Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Strumph nu stiu daca mai intri zilele astea, daca da spune-mi te rog daca este ceva de care sa tin seama cand cumpar masina de uscat rufe? Stiu ca tu ai si as vrea sa stiu din toate caracteristicile alea ce e musai sa aiba, sau consideri tu util sa aiba o astfel de masina. Sunt decisa sa-mi iau una ca ma prinde pastele si eu n-am terminat cosurile de la Craciun.

Ilinca are o barbie vanata spre indigo. Eu am crezut ca s-a scris cu carioca si dadeam sa o sterg, noroc ca m-a oprit tata-su. Nu stim unde si-a facut stampila aia.

Na ma intorc la lucru ca mi-am adus acasa.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Na vad ca eu inchid, eu deschid. Somn usor frumoaselor, va las pe cand va treziti o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Somleac, pentru tine am intrat ca de altfel sunt tare prinsa, la 10 trebuie sa plec spre aeroport si eu nu am pus nimic in valize, inca

deci, sa iti spun de uscatorul de rufe: l-am intrebat si pe Nick ca el a cumparat-o cand era inca flacau si o sa iti spun si din experienta mea a spus asa: el nu recomanda sa fie incorporat cu masina de spalat rufe, deci sa fie separat , sa aiba capacitate de minim 7 kg, cuva in care se aduna apa sa fie maricica sa aiba loc unde se aduna ca de nu vine inapoi in uscator si se uda iar si pana nu scoti sa arunci apa nu se usuca ok rufele, plus ca trebuie sa cureti scamele de pe filtru ala specia, care la mine e pe usa , destul de des, adica la fiecare tura de rufe bagate, eu il mai opresc si pe la jumatatea programului, nu are nimic daca il opresti, isi ia activitatea de unde ai oprit, il curat si arunc apa si se usuca mai repede. Eu nu o umplu ochi niciodata ca daca e plina ia mult timp uscarea, cu cat mai lejera masina cu atat mai repede uscarea . sa aiba multe rotatii pe minut si sa fie din clasa energetica A, sa nu-ti papa mult curent ca si asa mananca destul si noi platim multisor daca o folosesc mereu, asta in afara de cuptor si masina de vase si aia de rufe , dar na, asta e , fara ele nu se poate eu vara le mai usuc pe sarme afara in gradina sa mai salvez curentul si in restul timpului mai am un suport de ala de rufe sus in mansarda ca acolo nu sta nimeni si sunt si 3 calorifere mari si se usuca destul de repede, de azi pe maine noi avem uscator de la zanussi, dar nu stiu daca aici se gasesc la fel sa iti arat ca model. daca mai ai intrebari iti raspund mai tarziu, cand ajung acasa au daca am net in aeroport

uite asta mi se pare ok, nu stiu daca si pret ca nu am stat sa compar si sa studiez prea multe situri : http://domo.ro/Masini_spalat_&_Uscatoare/Masini_de_spalat_rufe/Uscatoare_de_rufe/Electrolux/Uscator_de_rufe_Electrolux_EDH3284PDW

ma duc sa imi beau cafeluta si sa imi fac valizele ca deja e 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

somleac, multumim de cafea, si eu sunt pe baricade..ieri nici n-am apucat sa intru sa va salut..
aseara n-am ajuns sa-mi vad copilasii iinainte de culcare si dimineata andra s-a trezit cu noaptea in cap sa ne prinda inainte sa plecam..si a tras o repriza de urlete de mi s-a rupt sufletul..am inghitit in sec si am iesit pe usa

bbyasmi, multumim de info cu babyhaler-ul..eram curioasa daca tu adaugi medicamentul acolo, adica principiul e la fel cu al aerosolilor..ai mei stau la aerosoli, ba acum chiar l-am pitit ca vroiau non stop sa faca, pe andra ca sa o impac sa-i fac si ei ii puneam ser simplu si singura isi face.. am avut un vis f ciudat azinoapte, am visat ca ne-ai vizitat, erai tu cu sotul..si erai dezamagita de casa unde locuiam noi, ca e bucataria mica dar nu era casa mea in care stau, noi locuiam in casa copilariei mele..pfuu ce ciudatenie.. o fi fost de la cele 2 pahare de vin negru ce le-am baut aseara ca sa pot sa dorm

strumph, drum bun spre casa...sau mai ai o escapada si prin bucuresti ?

