Fara cuvinte!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Citat:
citat din mesajul lui eumada

De ce clovni?
Ca si-au manifestat dezaprobarea pentru incinerare?Ca a fost sicriul inchis?Sa fim seriosi clovnii aia sunt cei care au urmarit filmele,cei care l-au iubit si cei carora tanara vaduva le datoreaza banii care-i intra de pe urma filmelor.
Dar asa e Romania.

Ca o personalitate care a fost si este,Sergiu trebuia sa fie vazut..chiar daca era doar un corp peste care a trecut vremea,macinat de boala si suferinta.Cei ce l-au iubit in glorie l-ar fi respectat si in decrepitudine.

Cat dispret la adresa oamenilor obisnuiti....si-s doamna cand afirm asta.
Aceasta vaduva tanara poate l-a iubit.Poate l-a respectat.Sigur a profitat.Si si-a manifestat dispretul fata de marele regizor si actor interzicand celor care au facut ca filmele sa fie apreciate si SN iubit,prin inchidereas sicriului si incinerare(asta discutabil).

Si cand ma gandesc cata eruditie falsa afiseaza unii....

Madalina

Copiii gasesc de toate īn nimic. Adultii, nimic īn toate."

CUm naiba sa-si permita cineva, oricine, sa spuna ca sicriul trebuia sa fie deschis, doar dintr-o curiozitate morbida si vulgara???? Ma minunez ca poti sustine asa ceva. In afara de rudele foarte apropiate si de dorinta celui care a decedat, restul ce treaba au in ecuatia asta? Chiar nu mai exista limite, chiar televiziunile au spalat in asa hal ultima farama de bun simt si decenta a neamului astuia?

Pai, prostimea a venit la circ.
Au inceput sa huiduie cind au vazut ca nu e circ, poate vroiau si un mic si o bere.

P.S. In ce hal sa ajuns . Nu mai ai nici dreptul sa hotarasti cum vrei sa fi inmormintat.
Mare rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa
[ Chiar nu mai exista limite, chiar televiziunile au spalat in asa hal ultima farama de bun simt si decenta a neamului astuia?

nope, nu mai exista limite. eu nu-i inteleg pe astia din televiziuni, serios. i-au adus aseara pe toti psihoticii (pareau majoritatea fugiti de la spitalul 9) sa-si dea cu parerea in direct despre inmormantarea lui Sergiu. de ce, cui foloseste asa ceva?

le doresc niste falimente rasunatoare, cu mult circ!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

De ce clovni?
Ca si-au manifestat dezaprobarea pentru incinerare?Ca a fost sicriul inchis?Sa fim seriosi clovnii aia sunt cei care au urmarit filmele,cei care l-au iubit si cei carora tanara vaduva le datoreaza banii care-i intra de pe urma filmelor.
Dar asa e Romania.
Ca o personalitate care a fost si este,Sergiu trebuia sa fie vazut..chiar daca era doar un corp peste care a trecut vremea,macinat de boala si suferinta.Cei ce l-au iubit in glorie l-ar fi respectat si in decrepitudine.

Cat dispret la adresa oamenilor obisnuiti....si-s doamna cand afirm asta.
Aceasta vaduva tanara poate l-a iubit.Poate l-a respectat.Sigur a profitat.Si si-a manifestat dispretul fata de marele regizor si actor interzicand celor care au facut ca filmele sa fie apreciate si SN iubit,prin inchidereas sicriului si incinerare(asta discutabil).

Si cand ma gandesc cata eruditie falsa afiseaza unii....

Madalina

Copiii gasesc de toate īn nimic. Adultii, nimic īn toate."

Eu o aberatie mai mare ca asta nu am auzit.
De ce nu propui sa se faca liste, si sa se deconteze banii de pe biletele la cinematograf si pe electicitatea care au consumat-o cind s-au uitat la filmele cu el.

Le DATOREAZA bani ........Doame fereste.

Ptiu ....citi bani 'datoreaza' familiile lui Michael Jackson, Whitney Houston,etc.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eumada, de multe ori cind citesc ce scrii, ma intreb daca asa gindesti sau o faci doar de dragul scrisului, ceva, orice, ca sa fii in dialog cu oamenii. Te rog sa nu te superi ca ti-o spun asa, direct, insa de data asta chiar a trebuit sa o spun.

