Bai Bai Protv !
Raspunsuri - Pagina 6
valentinag spune:
Pe mine nu ma afecteaza, ca eu am alt operator acasa! La tara da, ca am dolce, si cablul de acolo nu este o optiune!
Ma uit la pro Tv dimineata, la stiri, sunt cele mai misto, Razvan si dani sunt nasoi, la tvr n-au sare si piper! A si ma mai uit la diverse filme pe care pe dau ei!
Pentru la tara am gasit solutia, vreau sa vad ceva in mod special, imi scot o sarma afara pe casa, pe post de antena si vad pro tv la liber, fara sa mai platesc nimic!
Oricum, nu e prea corect, pui ce programe vrei tu, da eu nu pot sa-mi reziliez contractul mai devreme, ca trebuie sa platesc penalitati! Cum vine asta? Dreptate dar doar pentru catei nu?
carmencat spune:
Topicul e in aceeasi linie cu cel in care se bucura cineva maxim ca s-au scos programele discovery de la rcs-rds.
Ca si acolo, si aici sunt de parere ca nu e unul mai destept si altul mai prost ca se uita la protv/discovery. E chestie de optiune care trebuie acceptata. Nu musai ce imi place mie trebuie sa iti placa si tie, ca daca nu, e clar ca ai gusturi proaste si/sau esti incult.
Si da, asa cum mai preciza cineva, lasa-ma sa aleg, nu e mai bine asa?
Si iarasi dau dreptate ca daca ei au dreptul sa faca bors periodic cu grila de programe, sa putem si noi sa ne dezabonam cand si cum avem chef fara penalitati.
Numai ca de partea noastra nu e chiar asa. Costul e cam mare. Ai deja echipamente cumparate si/sau in custodie sau echipamente la care platesti rate, ai un contract semnat pe o perioada certa la a carui intrerupere trebuie sa platesti penalitati. Vrei sa te muti la alt operator o iei de la cap cu tot.
Da, iarasi adevarat e ca am semnat contractul ala in forma aia. Dar, intreb eu, aveam de ales?
Ca problema se pune asa: asta e contractul, vrei la noi, semnezi, nu, pa. Nu exista discutii pe marginea contractlui, amendamente, semnat de comun acord.
E un contract tip. Punct. Vrei, bine, nu, iarasi bine. Nu poti decat sa speri la semnarea lui ca lucrurile vor ramane asa cum sunt cand l-ai semnat, ca modificarea grilei inseamna scoatere/introducere de programe sport sau de muzica populara care nu te afecteaza, in nici un caz ca se vor scoate din grila seturi importante de programe gen protv, discovery, etc.
Deci, eu, consumator de buna credinta ce am de facut?
Cum pot eu sa determin furnizorul de servicii de cablu sa semnam un contract care sa imi convina si mie, ca pana la urma la asta se reduce tot. La politica pumnului in gura.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Deci de ce au nevoie unii romani din strainatate de programele romanesti? Dana |
stii cum spune neamtul "indiskrete Frage"
nelia spune:
Nu pot judeca ceea ce nu am, asa ca, atunci cind am raspuns, m-am referit doar la fetele care se mirau cum sa nu ai programe romanesti cind traiesti in alta tara si ca nu mai esti roman daca nu ai televizor in limba romana, spunind ca eu nu am avut ani de zile televizor in nici o limba, prefer radioul pentru stiri si informare, si desigur, netul, care e lung si lat. [Altfel, am arhiva de filme romanesti, de teatru, de scenete de tot felul, muzica populara si usoara, povesti citite in romaneste etc.]
In alta ordine de idei si la subiect, sigur ca aveti dreptate in privinta contractelor, nu mi se pare nici mie corect si normal sa modifice grila de programe, in timp ce contractul este inca in picioare.
buflea spune:
citat din mesajul lui Mickyyy Basca faptul ca HBO e ok doar primele 2-3 luni, pentru ca baga si ei aceleasi filme la nesfarsit, si dupa ce le vezi o data iti ajunge. Si nu ai nevoie de mai mult de 2-3 luni sa vezi cam tot ce dau ei pe post. Au 2-3 filme noi pe saptamana, din care doar 1 mai de doamne ajuta, restul orelor sunt reluari![/size=1] |
BINGO ... asta am vrut sa scriu si eu. Eu nu pricep ce admira lumea la HBO, ca eu acum 1 luna am anulat pachetul de la HBO. 80% din filmele pe care le dau sunt vechi, unele sunt penibil de vechi(10-15-20 de ani). Apoi cred ca ruleaza 5-10 filme de toate, care se repeta la nesfarsit. Exista 1 film nou pe luna, care intra pe HBO dupa ce intra pe DVD si cam atat.
Ca sa fiu la subiect - si noi platim pachet pe cablu pentru canalele romanesti si ne uitam la ele, eu mai putin, barbatul foarte mult. Este o sursa de a te tine in contact cu lumea din care ai plecat, este o placere numai sa auzi vorbindu-se romaneste la TV. Mie imi mai plac si barfetele, desi in timp am inceput sa nu-i mai cunosc pe protagonisti.
Totusi, obiectiv vorbind, intr-adevar programele romanesti sunt mult, mult mai slabe ca cele de pe aici. Sau poate nu mai slabe dar sunt diferite ... Concursurile parca sunt prea fortzate, sau asa mi se par, subiectele sunt fortzate si prea lungi, se vorbeste prea mult pe o singura tema, exista putine sau deloc documentare care zic eu ca ar face o audienta buna ...etc.
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
stii cum spune neamtul "indiskrete Frage" Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Chiar asa?
Oricum eu am ramas surprinsa de numarul mare de romani,care urmaresc programele romanesti
Dana
andacos spune:
Cum nu stiu sa dau citate multiple,mai scriu un mesaj(asta ar trebui de fapt in continuarea celuilalt)
citat din mesajul lui nelia Nu pot judeca ceea ce nu am, asa ca, atunci cind am raspuns, m-am referit doar la fetele care se mirau cum sa nu ai programe romanesti cind traiesti in alta tara si ca nu mai esti roman daca nu ai televizor in limba romana, spunind ca eu nu am avut ani de zile televizor in nici o limba, prefer radioul pentru stiri si informare, si desigur, netul, care e lung si lat. [Altfel, am arhiva de filme romanesti, de teatru, de scenete de tot felul, muzica populara si usoara, povesti citite in romaneste etc.] In alta ordine de idei si la subiect, sigur ca aveti dreptate in privinta contractelor, nu mi se pare nici mie corect si normal sa modifice grila de programe, in timp ce contractul este inca in picioare. Cornelia Natura nu se dezminte. Chiar si pe drum drept, sarpele tot numai în serpentina merge. (L. Blaga) |
Exact asa vad si eu,imi place de cei care au raspuns sincer si au spus ca se simt bine ascultind/urmarind progame romanesti,cu cei ce au scris ca "pentru informare"...imi pare rau dar e ceva putred in Danemarca.
Dana
buflea spune:
Ca sa ma alaturi si eu celor care se mira de altii , eu nu pricep cum puteti voi sa stati fara TV ... La mine TV-ul este permament aprins, nu ma uit la el decat seara cand ma bag in pat, dar in rest, il folosesc pe post de radio ... De ce prefer TV-ul si nu un radio ? Nu stiu exact, probabil pentru ca imi place sa aud mai multe vorbe versus mai multa muzica, poate pentru ca gasesc mai usor ceva care sa ma intereseze, mai trag si cu ochiul la el ... nu stiu, dar nu cred ca as putea fara TV . E grav ?