Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata si La multi ani!

hai trezirea fetele, nu se doarme mult in prima zi din an sa nu fiti somnoroase tot anul

eu asa as mai fi dormit dar suntem la sora mea ca aici am petrecut si am auzit-o pe Sophia si am sarit ca fripta, ca doar ea nu stie ca eu m-am culcat foarte tarziu si sunt rupta de oboseala ea deja se juca dde juma de ora cu nasica a auzit-o ea ca ea a vrut sa stea cu ea si sa doarma si eu am acceptat dar uite ca tot zici ca aveam ceva reactie de am sarit si eu si Nick din pat ca fripti cand am auzit-o in camera alaturata

mai stam putin pana pe la 11 aici la sora mea in oras si apoi vine tata si ne ia si mergem inapoi la ei , facem nani si dupa ce ne trezim facem valize pentru ca la noapte la 3 plecam la aeroport plecam la Bucuresti , mai stam 2 zile si pe 4 zburam inapoi acasa la Londra ce repede a trecut vacanta, mai vreau

gata, ca am trancanit destul pentru prima zi din an si prima aici pe forum

La multi ani celor ce poarta numele de Vasile, desi cred ca nu e nimeni, ca nu se mai poarta, nu mai e la moda bunicul meu, dzeu sa il ierte ca-i plecat de mult, purta numele asta si mereu in prima zi din an mergeam la el sa il sarbatorim ...si azi plus e ziua bunicii mele, 86 ani singura care mai e in viata, mama mamei, care e in casa cu mama si ma intreaba niste chestii de imi vine sa ma intreb pe ce lume traieste de exemplu daca am cuptor si pot sa coc paine la mine acasa? sau daca am de unde cumpara legume, am piata?? i-am spus eu ei unde traiesc eu, in ce oras si in ce casa, ba i-am aratat cu poze, sa se coninga si sa nu ma mai intrebe lucruri trasnite ..zici ca traiesc in jungla/padure, nu alta...

hai ca plec ca mi-a sosit espresso ul ce bine e sa fii servit mai e si tortul in asteptare, asa ca pentru prima zi din an ca azi noapte eram plini si nu am mai papat si tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

La multi ani sanatosi!!

la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

La multi ani Vasile si Vasilica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

[green]LA MULTI ANI FLUTURASI
LA MULTI ANI FAMILII DE FLUTURASI
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF VASILE!

STRUMPH ce repede pleciiiiii
bine ca ati avut o vacanta placuta

si socrul meu este vasile
asa ca vom merge sa il sarbatorim
mie mi-ar fi placut sa am un baiat vasile
sunt f n orocosi cei care poarta acest nume
dar macar am o fata ioana
si vine sf ioan
abia astept
incep sarbatoririle pt antoniaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

La Multi Ani tuturor! Sa avem un am mai bun, sa fim sanatosi si sa ne realizam toata gandurile pe noul an

La Multi Ani si de Sf. Vasile!!

Noi am petrcecut aseara in familie f frumos dar nu pot sa nu recunosc ca nu am simtit si lipsa prietenilor si a revelioanelor de alta data

Azi ne-am trezit de dimineata si am plecat spre Voronet unde toti in afara de mine s-au plimbat cu caruta cu cal cu pinteni! Eu am vizitat manastirea si m-am plimbat prin imprejurimi! Am inceput anul f frumos, cu privelisti deosebite si cu aer curat!

Teea a stat si ea pana la 12 noaptea si a fost fascinata de artificii! Nu mai voia sa se culce ca voia afara la bum bum:))))

Yasmi- felicitati ca ati scapat de suzi! Noi fara 2 nu dormim! In loc sa scapam de ea mai crestem in numar insa sper si eu, ca vom scapa la fel de usor atunci cand ea va fi pregatita! Nu stiu cand... Pt ca daca vine cel mic si o sa aiba si el suzi pot sa fac pariu ca o sa i-o fure mereu so.....

Fetelor ma confrunt cu o incapatanare de-a Teei- nu vrea sa stea la imbracat! Fuge, urla, tipa. A incercat tot felul de metode,artificii insa e atat de incapatanata incat , cateodata ma face sa imi pierd rabdarea ai vostri fac la fel?
Va dati seama cand raman singura cu Teea , cu burta la gura cum ma apuca toate transpiratiile pana o imbrac?

Va pup cu drag

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) si 29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?

La multi ani! si bine v-am gasit in Noul An.

La multi ani tuturor ce poarta numele de Sf. Vasile

va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele, m-a rugat laura pe fb sa va spun ca ea va lipsi ca i-a murit socru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

va servesc o cafelutza

Azi sunt cu treaba prin casa..nu prea multa, dar oricum destula. Copilasii sunt spre bine, sunt la mama iar eu am de facut si ceva drumuri, asa ca nu prea am timp de net...

Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

La multi ani fluturasilor si mamicilor de fluturasi, si tuturor celor dragi! Va doresc multa sanatate si fericire alaturi de familie!
Burticilor sarcini la termen si bebei sanatosi si mancaciosi!
Noi am sarbatorit revelionul la sora mea. Am facut doar tort si inca un fel de desert. M-a scutit de bucatareala si aranjeala. Pupici surioarei mele pentru asta.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
28 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Dorina noi avem un nepotel de 4 luni pe care il cheama Vasile si fiul unui parinte la care ne ducem destul de des la biserica, tot Vasile il cheama . Are 9 ani, iar fratiorul de 10 luni il cheama Ioan si pe fratele de 4 ani cheama Grigorie. Deci nu cred ca vor muri numele astea.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
28 saptamani+

Mergi la inceput