Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
felicitas spune:
Si noi daca vom avea un baietel numai nume din astea o sa-i pun. Miriam a fost o chichita de a mea decand am fost la Locurile Sfinte si am aflat ca numele original al Maicii Domnului a fost Miriam.Si atunci am hotarat ca daca voi avea o fata asa o va chema. Nici pe sotul meu nu il cunosteam si eu deja stiam numele fetitei mele.In van a protestat sotul ca ne trebuie un nume romanesc si de ce nu-i pun Maria. Asa am vrut si gata.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
28 saptamani+
dyadyazuza spune:
buna ziua fetelor
LA MUUULTI ANI FERICITI SI SANATOSI SI UN N MAI BUN DECAT CEL CARE A TRECUT PE TOATE PLANURILE.
nu am mai intrat de mult.... sa imi fie rusine. nici nu mai stiu daca ma mai tineti minte...
am o problema aca vreti sa ma ajutati cu toate ca nu am mai intrat de atata timp apelez la voi. mie si rusine.
de ieri dimineata am inceput sa imi intarc printu. adica de la 10 dim nu i-am mai dat absolut deloc.pt ca in noaptea de revelion am stat doar pe post de suzete toata noaptea si de cateva zile nu mai manca nimic pt ca se lasa in baza lui tztzi si trage din ce in ce mai tare de ele si simteam ca nu mai pot.dimineata aveam deja galme. dureroase la atingere. pe la 12 m-am stors putin de tot sa zic vreo 30 ml din amanoi sani.apoi mi-am luat un sutoen strans si m-am legat cu un fular strans. acum nu ma mai dore stand legata. doctorita vine abea maine dupaamiaza la cabinet... nu stiu ce sa fac pana maine sa beau vre-un ceai sau alte metode? mie frica sanu fac mastita sau stiu eu ce alte minunatii.
printu e chear neasteptat de bine. asta noapte s-a trezit din 2 in 2 ore si a plans putin dupa care adormea leganat.acum trebuie sa ma chinui sa il culc. sper sa reusesc
ca el adormea doar cu tzti. pana acum l-a adormit tati. dar acum nu mai e acasa. azi a mai cerut dar nu a mai plans, or maraieli.
multumec frumos anticip pt rapunsuri
madutza_bra spune:
felicitas chiar ma gandeam in timp ce citeam de nume de baieti, oare fetei de ce nu i-ati pus nume rommnenesc...apoi am citit pana la capat si am inteles
dya, nu cred ca dai in mastita...si eu am intarcat fara pastile. Te sfatuiesc sa stai legata la sani in continuare si sa bei doar putina apa, iar daca simti sanii prea umflati sa storci putin..cat sa dispara tensiunea
Somleac spune:
La multi ani !!!!! cu sanatate si multe vise implinite.
Ne-au plecat acu nasii lui Vic . A fost superper, ne-am petrecut frumos, doar ca nu am prea dormit. De sambata am dormit doar 2-3 ore pe noapte. Am ceva de recuperat.
De revelion am fost 5 familii, ne-am distrat de numa, am facut si concurs de dans. Ilinca a stat pana la 1,30, ceilalti pe la 3 au inceput sa cad rapusi. Eu m-am culcat la 7 si la 9 s-a trezit Ilinca
Ieri am fost la biserica si dupa masa in vizita.
Miki sunt superbi copilasii tai. Ce-mi plac ochii lor
Laura condoleante.
Strumph ce repede a trecut vacanta. Parca ma simteam si eu rasfatata cand iti citeam mesajele.
Ma duc sa pun masa ca le e foame la pitici.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
Madu81 spune:
N-am mai intrat de ceva vreme pe forum, insa macar azi am reusit sa ma loghez sa va urez la multi ani fluturasi si mamici de fluturasi. Un An Nou plin de bucurii, sanatate, sa avem parte de tot ce ne dorim!!!
Am disparut din peisajul virtual din motiv de serviciu, nu prea reusesc sa le imbin pe toate... Am inceput sa lucrez din septembrie, Adam merge la o gradinita particulara unde accepta copilasi de la un an si jumatate; la inceput a plins citeva zile, pina s-a obisnuit cu copiii si cu doamnele educatoare, dar acum e foarte incintat si abia asteapta sa ajunga la gradi . Ne e greu sa-l tinem prin casa in weekend, se imbraca cum poate si el de dimineata, isi alege incaltamintea si asteapta sa il ducem . E tare dragalas!
O sa incerc sa intru mai des si sa tin pasul cu voi, mi-a lipsit forumul . Multa sanatate fluturasilor bolnaviori!
Somleac spune:
Neatza,
poftiti de cafeliti
Eu sunt de dimineatza pe baricade.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
madutza_bra spune:
hello!
Slaba miscare pe aici..spre deloc...
Eu sunt cam racita nu stiu cum am reusit, am o durere de cap , dar bag in mine de toate sa ma pun pe picioare..
va pup
cami_antonia spune:
salutare fluturasi
si familii de fluturasi
SA AVETI UN AN NOU FERICIT
SI PLIN DE BUCURII SI SANATATE
SI CAT MAI MULTA CREDINTA
cami_antonia spune:
mada sanatate multaaaaaaaaaa
ei e normal sa nu fie miiscare
ca inca mai sunt concedii
si e lumea plecata
ne vom restrange in curand
sunt convinsa
bb_yasmi spune:
seara buna!!
am intrat sa va salut!
cami, am vazut noaptea ca m ai sunat si spre rusinea mea nu am mai apucat sa te sun eu inapoi. iertare!