multumim fetelor vechi care au intrat sa ureze de sarbatori, va poftim mai des

diseara am intalnire cu vechi prieteni/prietene pe care nu i-am mai vazut de multi ani, vreo 4-5, sa vad cum fac sa ajung si eu, macar putin..

asa ca burta la treaba..ca altfel iar dorm aici..

va pup si va urez o zi minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata mamici!
Ce mamicute harnice! Somleac tu cea mai harnica. Ma gandesc si eu ca la 5 copiii trebuie masina de uscat. Si eu voi sta prost la capitolul asta. Pana am facut renovarile am avut un balcon la bucatarie foarte mare si fain, unde bate vantul destul de puternic. Aici uscam rufele foarte repede,chiar daca era rece, pentru ca erau puternici curentii.
Acuma am bucatarie mare, frumoasa si usc la celalalt balcon unde imi ia o saptamana sa usc niste amarate de haine.Iar eu cum folosesc scutece lavabile,e destul de nasol. Acum am noroc ca mai folosesc si caloriferul, dar dupa ce trece iarna vom vedea mai ales ca vine inca o pisorcoasa.
Uf Miki mi se rupe si mie sufletul cand aud de faza cu Andra. Parca mi-o si inchipui pe Miriam, cu gura cat o sura dupa mine. Asa-i ce sa faci trebuie si copii si servici. Ce sa facem?!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
28 saptamani+

Mergi la inceput

Multumesc Strumph , la asa cevas ma gandeam si eu cu clasa energetica.drum bun

Miki, uff ce rau imi pare de Andra. Asa era si Daria mea, plangea si ea, plangeam si eu. Distractie placuta diseara.

Felicitas eu nu am nici calorifere, dar as putea sa duc uscatorul in camera, dar nu-mi place ca se face aerul asa imbacsit. Am loc sa intind 2 masini, dar uite ca sunt situatii cand nu e suficient, mai ales daca trebuie sa intind si asternuturi. Acum trebuie sa spal hainele de pat dupa musafiri si sambata am alta tura care doarme la noi o noapte, alta tura de asternuturi, luni e iar sarbatoare, sunt destabilizata complet. Barbatul meu zice ca numai eu sunt deranjata de cosurile pline, dar chiar nu-mi place cand le vad cu varf si pe langa deja sunt mormane.
ma intorc la muncile mele, ioi ca-mi crapa capul.

Mergi la inceput

Nici eu nu sunt de acord cu uscatorul in casa. E prea multa umezeala, mai ales ca am si multe flori.Pe calorifer doar pun haine aproape uscate, ca sa se usuce mai repede.
Clar la lenjerie de pat nu ai ce face cu ele in casa.Iti trebuie o masina de uscat.

28 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello fetele!

AM intrat sa ma plang la voi, inca mi-e rau, de dimineata aveam febra 39.2 , am tuist azi-noapte groaznic, am fost azi si la dr. ca imi era frica sa nu fi facut si eu vre-o pneumonie, sunt ok la plamani, cica am doar rosu in gat Ma doare capul groaznic, am zacut si ieri si azi, iar pana maine tb sa ma pun pe picioare ca vin copiasi in vizita.

Strumph, nici nu sti cat de rau imi pare ca nu am apucat sa ne vedem , m-am tot gandit la tine, vroiam sa ne vedem chiar daca nu erau piticii acasa, dar uite ca a dat boala si-n mine....Cum e mami a ta? cu piciorul a fost ok?

miki, si ai mei stau la aerosoli, chiar se cearta care sa fie primul Cum mai e vlad cu urechiusele?

Mergi la inceput

Mada multa sanatate. Nu uita sa iei mult propolis si de baile cu sare.

Am ajuns acasa. Imi ajunge de azi dimineatza de la 7. Si toata lumea doarme Ma duc sa-mi fac ceva de mancare.

Mergi la inceput

Madutza sunt la farmacie ( la farmaciile HELPNET sigur) pliculete cu ceai pentru raceala si gripa cu propolis de la Fiterman. Eu am folosit sirop la Miriam si a fost foarte bun( pentru copii este sirop cu propolis, vit c si echinaceea pentru raceala, dar si imunitate, n-ar strica pentru picii tai mai ales ca au avut probleme.

28 saptamani+

Mergi la inceput