Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
felicitas spune:
Ivy multa sanatate iti doresc si sa stai cumintica la odihna! Bebe este pe primul loc acuma. Eu stiu o doamna care a stat ambele sarcini aproape integral in spital, si are doi copiii frumosi si sanatosi. Deci orice efort merita pentru un pui micut de om.
Miki bine ca avem copii neastamparati, mai bine asa. Or sa creasca ei mari ca sa priceapa ca trebuie sa fie mai cuminti.
Cat despre bebelina cu problemuta, nu este ceva un centru specializat unde sa poata fi ajutata mai mult, sau sa se ceara sfatul daca ar putea sa faca babyswim, poate ar ajuta-o la problema motorie. Babyswim este si pentru copiii cu probleme. Eu am o fetita in bloc careia i s-a recomandat operatie la inimioara si doctorii i-au recomandat babyswim pana va fi operata. Bineintele trebuie un antrenor cu rabdare si experienta, cum e antrenoarea cu care facea Miriam. Stiu ca la babyswim veneau si copii cu sindrom down tocmai pentru ai ajuta in dezvoltare. Noi din pacate am intrerupt pentru ca eu nu mai puteam sa fac fata antrenamentului lui Miriam. Ma durea sub burta si ma tot lovea cu piciorutele in burta. Oricum dupa ce ma recuperez dupa nastere continuam.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
27 saptamani+
felicitas spune:
Si eu ma bucur ca vor fi doua fetite. Eu cu sora mea m-am inteles foarte bine. Ea a fost langa mine la greu si eu ei la fel. La nastere ea a fost langa mine facand pe doula, masaj, incurajari, tinut in brate etc. Un frate nu ar fi putut sa faca asta. Acuma daca va fi cumva o surpriza pe ultima suta de metri nu ne suparam prea tare, tati chiar ar fi bucuros, numai sanatos sa fie bebe.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
27 saptamani+
ailed_dota spune:
LA MULTI ANI CRISTINEL!
fetelor eu va zic cred ca pereche sau de acelasi sex e bine sa fie un frate o sora acolo, asta asa din partea unui copil unic
miki
happy
laura eu prosoapele nu le calc...
somleac si yasmy, vreau si eu la spa
djlaura01 spune:
ailed_dotaEU CALC CAM TOT SI CELE DE BUCATARIE SI CELE DE BAIE
LA MULTI ANI CRISTINELLLLLLLLLLLLLLLLL
miki1979 spune:
LA MULTI ANI minunati pentru un baietel scump pe nume CRISTI sa fii sanatos pui mic si sa ai o zi superba, sa te lase raceala in pace astazi
happi, ce sa zic, speram si noi ca mai auzisem de copilasi cu hipoxie la nastere care s-au recuperat bine, fara urmari..normal ca totul depinde de cat de grav a fost, iar informatiile noastre de atunci din spital sunt minime..ea recupereaza, insa incet..ce ma mira e ca nici dr nu i-au recomandat cine stie ce tratamente ci doar pe perioade scurte tonotil si kineto..atat. neurologii spun ca n-are nimic, dar de recuperat pe parte motorie../de aici si sperantele lor..eu parca am indoieli, as vrea sa mai mearga la alti dr, stiu ca exista o multime de proceduri si asta ma macina, ca as vrea sa facem tot ce se poate ...ti-am dat un pm
felicitas, ea face de la nastere kineto si babygym cu prof ei de kineto..ea se ocupa si de partea cu gimnastica in apa, e mai mult decat inot, e gimnastica dar in apa..stiu ca e importanta si ajuta, asta speram si noi
am bagt si eu la spalat, am o tona de calcat...si ii astept pe socrii
va pup
Deea99 spune:
LA MULTI ANI CRISTI!!!!
imi pare rau sa aflu ca esti bolnavior de ziua ta.dar sunt sigura ca tot o sa ai o zi de neuitat.
refacere grabnica tie si surioarei....
eu pe net..nu stiu ce sa gatesc. vreau ceva simplu si rapid de revelion....daca ar fi dupa mine nimic nu as mai face . asa m-am saturat de atata mancare si de bucatarit
anna din ce in ce mai efervescenta....acum infasoara un bebe in scotch (cred ca am scris bine)..oo cand o vad asa mica ma intreb de unde ii trec toate nazbatiile astea prin cap
pup toate fetele rasfatate de soti sau la spa uri....burticile sa fie cuminti....fluturasii sanatosi si mai putini efervescenti
Happiness_4_us spune:
La multi ani , Cristinel scump si dulce!
Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Miki, ti- am dat PM. Am omis sa scriu ca in oxigenarea hiperbara, creierul se oxigeneaza atat de mult cai produce celule stem de 7 ori mai mult cat in mod normal.
cami_antonia spune:
LA MULTI ANI CRISTIIIIIII
SA FII BUCUROS SI VANJOSSSSSSSSSSS
SI SA ITI BUCURI FAMILIA
madutza_bra spune:
Hello!
Am intrat sa va servesc o felie de tort si niste sampanie de copii.
Multumesc mult pentru urari! Va pup dulce si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi!