Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Protv se intoarce la Dolce... si-au dat seama ca nu mai are cine sa faca audienta lui Luciu :))) iar HBO va iesi iar din grila. |
Si eu cred ca s- au repliat, dup#259; ce au fost zburataciti in aplauzele multor abona#539;iStupiza!
Eu cred ca Pro-tv-ul este rupt de realitate si am drept confirmare aberantele pauze cu publicitatea, iar scandalul cu Dolce i-a adus pe o linie rationala, deocamdata.
ProTV a revenit în grila Dolce TV ca urmare a amenintarilor fanilor serialului “Tanar si nelinistit”
http://www.timesnewroman.ro/monden/8569-protv-a-revenit-in-grila-dolce-tv-ca-urmare-a-amenintarilor-fanilor-serialului-tanar-si-nelinistit
Ziarul meu favorit
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii ab, ma pune educatoarea, e bine? La asa intrebare, asa raspuns. in registru serios, imi place sa fiu informata. Nu pot sa moderez o comunitate de limba romana fara sa stiu ce se intampla in tara. faptul ca monitorizez media romaneasca nu inseamna ca imi si place si ca asta e optiunea mea de educatie. |