Fara cuvinte!
Raspunsuri - Pagina 10
coracora spune:
Tv-ul a fost inundat zilele astea de o mizerie indescriptibila.
Oare CNA-ul nu se sesizeaza pe motiv de ... tupeu purulent si completamente idiot al reporterilor??
M-am simtit razbunata astazi de unul dintre putinii oameni cu bun simt caruia reporterii i-au varat degraba microfonul sub nas, vecinul si prietenul de-o viata al lui Nicolaescu. La intrebarea tampita a reporteritei: "... a plans doamna Nicolaescu la crematoriu?", omul a raspuns fix in spiritul dement al acestor transmisiuni funebre: "..nu doamna, a dansat".
Dumnezeu sa-l ierte.
DarkBendis spune:
Coracora, eu una nu m-as mira ca urmare a ce a zis vecinul, sa apara maine in respectabila presa articole cu titlul "Vaduva lui Nicolaescu a dansat la crematoriu"
Dark Bendis +5
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Natasa spune:
Prima si ultima oara cand am fost sa aprind o lumanare pentru cineva cunoscut si pe care l-am admirat mult a fost la moartea lui Gheorghe Dinica. Era la biserica Icoanei. Am asistat atunci la cea mai mizerabila fata a oamenilor, o gramada de "fani" din categoria celor aparati de Eumada (sper ca doar de dragul contrazicerii si al scandalului si nu din convingere pentru ca ar fi dramatic!), se pozau cu mortul. Nu unul, nu doi, multi. Si femei si barbati, ca hienele care acum au huiduit ca si-a permis nevasta sa inchida sicriul! Eu refuz sa cred ca facem parte din aceeasi specie si poate cineva va reusi sa studieze rasa umana nu dupa culoarea pielii ci dupa asemenea comportamente!
coracora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Coracora, eu una nu m-as mira ca urmare a ce a zis vecinul, sa apara maine in respectabila presa articole cu titlul "Vaduva lui Nicolaescu a dansat la crematoriu" |
Wow, la asta nu m-am gandit, dar zau daca m-as mira sa vad un astfel de titlu..... !
Burtocika spune:
Pur si simplu, azi mi-a fost RUSINE ca sunt romanca si ca apartin aceleiasi natiuni cu cei care au facut circul asta ... Nu mi-a venit sa cred
Comentariile sunt de prisos ... Se pare ca decenta si bunul simt au disparut aproape cu desavarsire din Romania, iar acolo unde mai exista sunt aspru taxate ...
ladyJ spune:
Cora,
http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-13947173-cna-autosesizat-privire-atitudinea-televiziunilor-fata-decesul-lui-sergiu-nicolaescu.htm
giulia71 spune:
Trist tare de tot ce se intampla acum la noi. Stau asa pe ganduri si ma intreb, care mai e "normalitatea", unde vom ajunge cu "circul" asta dus la extrem?
Sunt intrebari pe care mi le pun tot mai des, nu stiu daca din pricina varstei, dar stiu ca sigur din pricina a ce iau copii astia de la noi drept normalitate?
Am un sentiment de incertitudine, pentru ca nu intrezaresc cum voi fi peste 10, 20 de ani, continuind asa?!
Inca un motiv in plus care sa ma indemne sa zbor...
nelia spune:
Ba mie nu mi-e deloc rusine ca sint romanca, sa le fie lor, celor catarati pe garduri care au huduit, celor care au scris mizerii in presa, celor de la televiziune si altora ca ei. Sint romanca, unul ca SN e si al meu, cu bune si cu rele, asa cum sint si altii, dar eu si alti romani nu facem ce au facut ei... deci lor sa le fie rusine.
mianna spune:
cum vei fi, Giulia? pai daca azi ai dezaprobat circul, il vei dezaproba si peste 20 de ani, si iti vei invata si copilul sa faca la fel. mi-e mila de copiii celor care aproba circul, acestia poate ar trebui sa zboare spre locuri mai decente, macar n-ar avea ce aproba in fata copilului. tie zbor placut daca asta iti doresti, dar nu pentru ca unii idioti aleg sa faca asa ceva. nu, nu asta e normalitatea, nici macar aici.
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coracora Tv-ul a fost inundat zilele astea de o mizerie indescriptibila. Oare CNA-ul nu se sesizeaza pe motiv de ... tupeu purulent si completamente idiot al reporterilor?? M-am simtit razbunata astazi de unul dintre putinii oameni cu bun simt caruia reporterii i-au varat degraba microfonul sub nas, vecinul si prietenul de-o viata al lui Nicolaescu. La intrebarea tampita a reporteritei: "... a plans doamna Nicolaescu la crematoriu?", omul a raspuns fix in spiritul dement al acestor transmisiuni funebre: "..nu doamna, a dansat". Dumnezeu sa-l ierte. |
eu cred ca televiziunile ar trebui sanctionate serios pentru toata mizeria varsata. in mare parte e vina lor, ele au isterizat lumea, cu discursurile psihotice ale personajelor gen vadim, care au rulat non-stop la tv. si ma gandesc ca nu numai televiziunile ca institutii ar trebui sanctionate, ci mai ales reporterii care le-au gandit, facut si dat pe post.
ma intrebam daca exista posibilitatea legala ca dana nicolaescu sa-i dea in judecata personal pe reporterii care au filmat-o - desi a interzis asta - si pe directorii de programe care au decis sa dea imaginea ei de un milion de ori la tv, azi. imaginea ei, alaturi hoardele tembele care huiduiau, care o blestemau. sa ii traga la raspundere pe oamenii care au facut materialele astea, nu numai televiziunea in ansamblul ei. pentru ca televiziunea isi permite sa plateasca o amenda, chiar usturatoare, dar poate un reporter si-o permite mai greu. si-n momentul cand toti sclavii din televiziuni ar intelege ca au si o responsabilitate personala pentru mizeriile pe care le concep, poate s-ar mai spala putin media.