Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada ai citit ce iti scrisesem zilele trecute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neatza,
eu am fost de dimineata la prietena mea la cafea, apoi am tras un domino cu Vic si Matia. Azi nu mergem la biserica, pur si simplu nu mai am chef sa trag de ei, hai imbracarea, repede..

Catank am vazut pozele, superbe, ce de zapada , iar ioana e minunata. Baia arata super.

BB yasmi , Iliinca mai doarme in patut noaptea dar de adormit adoarme la noi in pat. Asta pentru ca nu ma simt eu in stare sa stau langa patut pana adoarme. Asa ma pun langa ea si ne giugiulim si pupacim de mi-e mai mare dragul.

Mada ma bucur ca sunteti mai bine.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada ce bine ca sunteti mai bine
pupam bolnaviorii
ce antibiotic dai?

yasmi cum au fost dulciurile de la socrela???
ca anul trecut stiu ca erai super incantata de ele
vi s-a topit zapada?
ca noi nu mai avem deloc

somleac ei lasa ca o duminica de leneveala
nu strica din cand in cand
pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salutari in miez de noapte

eu acum asamblez un tort. lejer cu piscoturi si crema de portocale..nu stiu daca imi iese ca nu m-am tinut de reteta, am combinat eu 2 ca mi s-a parut mai interesant

catank, e minunata ioana chiar ma gandeam ca n-ai mai intrat de mult, nu stiam ca ati fost in vacanta in moldova

yasmi, andra inca mai doarme in patut, de fapt e jale daca n-are patutul ei..mai nou adoarme si singurica sa n-o deochi am avut o perioada cand se invatase sa o iau in pat cu noi si ajunsesem de nici nu apucam sa pun capul pe perna ca ma striga sa o iau dar am luptat vreo 2 saptamani si am reusit sa revenim la programul ei..a fost greu, nopti nedormite, de vreo 2 ori am adormit jos pe parchet langa patutul ei noaptea ca nu mai rezistam...eu n-am pat la ea in camera, ma gandesc dupa 2 ani sa schimb patul de bebe cu unul normal..

fug sa termin treaba ca dimineata trebuie sa merg ira cu vlad la orl la control..si sunt suparata ca urocultura andrei a iesit la fel de proasta dupa tratament, acum sunt sigura ca vom incepe anul cu o internare in spital, singurul tratament pe care il mai avem la dispozitie e perfuzabil

somnic pufos

aaa, am incarcat si eu ceva poze...ce-am avut, ca n-am reusit sa ma tin sa fac prea multe..

Mergi la inceput

Miki si eu fac oua umplute acum am renuntat sa mai incerc sa il culc in patut daca el este pregatit pt patul mare zilele astea il vom demonta. Multa sanatateva doresc.

Stiti ca va spuneam ca a papat labush suzetele ( 4 la numar ) dar mai aveam si de rezerva pt in caz de...... Ei bine a acceptat fffff bine shimbarea. Nesperat de bine. Cand le a vazut asa le arunca din mana si spunea la toata lumea bleahhhhhh papatlabush difi Prima saptamana mai imi cerea cate una la somn sa o tna in mana apoi a aruncat una din ele dupa pat la buni si nu a mai cerut deloc baiat ci uneori seara mai povesteste unde este suzeta lui care a papat o labush deci, pt un copil super dependent de didi, caruia credeam ca o sa ii fie foart greu sa renunte si vroiam sa il mi las cu didi pana la 2 ani maxim dar deja exagera cu ea pana si ziua incepuse sa o ceara, a mers super usor operatiunea!!!!

Eu deja incep sa ma gandesc unde ii voi tine party ul de 2 ani si ca din marti vreau sa il duc la gradi pana la amiaza. Asa doar pt joaca, la gradi de aici, de stat. Asta daca nu imi gasesc de lucru, atunci il duc la particular, ceea ce mi as dori pt el.

In rest sunt necajita rau la ideea ca in toamna iasmi o sa incepa scoala. Mititica de ea nu stie ce o asteapta.....

Mergi la inceput

Vaii ce dezacorduri si lipsa de litere......iertare!!! Scriu d p tableta si ma si grabesc ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

La Multi Ani, mamici si pitici!!!
Un An Nou plin de bucurii si sanatate multa!!!

Miki nu esti singura care asambleaza torturi la ora asta Eu abia acum am terminat, mai am de scos cozonacii din cuptor (ca de Craciun n-am apucat sa fac nimic, am plecat la spital dimineata pe 24)!

Madutza sigur au pneumonie? De obicei se face o radiografie pulmonara ca sa se puna un asemenea diagnostic, numai anumite forme au o auscultatie f caracteristica, dar chiar si atunci se face radiografie, e baza diagnosticului; in rest poate fi orice de la laringo-traheita, traheo-bronsita, bronsita, bronsiolita etc., toate sint cu tuse si pot da si febra. si sa se faca bine repejor!

Somleac nu sunt eu aia care sa stea la orizontala; cum m-am vazut ca ma simt mai bine am inceput sa fac una alta, dar nu ma lasa sotul sa fac prea multe, doar la bucatarie m-am mai desfasurat, in rest a facut el curat si restul (spalat, umblat dupa cumparaturi, nici cozonacul nu m-a lasat sa-l framant sa nu fac efort, oricum l-a framantat mai bine decat mine ca au crescut de nu mai au loc in cuptor); clar e ca pe L n-o mai ridic in brate deloc, asta chiar mi-a interzis dr, sa ridic greutati; acum de cand am ajuns acasa numai cu mine vrea sa doarma, daca dispar o secunda la baie tipa dupa mine disperata, nu ma scapa din ochi, si la magazin daca ma dau dupa un raft si nu ma mai vede ma striga ingrozita de se sperie clientii

Nu stiu cine intreba de meniul pentru masa de revelion, dar eu am facut decat sarmale, ciorba de perisoare, niste crantzanele (saratele, saleuri cu cascaval si masline) si dulciuri (cozonac, eclere si prajitura kinder pingui); mergem la niste prieteni si se ocupa ei de restul gen aperitive, friptura, tort etc.

Ma duc sa scot cozonacii si ma bag la somnic acum ca azi am cam exagerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

"LA MULTI ANI!" mamici si fluturasi
sa aveti un an plin de bucurii si impliniri
chiar daca n-am mai intrat de fooorte mult timp nu puteam sa las sa treaca asa fara a va ura toate cele bune in anul care tocmai bate la usa
va multumesc celor care v-ati gandit la noi

va imbratisez cu drag si multi pupici fluturasilor

"LA MULTI ANI!" 2013

Mergi la inceput

buna dimi

catank, miki sunt minunati puiutii!!

iony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

eu ma apuc imediat de ceva treaba vreau sa fac si salata in straturi si o ciorbita de pui cu galusti sa fie ceva mai usurel asa ca la cata carne am mancat zilele astea... dar am intrat sa va urez LA MULTI ANI! Anul Nou sa fie plin de sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
nu stiu daca mai intru azi ca vreau sa iesim si afara si la ceva cumparaturi.

catank, miki sunt asa dulci buburuzele
Ioana este asa scumpa tunsulici, ce zapada ati avut acolo si ce purcel
Andra este o dulceata ce s-a mazgalit la gurita, a papat tort? a bagat mana in wc? este frumos bradutul chiar daca este impodobit de barbati

madutza ma bucur ca sunt mai bine copilasii

gata, merg sa pregatim sa papam.

va pe toate si ne auzim la anul sa petreceti frumos.

Mergi la inceput