Bai Bai Protv !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Din partea mea poa` sa dispara tv-ul, dar sa ramana cablul de internet :-)
De cativa ani incoace, eu ma uit doar la programele pt copii. Cand sunt singura, nu deschid deloc tv-ul.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Iulia Copiii Monicai Alex Luca Lorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1
Ca uite, din ianuaie copilul meu nu mai primeste alocatie, ca a hotarit guvernul ca am venit prea mare. Credeti ca as fi aflat asta ascultind ProTV? Si multe altele, stiri locale, trafic dimineata, vremea, toate astea le aflu de la tv ascultind stirile dimineata. Prietenilor nostri romani noi le-am spus de alocatie si le-a cazut fata, ca ei au mai multi copii, dar ei asculta numai stiri in romana iar el se lauda daunzi ca a reusit sa prinda si in masina nu stiu ce radio romanesc . Pentru ce, la de-i foloseste? Dar stiti cum se zice each to their own.

Inseamna ca unul dintre parinti are peste £50 000 /an ...deci nu traiau ei din alocatia aia de £20 - £13 saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Esti perspicace azi ab5174, dar calculul tau nu e corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Esti perspicace azi ab5174, dar calculul tau nu e corect.

Cinstit, mai bine iti ocolesc mesajele ,tonul tau 'superior' chiar imi provoaca sila.
Nu vad ce calcule am facut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Oh, o sa sufar enorm. Si foloseste un limbaj civilizat te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Mie mi se pare de tot haiu' reclama Loredanei la Romtelecom.
Culmea ironiei!

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mai si promoveaza sedentarismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Eu am mai incercat sa ma uit pe romani, dar sunt emisiuni cumplite (avem satelit). Din cand in cand mi se face dor de lb romana si imi mai incerc norocul. Rar de tot am noroc de-un film mai vechi si ma bucur de el sau de-o emisiune informativa. Jumatatea mea incearca sa inteleaga (invata romaneste) ce se vorbeste, dar n-are nicio sansa, vorbesc atat de repede...
Cred insa ca protv ofera ce se cere pe piata. Daca oferta lor nu corespunde cu gustul meu, schimb si gata. Insa te inteleg, Mirela, cand era fiica-mea mica si o aveam pe mama la mine, aveam acelasi chin cu emisiunile romanesti. Romania international era intr-un timp mai de calitate, acum in mare parte e doar muzica populara. Si nu mi-e draga deloc, muzica populara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Imi cer scuze moderatorilor ca voi fi offtopic.Vroiam sa intreb daca se poate vedea Dolce si in strainatate.(ca am vazut parca fete din America,Canada...la acest topic).
Va multumesc de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Protv se intoarce la Dolce...
si-au dat seama ca nu mai are cine sa faca audienta lui Luciu :)))

iar HBO va iesi iar din grila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Azi dimineata erau doar Pro tv si Acasa ,probabil restul le vor reintroduce gradual azi si maine.Si in 3 ianuarie a fost la fel ,au introdus canalele inlocuitoare pe rand.Pt HBO au o promotie daca te abonezi pana in 31 .03.

Mergi la inceput