Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

salutare fetele

eu am botezat
a 5-a finta
ieri
si nu am apucat sa mai intru
a fost tare cumintica ca e f mica

miki da pana la urma are probleme la creier nepoata?

irinuca vreau si eu adresa de net a complexului
vreau si eu cateva zile cu fetele
si daca are camera de joaca pt copii e superrrrrr

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

cami, ca te-am prins pe frecventa..ia zi, e sarbatoare maine ca am de spalat o groaza..
nu cred ca intelectual e ceva, pare destul de receptiva..nu vorbeste inca, insa raspunde cu da ..insa mi-e frica si cu vorbitul, mi se pare ca o face cu dificultate..of of..nu stiu nici eu ce sa zic, as vrea sa fie temerile mele nefondate, poate pt ca o compar cu ai mei care sunt sanatosi..pe altcineva cu astfel de probleme nu cunosc ca sa fac o comparatie..iar pe net cand citesc ma ingrozesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

Am terminat si noi "programul" si am culcat copii. Cu pmeumonia am inteles ca poate evolua f rapid chiar si in 2 ore..adica acum mergi la dr si nu are nimic la plamani si seara daca mai mergi odata are pneumonie
cristi a mai avut odata anul trecut tot dupa o tuse prelungita si tot de revelion. Anul asta cand am vazut ca iar nu-i mai trece tusea am tot mers cu el la control, i-am dat tot felul de siropele in tot felul de combinatii, la indicatia dr-itei tocmai cu gandul la ce am patit anul trecut si ma bucuram ca nu face febra, chiar daca tusea.
Ieri dupa-amiaza inainte de somn i-am simtit pe amandoi ca sunt calduti..zic mai sa fie..poate sunt eu prea rece..chiar asa sa faca amandoi odata temp? Nu gaseam termometru dat le-am dat cate o doza de Nurofen la fiecare, s-au trezit bine, am fost apoi pe seara la cumparaturi si apoi acasa febra MARe Cristi avea 39 si ceva iar Cata 38. Am dat antitermice la 4 ore, iar azi dimineata am mers la dr si ne-a pus diagnosticul.
Mai caut si eu info acum pe net...

Somleac, vecinul nostru construieste o casuta, si saracul are asa mesteri buni ca i-au dat termen de finalizare 1 august 2014 ...deci sa tot am bocaneli in cap. Sper ca dupa ce vor intra la interior sa nu se mai auda asa rau...

yvy, ma bucur ca e totul bine si ca mergi acasa la fata si bineinteles ca vei fi tratata ca o regina

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Strumph azi mi-a sosit felicitarea Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

salutare

eu scurt de tot..ca sunt franta, am fost azi la termal, spa,....rasfatce mai....si am copt si cateva blaturi si am fost si musafiri 4 ore ....

mada, SIGUR este pneumonie???? intreb asta pt ca si mie ultima oara la Lucas asa mi-a spus dr pediatra la care mergeam in spital si mi-a dat antib. mie nu mi-a venit sa cred. si am zis hai sa mergem si la dr lui de fam. care la consultat si a spus ca nici gand de pneumonie ci are tot o bronsita, bronsiolita. atunci mi-a recomandat din nou baby haler-ul de care scrisesem la momentul respectiv care pt noi a fost mana cereasca. Lucas facand foarte des bronsiolite. uneori nici nu reuseam sa le tratez pana la final... asa am scapat si de antibiotic. doar pufurile infalate prin baby haler si antitermic.
mie personal mi se pare SUPER util, ca nu ii mai dau siropuri care ii pot afecta stomacelul, ficatul dar si mai ales ca "lucreaza" exact acolo unde este nevoie: pe caile respiratorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mada, sanatate multa copiilor si tie rabdare!
Miki , din pacate, tot ce are legatura cu creierul, nu ramane fara urmari. Nepotica nu va face niciodata ceva instinctiv si natural ca ceilalti copii, la ea totul va fi prin munca, de- aia rezultatele vor fii inmiit de pretioase. Stiu foarte bine ce spun.
Iar problem cu echilibrul va fi mereu, oricata munca va fi. Andrei al meu nici cum nu poate urca sau cobori singur scari, o face numai ajutat de balustrada sau cu un punct de sprijin de la noi, insa daca-i dai unbobarnac sau pui un obstacol oricat de mic in calea lui si el nu- l vede, este jos intr- o secunda. de-aia are nevoie de supraveghere permanenta.
insa, partea buna, si aici inteleg optimismul parintilor care n- au incotro si spera ptr ca speranta le da aripi si nu le- o poate lua nimeni ptr ca ei cu asta se hranesc acum, este ca prin munca pot ajunge la rezultate multumitoare si la o viata cat de cat " normala" .
Sanatate multa!
Nu te mai gandi si nu te mai simti vinovata! Asta este viata! Incearca sa- i incurajezi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

La multi ani Cristian Andrei sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata frumoasa cu oameni buni si cu suflet mare alaturi! Mada, sa va bucurati de baiatul vostru o mie de ani de aici inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

naeata

roxy_s calc lenjerii prosoape haine de la toti 3 plus camasi ale sotului care mereu is de calcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

o zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

la multi ani fericiti cristinel!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

La multi ani Cristinel ! Sa te faci sanatos si pe mami mandra ca are asa baietel ca tine!.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
27 saptamani+

Mergi la inceput