Bai Bai Protv !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buflea,eu nu consider grav ca si la mine tv-ul e non stop cind suntem acasa,la mine recunosc e ramasitza de pe vremea cind eram singura si trebuia sa aud ceva,pe cineva vorbind!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu, nu e grav. E o chestie de obisnuinta: tu te-ai obisnuit cu TV-ul, eu cu radioul. La fel te poti obisnui fara nici una dintre cele doua.

Am dat send inainte de a termina mesajul, e creierul inca in vacanta. La mine nu merge nimic non-stop, in primul rind datorita copiilor. Adica vrem film, punem film sau cautam unul la TV mai nou, caci acum avem si cablu. Vreau muzica, pun muzica, am o colectie chiar frumusica de muzica adunata de peste tot, nu-mi trebuie radioul sau TV-ul pentru asta. Vreau documentar, caut pe TV (acum) sau imi luam si inca imi mai iau de la biblioteca, ceea ce ma intereseaza. Vreau stiri, caut informatii pe net, sint abonata la doua ziare. Vreau informatii serioase, la fel, biblioteca, netul, sint abonata la citeva reviste care ma intereseaza. Vreau sa mearga ceva, ca e prea multa liniste, insa nu vreau nimic din cele de mai sus si nu fac nimic care sa fie nevoie de concentrare (caci la mine singurul fond sonor care nu ma deranjeaza este muzica preferata, dar si pe aceea o opresc cind fac ceva care necesita concentrare maxima si atentie), dau drumul la radio, intotdeauna am ascultat radioul cu placere, imi plac vocile radiofonice, faptul ca nu-i vad, doar ii ascult... insa nu pot spune nici ca ma cultiv de la radio, nici ca ma informez numai de la el, nici ca fara el nu as putea trai. Daca as fi obisnuita cu TV-ul, as spune acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Eu din cate am inteles trustul Pro-TV sau cum s-o chema a cerut un pret triplu pentru incheierea unui nou contract cu Romtelecom. Se pare ca nu s-a putut ajunge la nici o intelegere, de aceea Romtelecom a decis sa schimbe grila de programe in loc sa mareasca pretul abonamentului pe timp de criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Si eu dau drumul laTV odata ce ajung in casa. Am unul si in bucatarie, pentru stiri si ma mir de cei ce pot trai fara el, dar probabil e ce a spus Nelia, unii cu radio, altii cu TVul. Eu de exemplu nu ascult radio decit in masina.
Canale romanesti n-am si nici nu-mi doresc si ma mir si eu ca-s asa multi romani in diaspora care se uita la romani. Adica in loc sa vad ce timpenii a mai facut Cameronul meu sa vad ce timpenii a facut Basascu? Ca uite, din ianuaie copilul meu nu mai primeste alocatie, ca a hotarit guvernul ca am venit prea mare. Credeti ca as fi aflat asta ascultind ProTV? Si multe altele, stiri locale, trafic dimineata, vremea, toate astea le aflu de la tv ascultind stirile dimineata. Prietenilor nostri romani noi le-am spus de alocatie si le-a cazut fata, ca ei au mai multi copii, dar ei asculta numai stiri in romana iar el se lauda daunzi ca a reusit sa prinda si in masina nu stiu ce radio romanesc . Pentru ce, la de-i foloseste? Dar stiti cum se zice each to their own.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

PENTRU INFORMARE citesc presa locala respectiv Nice matin pe net pt mine e suficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pe mine (ca roman care traieste in Romania) m-ar deranja sa nu am acces la ProTV. Nu ma uit la Revelion, am vazut cateva secvente si mi-a ajuns, nu ma uit la majoritatea emisiunilor lor, dar recunosc ca emisiunea de stiri o prefer pe a lor, la fel au filme destul de ok. "Vocea Romaniei" mi s-a parut mai slaba calitativ fata de "X-Factor", in schimb m-am utat la "Masterchef" (desi si aia e mult mai slaba decat emisiunea originala din America, pe care am vazut-o pe TLC).

Una peste alta, chiar daca mie nu imi place in proportie de 60 %, sa zicem, este o parte importanta in media romaneasca, si m-ar deranja sa nu am acces la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mastercheful original este britanic. Usa a cumparat formatul (Gordon am inteles ca l-a adus in America).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dar ProTv este in grila, dar nu mai e HD si nici restul programelor acasa, sport.ro, etc.
E super cu HBO si HBO comedy, deja am vazut ceva filme noi (pentru mine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Laura ,esti abonat de cablu,nu-i asa?La tine e pro tv pt ca e in lista must carry de la CNA.Aici se vorbeste de DTH .Abonatilor DTH Dolce li s-au scos toate programele trustului Media Pro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jenn ai dreptate, acum am inteles.

Mergi la inceput