si cu rele. Asa cum va pune multe altele la loc... Nu-mi place nici denigrarea lor dupa moarte, cind au fost ani buni in care li si se putea spune adevarul, ba chiar puteau suporta si consecintele faptelor lor, dar nici transformarea lor in eroi nationali numai pentru ca au murit... si despre morti numai de bine.
Insa imi imaginez acum ce hrana a dat moartea lui presei slabe si televiziunilor si mai slabe din Romania, acum, la inceput de An Nou, cind parca nimic nu se mai imtimpla... si o parte sint pentru, cealalta parte contra... Normal gestul sotiei lui si sper sa-i fie respectata cererea, iar pentru cei care nu o fac sa existe consecintele de rigoare.
[size=1]Nota: sint citeva poezii de-ale lui Adrian Paunescu pe care le consider chiar foarte bune si am toate filmele lui Sergiu Nicolaescu si le-am si vazut bineinteles, asta ca sa nu se inteleaga altceva.
lucialu spune:
http://www.rtv.net/sergiu-nicolaescu_60439.html
eu sper ca nu sunt atat de sinistri, incat ca pt un pic de rating, sa prezinte minciuni. Nu ca m-ar mai mira
Dar dc este adevarat, ce a fost pana acum in materie de circ e stranut.
andacos spune:
Eu zau ca nu intzeleg!(emoticon de se scarpina in cap)
Poate veni oricine sa interzica incinerarea?In ce baza se poate face asta?(eu stiu ca doar procuratura poate interveni si asta cu o baza sustzinuta)
Daca fiul dorea sa faca testul de paternitate,de ce nu a facut-o in timpul vietzii actorului/regizorului?Sau s-a impotrivit desi din interviul ala nu reiese asta...?
Dana
lucialu spune:
Andacos, dc acel document este adevarat, totul este in mainile judecatorului. Oricum, pe ordonanta presedintiala decizia se ia pronto! ori laie, ori balaie, nu se amana nimic.
andacos spune:
Pai eu asta nu intzeleg:cum potzi obtzine un asemenea document fara o baza?
Mergind pe acelasi principiu(demonstrarea paternitatzii),si eu as putea obtzine un asemenea document,nu?
Dana
eumada spune:
Pai asta cu paternitatea chiar se poate demonstra.Se preleveaza Adn de la decedat...si apoi se face testul.
Rezultatele dureaza mai mult.Asta se stie.
Daca este chiar fiul maestrului...atunci ...e bine.
Daca nu e...iar bine.
Insa nici maestrul nu nega existenta unui fiu.
lucialu spune:
Nup, eu vorbesc despre aceasta ordonanta prezentata "in exclusivitate", cand zic document. La veridicitatea lui ma refer. Nimeni nu a mai spus nimic despre acest lucru. Se stie ca dansul a spus ca are un fiu ilegitim, ca este plecat din tara, dimpreuna cu familia/ parintii legitimi...In document se cere interzicerea incinerarii pe motiv ca se distrug probele ADN, care ar face lumina in priviinta paternitatii. in fine, vom vedea, caci dc nu am vrea, greu sa nu aflam
andacos spune:
Eu intrebam cum poate vine un strain sa ceara aminarea incinerarii.In ce baza legala,s epoate emite un asemenea ordin?
Dana