Iubit sau neiubit, fiecare are dreptul sa hotarasca cum sa fie ingropat si unde. Si tocmai pentru ca a fost cine a fost, trebuia sa fie tacere acolo pe unde unde a trecut sau a fost depus. Nu-mi vine sa cred ca poti sa huiduiesti de pe garduri la o inmormintare si cineva sa-ti mai ia si apararea. Clovni? Nu sint clovni, sint ciori! Si, de fapt, e o jignire sa-i compari si cu ei si cu ele... Urit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

S-au comportat ca niste talibani! Si eu sa fi fost din politie, treceam la amenzi.
Sa se duca sa latre la portile BOR-lui, sa se calce in picioare la pomenile electorale, la pupat de moaste, dar nu la decesul unui om!
Mi-a crapat obrazul de rusinea lor...si capul de "argumentele" halucinogene.
Eumada, este de zona crepsculara ce afirmi tu! Banii aia din drepturile de autor ii vin tocmai din calitatea lui de autor, a muncit pt ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oooofff!

Ba dimpotriva, as zice eu, publicul, cei care au vizionat si carora le-a placut atat de mult filmele lui Sergiu Nicolaescu, ii datoreaza acestuia si familiei lui macar respectul ca ultimele lui dorinte sa fie indeplinite cu decenta. Indiferent de preferintele personale ale lor, tocmai in amintirea acelor momente frumoase petrecute la cinema in compania comisarului Moldovan, a Pistruiatului si a celorlate personaje din filmele lui Nicolaescu, oamenii care l-au iubit si apreciat pe Nicolaescu ar fi trebuit sa ia atitudine ca ultimele lui dorinte sa fie respectate.

Uite, eu chiar apreciez pe sotia si pe sora lui (si pe restul familiei si prietenilor), care si-au asumat huiduielile si comantariile care curg, curg... si au mers pana la capat facand ceea ce Sergiu Nicolaescu si-a dorit.

Dark Bendis +5
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Eumada, de multe ori cind citesc ce scrii, ma intreb daca asa gindesti sau o faci doar de dragul scrisului, ceva, orice, ca sa fii in dialog cu oamenii. Te rog sa nu te superi ca ti-o spun asa, direct, insa de data asta chiar a trebuit sa o spun.

Eumada, ca si cei de pe gard ...au vrut sa vada circ, nu o inmormintare decenta .

Faptul ca aduce in discutie banii pe care ii mosteneste sotia lui,
nici nu se poate numi de prost gust , este mai mult decit oribil.

si daca sotia lui nu a oferit acest circ, incep sa debiteze mizerii la adresa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

fara cuvinte, intr-adevar! in romania anilor nostri nu poti decide cum sa fi ingropat ca trebuie sa faci pe plac "fanilor"! fara cuvinte!

sergiu nicolaescu, inainte de a fi fost regizor, actor, politician, manipulator, si tot ce a fost el in viata ce a trait-o a fost OM, si pentru ca tot ne batem cu pumnul in piept cu drepturile omului, printre aceste drepturi este si cel de cum sa fim inmormantati si unde.

cand l-am auzit zilele trecute pe vadim ca sergiu nicolaescu nu mai apartine lui insusi ci neamului romanesc , in consecinta nu conteaza dorinta lui ci a neamului, mi-am pus un mare , mare semn de intrebare asupra starii de sanatate a multora din neamul nostru romanesc, dar cand citesc aici ca s-a huiduit la inmormantare nu ma face decat sa imi ridic semnul de intrebare si sa accept situatia de fapt si de drept.

fara cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Da-le paine si circ muritorilor si vor fi fericiti. Taie-le circul si se vor revolta.
Jenant cum au ajuns sa calce in picioare ultima dorinta a unui om,indiferent cine a fost acel OM doar pentru a iesi in evidenta. Le doresc copiilor mei si ce urmasi vor mai fi cand oi muri sa aiba atata dram de bun simt si sa-mi respecte ultima dorinta. Felicitari Danei Nicolaescu si sorei actorului pentru ca nu s-au lasat calcate in picioare. Iar fiului ala nelegitim... Cum naiba are tupeul sa se opuna cand nu are nici in drept? De ce a asteptat sa moara ca sa iasa de unde a stat ascuns precum cartita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Am asa un feeling ca acel fiu este exclusiv manareala presei, in baza spuselor cāndva de catre defunct.
Nu s-a confirmat nimic pana acum. Vom vedea in zilele urmatoare cāt de sinistra a fost media in acest caz. Si dc va plati cineva pt asta. Ar trebui, la cum suna scrisoarea sotiei.

Mergi la inceput