Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea eu voi avea pe masadeRevelion asa:
ciorbica de curcan
fripturica de porc+pui+carnati
cartofi gratinati sau piure de cartofi
muraturi de la butoi :)
oua umplute (nu am mai mancat de mult )
aperitive reci
.....nu mai stiu daca mai este ceva.....

desert:
salata de fructe
praji cu foi cu miere de albine (am facut deja foile!)
panetone
.......
......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

vai lavi cate mai faci de revelion

pt mine nu prea conteaza aceasta sarbatoare
deci nu ma voi omora
as vrea doar sa am mancare
sa nu gatesc pe 1 ian
cand e sf vasile

Mergi la inceput

cami daca te uiti atenta nu este asa de multa mancare, diversificata este felul 1, pe care il am intotdeauna in casa, felul 2 , desert si ceva aperitiv.eu cand gatesc de Craciun sau pt Revelion fac peste vreo 3-4 zile

Mergi la inceput

mai sunt copilasi care nu mai vor sa doarma in patut?? ma refer strict la cei care de mici au dormit singurei in patutul lor. eu stau serios si ma gandesc sa demontez patutul. nu mai vrea nici sa il vada. parca are spini. "nani a pat!, nu patut!" stiam ca o sa vina si acest moment dar ma gandeam ca undeva spre 3 ani (daca stau bine si ma gandesc si Iasmi a dormit in patul ei de o pers de pe la 2 ani cred).....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salutare fete dragi,

Cristi la multi ani. In primul rand sa fii sanatos. Apoi fericit si implinit in viata alaturi de Cata si parinti.

Da Miki fac tot felul de proceduri pentru tonifiere musculara, si da alea se lasa cu febra musculara si oboseala . Imi pare rau de nepotica ta, si noi avem o verisoara de-a sotului din Bucuresti cu copilul cu probleme. Si mie mi se pare ca face prea putin pentr/cu el, dar ei parintii sunt multumiti si optimisti , cam greu sa te bagi.

Laura eu nici hainele nu le calc toate. Majoritatea le netezesc bine le impachetez si gata, mi se pare o treaba inutila sa calci lenjeria de pat , prosoapele...etc

Cami , ce fain ca ai asa multi finuti. Si eu imi doresc sa botez, dar vad ca nu se arata. Am o singura finuta si aia in Canada, n-am mai vazut-o de 8 ani. Probabil ca am prunci destui de aiai nu-mi da Doamne doamne finuti.

Yasmi , unde ati fost la spa si ce este interesant acolo? Poate dam si noi o tura. Am vrut sa mergem la Oroshaza dar cu varicela Ilinca-i am zis pas iar din 31 ii expira pasaportul piticei.

Ivy sper ca esti acasa instalata confortabil si cu pitica langa tine. sarcina fara probleme in continuare .

De fapt tuturor burticilor le doresc sa -si duca usor bebeii la termen si sa-i scoata la lumina fara probleme frumosi si sanatosi.

Nu mai stiu ce s-a scris, trebuie sa ma dezmeticesc ca vreo 2 ore am stat langa Ilinca pana a adormit. Mesajul l-am inceput inainte sa o culc pe ea.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Somleac la Termalum Spa. Vezi ca a site. Este apa termala,saune vreo 4 feluri, baie de aburi, jacuzzi, dus scotian ,etc si extra se mai fac diverse impachetari , masaje, etc.

Eu calc o data pe luna secretul meu? pun hainele "aranjate" fin masina de spalat si nu ala'n dala oricum eu nu am calcat NICIODATA prosoape, chiloti, sosete.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Bun gasit dragele mele!

Va imbratisez cu mic cu mare, ...si ma bucur nespus, ca astern la final de an ''doua randuri''...dar din suflet pentru ''suflet''...

V-am citit sporadic, insa in ciuda acestui lucru va simt tare aproape... fac ce fac si ma gandesc la voi, ..zau va spun!!!

Noi suntem f bine, crestem, ..frumos afirm eu, ...de Craciun am fost plecati in Moldova, ...de rev suntem acasa...
V-am atasat ''1001 de foto'' in picasa... las imaginile sa vb de la sine...In rest, ma rog la culcare, si la sculare...numai de sanatate!
...sanatate ce va doresc si voua, tuturor!

Va doresc ca ANUL NOU, sa va gaseasca sufletul luminat!
LA MULTI ANI!
Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi la inceput

buna dimi!

sa aveti spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lavi neata

dau azi un nessssssssssss
ca asta imi place mie mult

eu va urez leneveala placuta
ca e duminica
noi mergem la biserica sa ne impartasim
si eu o sa plec sa plimb fetele cu mama
si sotul merge cu capra si plugusorul azi si maine
sa tina traditiile aprinse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

am intrat sa va salut. Copilasii sunt mai bine in sensul ca nu au mai facut febra, doar Cristi a mai avut temp cev amai ridicata, dar nu am mai dat antitermice. Dr-ita a spus ca putem iesi din casa, dar eu nu vreau sa-i scot nici azi, poate maine sau poimaine...
Azi trag o fug ape la magazine ca am inteles ca au bagt ceva reduceri la C&A si Takko si vreau sa vad daca imi gasesc ceva pantaloni de serv sa-mi placa

catank, f frumoase pozele, m-am delectat acum cu ele. Sa-i fie de bine tunsoarea Ioanei, este o frumoasa oricum . Felicitari pentru baie, am vazut ca e aproape terminata

pupici fetele

Mergi la inceput