Fara cuvinte!
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
faceti un exercitiu de imaginatie si scoateti muzica de la mihai viteazu, sa vedeti cu ce mai ramaneti din film
Sergiu Nicolaescu, acest Chuck Norris al cinematografiei romanesti.
lucialu spune:
Capcaunule, da. Cel putin acum 3-4 ani. Iaca: http://procinema.ro/stiri/sergiu-nicolaescu-istoria-a-facut-dreptate-filmului-mihai-viteazu.html desigur nu este sursa directa. Acu', ia-o cum vrei.Departe de mine gandul de a denatura realitatea. Chiar nu stiu cum functioneaza topurile pe acolo. Dar stiu ca s-a discutat la vremea respectiva, iar acum, a fost reamintita treaba asta.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Ca i s-a recunoscut legatura de singe ,mi s epare ok,insa sa opresti o incinerare -dorintza expresa a decedatului,ca sa recunosti ceva ce poate fi demonstrat si dupa ...mie mi se pare circ! |
Dana, dar este doar o amanare, nu-i interzice nimeni sa fie incinerat. Da, si tu puteai pretinde ca esti fata lui si cere test ADN si judecatorul decidea acum daca amana sau nu incinerarea.
Nu ma pricep la ADN, o fi mergand si cu firul de par, insa cred ca e mai clar si sigur din trupul omului. Probabil ca asta e motivul solicitarii. Si chiar asa, de unde sa ia fire de par? Sa-l jumuleasca nitel la crematoriu?
Nu ma mira, e o moda ca urmasi legitimi sa apara dupa moartea unor parinti celebri. Tinu, Paunescu, iata Nicolaescu...dintre cei morti, ca apar si la cei vii. Asta-i viata...
Rufus, Tora si iadele
andacos spune:
Rufus...hai mey...de pe peria de par,de pe periutza de dintzi,sunt metode!
Sabina...da mey...muzica e esentza filmului "Mihai Viteazu".
Oare cum de nu ne-am gindit pina acum!
Dana
larasarit spune:
Se pare ca cel care face autopsia e obligat prin lege sa pastreze ADN de la defunct pentru 6 luni
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Rufus...hai mey...de pe peria de par,de pe periutza de dintzi,sunt metode! |
Stiu, stiu, dar cine-i da aluia peria cu par pe ea? Nevasta lui Nicolaescu? Sau intra si si-o ia singur? Daca il incinereaza, nu mai exista surse de ADN.
Rufus, Tora si iadele
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Stiu, stiu, dar cine-i da aluia peria cu par pe ea? Nevasta lui Nicolaescu? Sau intra si si-o ia singur? Daca il incinereaza, nu mai exista surse de ADN. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Pai eu zic ca acealai procuror/judecator care da ordin sa se amine incinerarea,poate emite ordin de predare a obiectelor d epe care s epoate preleva ADN.
Dana
Rufus spune:
Nu, Dana, nu-i asa.
In mod normal, cine vrea un test ADN pentru o problema, face demersuri normale. De exemplu, fiica lui AP si-a chemat fratii la IML pentru test ADN, sa dovedeasca compatibilitatea. Amiabil. Aia n-au vrut, asa ca dosarul continua fara probe ADN. Daca judecatorul doreste, dispune el prelevarea de probe. Poate cere si deshumare (desi la AP nu e cazul, femeia aia are frati).
Sa ne gandim la Nicolaescu: singura dovada a eventualului fiu este o proba ADN. Alti frati dovediti n-are, ca sa se compare cu ei. Deci proba vine din trupul regizorului, pntru ca sechestru pe peria de dinti sau de par nu exista, nevasta poate spune ca i-a aruncat obectele personale sau pur si simplu nu exista dovada ca peria aia cu par este a decedatului, daca nevasta nu spune asta. Intelegi?
Rufus, Tora si iadele
portocalia spune:
da, vreau sa vad si eu ce judecator anuleaza incinerarea de maine a lui Sergiu, pentru ca un neica nimeni a zis ca e fiul lui nelegitim . glumim, nu?
off-topic: vadim e rau de tot cu capul, pana acum nu-l ascultam, azi l-am ascultat si eu pentru vreo 5 minute si m-am luat cu mainile de cap. frateee, realitatea tv e pe duca, nu mai au bani sa-si plateasca invitatii si-l cheama pe vadim, caci el poate vorbi ore intregi pe gratis. jesus!
mianna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
www.imdb.com/search/title?genres=history&title_type=feature&num_votes=1000,&sort=user_rating,desc" target="_blank">locul 3 la filmele istorice din lume, pe IMDB??? |
interesant e ca nu apare deloc - sau ma rog, nu la locul in care s-ar incadra, ca nu citesc tot topul. momentan are rating de 7.8 si 4000 si ceva de voturi - deci indeplineste criteriul de a intra in top, dar nu-l regasesc dupa pozitia 60, unde incep cele cu 7.8.
edit: nu mai e chiar asa interesant dupa ce-am citit atent etichetele: action, drama, war. deci nu are cum sa apara pe niciun loc la "history".